Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Odnośnie tej jałmużny co mają dawać na bydło. Jak myślicie,jakie mogą być konsekwencje oprócz tego że nic nie dadzą gdy zgłoszę 3 sztuki byków z czego dwa nie mają wymaganego wieku na dzień 1 marca?

daj tesciowemu pełnomocnictwo to jak coś razem bedziecie siedzieć 

Jak twój teść taki pazerny to pewnie jeszcze posag musiałeś wnieść jak brałeś jego córkę za żonę?😉

Opublikowano

Nie żartujcie, nie będzie żadnych konsekwencji poza decyzją odmowną. Przecież każdy może się pomylić - pytanie tylko po co składać? 

Opublikowano
15 godzin temu, Bartek933 napisał:

Do wniosków o pomoc z tytyłu COVID dołączaliście? : Kopię/oryginał6)wniosku o wpis do ewidencji producentów?

To trzeba jak żona na przykład ma odzielne nr gospodarstwa i ma bydło na siebie   a wnioskujecie   wspólnie ... Jeśli masz wszystko na siebie to niczego nie dołączasz.... Stawiasz tylko krzyżyki... 

Opublikowano

żeby futrować?🤔😁

3 minuty temu, Bananek napisał:

co prawda to prawda. po co komu te futra.

Opublikowano
vat napisał:

A co byś powiedział gdyby zakazali hodowli krów mlecznych. Mleko krowie też nie jest niezbędne do życia.

jak dla mnie, spoko. ilu ludzi by to uwolniło od domowego więzienia...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

No właśnie, ciekawe co na to leszek - to jego pytałem> Ty chyba hodujesz bydło mięsne - czy ludzie muszą jeść mięso?

Edytowane przez vat
Opublikowano
3 minuty temu, vat napisał:

No właśnie, ciekawe co na to leszek - to jego pytałem> Ty chyba hodujesz bydło mięsne - czy ludzie muszą jeść mięso?

ja muszę

Opublikowano

A wieść gminna niesie, że firmy utylizacyjne są w niemieckie - przypadek?

Przed chwilą, pafnucy napisał:

ja muszę

Ja lubię skórzane buty.

Opublikowano
vat napisał:

mogą zakazywac. nie jem wołowiny. byłby też pretekst do pójścia do pracy.

Opublikowano (edytowane)

Naprawdę czy mówisz tak tylko, aby wyszło na Twoje?

To może chociaż wieprzowinę? Nie mów, że same banany

Żarty żartami, ale przecież wszyscy wiemy o co chodzi- teraz zakażą chowu zwierząt futerkowych - fermy upadną, ludzie stracą pracę, dochody. ktoś nie kupi sera z mleka, które ja wyprodukuję inny wołowiny... później zakażą hodowli krów mlecznych, świn, bydła i ryb w stawie. 

Edytowane przez vat
Opublikowano
vat napisał:

Naprawdę czy mówisz tak tylko, aby wyszło na Twoje?

To może chociaż wieprzowinę? Nie mów, że same banany

Żarty żartami, ale przecież wszyscy wiemy o co chodzi- teraz zakażą chowu zwierząt futerkowych - fermy upadną, ludzie stracą pracę, dochody. ktoś nie kupi sera z mleka, które ja wyprodukuję inny wołowiny... później zakażą hodowli krów mlecznych, świn, bydła i ryb w stawie. 

no serio nie jem wołowiny. nie lubię. wieprzowine owszem, drób tez. bananów nie cierpię, zapach mnie odrzuca.

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

,,i nie będzie niczego-"

niemieckie spalarnie będą

2 minuty temu, Bananek napisał:

no serio nie jem wołowiny. nie lubię. wieprzowine owszem, drób tez. bananów nie cierpię, zapach mnie odrzuca.

Banany maja zapach?

Opublikowano
vat napisał:

Banany maja zapach?

A smak mają? skąd bierze się smak? zjedz coś z zatkanym nosem to się dowiesz.

witejus napisał:

to ten awatar i nick to jakaś perwersja-?

ten "Nick" chodzi za mną od 3/4 mojego życia.

Opublikowano (edytowane)

Smak - na języku rozmieszczone są kubki smakowe

No może masz rację albo banany, które Ty jadłeś były, delikatnie rzecz biorąc, niezbyt świeże.

Edytowane przez vat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v