Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Karollorak93 napisał:

Panie Adam jakieś info na nowy tydzień i najbliższy czas? Jest parę sztuk gonić czy czekać? 

Modlić się o zdrowie i pomyślność finansową Wuja, to teraz robić :)

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, zbitom793 napisał:

Prezydentowi z 13 na 26 tys.

To tylko 13 miał? To w mojej gminie wójt miał 12 a z bonusami i nagrodami to pewnie koło 14 mu wyszło :D

Opublikowano
2 godziny temu, Azor07 napisał:

U mnie nie przypomina tej z przed afery,dużo jeszcze brakuje teraz 7.7 brutto

Chyba w twoich stronach już można wyrwać 8 a może i ponad za coś sensownego musisz popytać lepiej

Opublikowano

Oczywiście ze nie znaczy więcej wszystko zależy od towaru i kupującego, chodziło bardziej o to ze 7,7 to nie jest w tym rejonie maks za byka w tej chwili to raczej cena za średniego R-kowego

Opublikowano

Siostra cioteczna sprzedawała sztuk nie widziałem ,wagowo ładnie 900kg 850kg 800kg to w takiej cenie i jeden 7.6 . U innych handlarzy może i więcej ,ale tu raczej waga pewna .

Opublikowano
Partyzant85 napisał:

8 godzin temu, zbitom793 napisał:

Prezydentowi z 13 na 26 tys.

To tylko 13 miał? To w mojej gminie wójt miał 12 a z bonusami i nagrodami to pewnie koło 14 mu wyszło :D

to prezydent miał mało wg ciebie ?

Opublikowano

Panie @Andpol masz coś do powiedzenia na temat cen bydła? Czy będziesz pier**lil o swoich poglądach antypisoskich nawet w tym temacie 

Opublikowano

@ursus932 spokojnie...jeszcze to nie weszło w życie.  Narazie sejm przegłosowal, zobaczymy co będzie dalej.

Ale chociaż sam na nich głosowałem to uważam ob2cny czas (wykreowanej pand3mii) nie jest dobrym czasem na podwyżki dla siebie, gdy ludzie potracili pracę i dług publiczny mocno wzrósł.

Poza tym nie ważne za kim by się praktycznie głosowało...j3dynie Konf3deracja w całości sprzeciwila sie temu projektowi.

• Like 4
Opublikowano

Jałówka HO, 11zł. 498 kg na wadze, 233 poubojowo. Śląsk. Inny skupujący ma za jałówki 5.60 na żywą, ale muszą ważyć na czysto do wypłaty 500 kg. 

Opublikowano

Wie ktoś coś na temat cen u Brzegowego, sprzedawal mu ktoś coś w ostatnim czasie? Ile realnie można dostać za byki O klasowe 700+ i R 700+ u niego na żywo? Na Sokołowie są potrącenia powyżej 24 miesięcy? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v