Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, AdamRo napisał:

Brutto oczywiście ?

Tak  🙃

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
10 minut temu, nikolas29 napisał:

To k Filipiak Romek Kubus .Kmieciak lepiej placa

A gdzie tam będe ryzykował jak wagi nima 

Opublikowano

Ale jak sprzedajesz to przyjeżdzają do Ciebie po bydło? Ważysz puste auto, potem pełne. Ważne żeby jechać za nimi czy nic nie leci z auta, i czy ładujący wysiadają przy ważeniu pustego jak i pełnego😂😂😂😂😂

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, przemek28_28 napisał:

3 lata do tylko netto chodził tyle hf. Najdrożej za hf dostałem 7.30 netto😂

Najlepsze że teraz też tak hf chodzi a za U klasę 7,5 netto ciężko zapłacić :)

Edytowane przez AdamRo
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

A gdzie tam będe ryzykował jak wagi nima 

U kubusa waga sie zgadza byk wazony 835kg po tygodniu na jego wadze z łańcuchem 841 po zdjeciu spadlo do 836kg wiec jakby przez tydzien nic nie przybral 

Opublikowano
8 godzin temu, KarolaKarotka napisał:

Witam, czy ktoś może się podzielić opinią na temat Podymy?

Ja do niego sorzedawalem, to w mojej okolicy kasę dawał najlepsza ..ale zawsze trzeba było czekać na nią i zadzwonić się przypomnieć... na wagę ogólną nie było problemu jechać.

Jak pierwszy raz sprzedajesz to powiedz że kasa do ręki.. U mnie tak było. 

Opublikowano

Jest tak jak kolega johny1991 przeciąga ale zapłaci chociaż mi ostatnio robił szybki przelew i czekali aż kasa wpłynie i ostatnio jak dzwonił to od razu gagał że kasę odrazu  dostane

Dla mnie z racji odległości jaka nas dzieli jest taki problem że on nie dojedzie po pilne sztuki  dlatego trochę przestałem z nim handlować ale może kiedyś  napkam pełne auto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v