Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Kentar napisał:

Nie wiem czy priv jest taki bardzo bezpieczny. :) Na moje konto nie dosc, ze wczesniej poszedl ban to jeszcze ktos probowal sie dobic.

obraz.png

Na pewno nikt nie próbował się włamać Ci na konto, są problemy z zalogowaniem i system odbiera to za błędne logowanie, miałem to samo.

Opublikowano
3 minuty temu, sumek666 napisał:

Nic z tych rzeczy

Część ludzi tak ma. Mi też wyskakuje taki komunikat. 

Jeżeli macie problem z zalogowaniem się proszę o tym napisać w temacie "problemy techniczne"

https://www.agrofoto.pl/forum/topic/39055-problemy-techniczne/

Szanowny Panie Sumek jeśli te sprawy są nie powiązane to proszę powiedz gdzie jest reszta użytkowników A F?  Ja wierzę że A F to my rolnicy... A nie grupa przypadkowych osób z Ulicy...według mnie to jakaś odgórna próba nażucenia rolnikom swoich racji albo kształtowania opinii. Szanuję AF i forumowiczów ale jeśli tak pójdzie dalej nie wiem czy my hodowcy nie powinniśmy z tym pójść do mediów.. Napewno jakiś artykół by wyszedł. Mamy do siebie prywatne maile dogadamy się jesteśmy silną społecznością... Jeśli tyle osób skarży się na problem to nie znaczy że go nie ma... Pytam się Państwa gdzie jest Sołtys i inni forumowicze... Nie chcę się narażać elicie AF ale lubiłem /lubię tu spędzać czas w gronie fajnych osób... 

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, sumek666 napisał:

Nic z tych rzeczy

Część ludzi tak ma. Mi też wyskakuje taki komunikat. 

Jeżeli macie problem z zalogowaniem się proszę o tym napisać w temacie "problemy techniczne"

https://www.agrofoto.pl/forum/topic/39055-problemy-techniczne/

Tak właśnie i ja mam Ale już dawno więc wiem że to wasza sprawka 👍.

Jedna rzecz mnie tylko dziwi ,dlaczego nikt z moderatorów wcześniej nie reagował na obrażanie innych użytkowników i ogólnie mowe nienawiści 😕 a jak się dostało to wszystkim 

Opublikowano

Się dziwicie.kanalja w sierpniu zaczął tu kampanię prezydencką Ministerstwa były prawie podzielone.ktos wyczuł konkurencję😂nawet wolne sądy miały w trybie natychmiastowym karać nie uczciwych handlarzy i ubojnie.ktos poczuł się nie komfortowo😁podbijam hf 6.7

Opublikowano

sołtys pewnie zaszyl się w koncie cicho lkajac bo zrozumiał że w momencie sprzedania kanalii  ztracil fumfla do bezustannych kłótni .bez odblokowania kanalii pod jego oryginalnym nickiem forum jest zagrożone😭

Opublikowano (edytowane)
Dnia 15.02.2020 o 07:48, nikolas29 napisał:

Ciebie to strach się bać 

Jak ty byki chcesz Kastrowac. A cena może trochę spaść bo wiosna i brexit 

Niedługo To cena będzie spadać bo murzyn w Afryce się zesrał. 

Edytowane przez karolr2
Opublikowano

Panowie kojarzy ktos goscia 

Kowalczyk Kazimierz skup zwierzat rzeźnych z dabrowki zadzim ? Jakies opinie jak z waga platnosciami i cena czy lepiej dac spokoj sobis ? Jak cos piszcie na priw info o nim

Opublikowano (edytowane)

Łoo panie.. Kiedyś jak się wchodziło na drugi dzień posty poczytać to było kilka stron.. Dziś pustynia. Może i dobrze.. Człowiek więcej czasu zagospodaruje jak przestanie tu zaglądać 

Edytowane przez tomaszmab
Opublikowano
11 godzin temu, damianos95 napisał:

Panowie kojarzy ktos goscia 

Kowalczyk Kazimierz skup zwierzat rzeźnych z dabrowki zadzim ? Jakies opinie jak z waga platnosciami i cena czy lepiej dac spokoj sobis ? Jak cos piszcie na priw info o nim

Damian skąd ty jesteś? 

Opublikowano

Też słyszałem ale nie przekłada się to na cenę byka.byk z jajami czy bez w tej samej rażąco niskiej cenie.Jaguska jak już za kupisz sprzęt to może wypróbuj najpierw na naszych dobrodziejach 😉

Ciekawe jak by sopranem śpiewali podwyżka podwyżka 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v