Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rutkowski. Bigos to Endriu

28 minut temu, nikolas29 napisał:

cielaki cie doja?? tez tak można jak się nie ma co się pragnie to się doji gdzie popadnie... u nas ceny 6,6>7 i 7,5 łodzkie ..przed chwila dzwonilem

Netto ?

Opublikowano

to cena jak chcesz odkupić czy cena dla rolnika przy sprzedaży ? no i za jakie mieso ? za krowe też 13.6 ?

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

czy ktoś odrobaczal bydło lekiem biomec? działa to?

Działa na to co w opisie

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Inwermektyna.....są dużo lepsze

Nie wiem co chciałem powiedzieć ,ale Biomectin to właśnie roztwór inwermektyny do wstrzykiwań Ja tez podaje koniom doustnie 

Opublikowano

Cos tam zdzialali jak widac.

Mam tez malutka rzeznie na sztuki niewypaly to od jakiegos czasu nie moge przyjechac sam rozladowac bydla przy pracownikach i odjechac tylko musze przyjechac w godzinach gdy weterynarz bedzie mnie pilnowal.

A tu pouczenie z zakladow swiezutkie:

image.png

image.png

• Confused 1
Opublikowano

Nawet za rogi nie można ciągnąć 😕 

Jak teraz na wage wsadzić takie z uwięzi B|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v