Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Bartek933 napisał:

Serio wierzycie że politycy są sterowani zza granicy, albo chcą zniszczyć polskiego rolnika? ludzie.... jak dyskutować to z jakimś najmniejszym sensem i wokół cen bydła i tego co o nich decyduję a nie o lewicowych naciskach i innych historyjek

Dobrej nocy

Bartku a tak nie jest?

1 minutę temu, debrzyna napisał:

Viva weźmie darmo 

Już Bielawski brał....

• Like 1
Opublikowano
58 minut temu, tomaszmab napisał:

My wjechali? 

Przecież oskarżenie Polski l, Litwy  i innych że chcą im wjechać na rejon to chwyt marketingowy żeby ludziom jakos  wytłumaczyć stan wojenny czy co oni tam teraz mają...

55 minut temu, przemek28_28 napisał:

Krów w sensie mleka a nie wołowiny. Myślenie nie boli kolego.

Jak cię nie boli to pomyśl,że mleko można sprowadzić z krajów ościennych...lub drugiego końca świata...

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Taurus83 napisał:

Jak cię nie boli to pomyśl,że mleko można sprowadzić z krajów ościennych...lub drugiego końca świata...

Ewentualnie zatrudnić polskich rolników/robotników w niemieckich oborach przy niemieckich krowach - znamy to z autopsji

Opublikowano (edytowane)

Tutaj już kolejne akcje animalsow z dzisiaj 

Edytowane przez tomaszmab
Opublikowano (edytowane)

Co do Białorusi i Rusków, ja to serdecznie pier**le, nawet z kumplem dziś gadałem. 300 lat z okładem walki o utrzymanie tego polskiego skrawka w centrum Europy. Krew chłopów i polskich szwejów rozlewana jak grochówka na festynie. Za co? Żeby jakieś gnoje mogły na nas żerować i potem sp***dalać przez krzaki do Rumunii?? Mam to w d*pie. Wjadą ruskie to flagę ich wciągam na komin.Ja znam historię. I wyciągam z niej wnioski. Nie dam zarżnąć siebie i dzieciaków żeby jakieś śmierdziele mogły znowu się kokosić w parlamencie i Belwederze, nie dam się wyeksportować na Sybir. Traktują nas dobrodzieje jak szmaty to ja też ich tak potraktuje. W razie W. Czy nam naprawdę potrzebne jest ciągłe trzymanie kosy z ruskami? Jeżeli serio Łukaszence odjebie palma, to kto za to zapłaci?

Edytowane przez komizmo
  • Like 2
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Łukaszenka nie wziął wielu miliardów dolarów za sztuczne wywoływanie pandemii od WHO czyli USA, to nagle zaczynają robić z niego dyktatora.. Tak samo zrobili z Binladenem, Husajnem, Kadafim itp. A ropka się teraz pompuje pod okupacją i zapanował tam dolar bo o to chodziło. 

Edytowane przez tomaszmab
Opublikowano
47 minut temu, emil9828 napisał:

Ładować obornik na rozrzutniki, wciągać gnojowice do beczek i na nowogrodzką albo na żoliborz tyle zostało nam

Szkoda tak dobrych nawozów 

Kolega dostał wezwanie na szkolenie rezerwy i dziś jedzie, może wojna 🤔 

Kuźwa żeby tylko mnie nie wezwali bo tyle roboty 

Opublikowano
15 minut temu, przemek28_28 napisał:

@JarekBazydlo twoja partia zafundowała na awarie.

@soltys48 moze sie okazać prawda  jak kiedyś z Kanalia pisałeś ze po 3 złote bedą 

Tak za pewne będzie

11 minut temu, Unexpected napisał:

To pięknie waszą brane zalatwili i drób.. ciekawe jakie maja miny pisowcy-hodowcy

Zapytaj @Denwer on Ci powie że jemu to nie przeszkadza

Opublikowano (edytowane)

@Denwer podaj mi trzy powody dla których Ty znowu zaglosujeszna pis? bo żaden rolnik chyba już nie da się im ogłupić.  

mam jeszcze jedno zadanie dla kaczora. za krus powinien teraz się zabrać. 

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v