Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, emil9828 napisał:

Ładujesz piszecie fakturę przelewa kasę jak masz ja na koncie dajesz paszporty jak nie ma towar do obory

Pewnie jak masz cały samochod, ale nie partie 3 - 2 sztuki, tu człowiek cieszy się że ktoś wogóle chce przyjechać i kupić a gdzie jeszcz odstawiać jakieś szopki z przelewami 

2 godziny temu, AdamRo napisał:

Masz tylko dwa telefony ?

Filantrop z tego pana Podymy.

Nie, do kilku, milex wbc 13 netto,  Raków 6,70 brutto, w Kamieńsku 7 ale u nich tylko mniejsze sztuki, u twoich kumpli kobitka w biurze powiedziała też 7, broda 7 i jeszcze chyba do jednego

Opublikowano

A mi się wydaje że widać braki w bydlę już druga firma zapukała do moich drzwi ,dzisiaj Sokołów zostawił ulotki (widzą baloty że stoją )to myślą że bydło jest

Opublikowano
27 minut temu, AdamRo napisał:

Braki to dopiero będą.

Cyganka prawdę ci Powie 😂😂😂 

A tak na poważnie to też tak uważam, trochę zwiększam... Zobaczymy czy pójdzie za tym cena... 

• Haha 1
Opublikowano
21 godzin temu, AdamRo napisał:

Masz tylko dwa telefony ?

Filantrop z tego pana Podymy.

to kim są ci co mi za byki proponowali 6.5 brutto a sprzedałem do podymy po 7.2 netto ???? miesiać temu sprzedałem po 7,3 netto 

Opublikowano (edytowane)

Byczki mi się same rodzą teraz

Mam teraz dylemat czy zostać dalej z wami 🤔 tanio bo tanio ale za dwa lata po 6.50 się sprzeda 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Mam teraz dylemat czy zostać dalej z wami 🤔

a co się stnęło?

Opublikowano

a że z cielunami... myślałem że z forum się rozstajesz. 🙆‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, AdamRo napisał:

Braki to dopiero będą.

Już są. Nawet zakłady trochę przeżywać zaczęły chyba. Poglowie spada  obory puste co krok. Jakoś się mili zrobili. Jechali 2 lat jak na łysej kobyle pod byle pretekstem na 6 zł zbić albo 5 aby się tylko nachapac a teraz coś dziwnie ceny w miarę utrzymują 

Opublikowano
19 minut temu, komizmo napisał:

Robisz z tego telenowelę już na wszystkich tematach, czy na dwóch dopiero?

Tylko na dwóch, i spokojnie więcej nie będzie 

Opublikowano

a podobno coś w agrobiznesie mówili że zapotrzebowanie się zmniejsza bo zamykają lokale. myślicie że ceny jednak zaczną spadać?

Opublikowano (edytowane)

Kanalii? :D

gdzie takie dają? po ile sztuka i w jakiej wadze?

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v