Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 8.01.2020 o 09:34, tomaszmab napisał:

A wojna będzie tego konsekwencją . I jest opisana w Tajemnicach Fatimskich . Co ciekawe Polska ma najmniej ucierpieć bo jest tu jeszcze wiara w Boga i szacunek do Kościoła ( chociaż też już nie tak jak kiedys ) a najwięksi agresorzy na świecie którzy odpowiadają za ucisk najmniejszych będą najbardziej zdruzgotani wojną i niemal doszczętnie zniszczone. Bo ta wojna światowa ma być już prowadzona ręką Bożej Sprawiedliwości . Możecie śmiać się z tego co napisałem ale jakoś mnie to nie wzrusza. Wiem napewno że sprawiedliwośc prędzej czy później dosięgnie każdego czy to w tym życiu czy po śmierci . A jedyne co pewne w życiu to śmierć 😉

Prześmiewcy pamiętacie jak szydziliście z tego gościa ? 

Mój odbiorca mówi aby przeczekać około miesiąca i albo sprzedam w przyzwoitej cenie albo będę mógł bezkarnie wygonić do lasu .na cenniku 11.40 klasa O. Trzy razy obniżali w tym tygodniu

Opublikowano

Kolejny dzień paniki.pany kupta Byki prawie 600 mają może być i po 6 złotych tylko zabierzta po18 miesięcy mają bo gargamedon idzie.a wieczorem olx i cyk cielaczki po 20 za kg bo może będzie lepiej😉zdecydujecie się 

Opublikowano
22 minuty temu, soltys48 napisał:

A multi to nie kasacja obu?

Nie. Główne konto dostaje ostrzeżenie, a dodatkowe bana. 

Również Rolnik7343 zakończył karierę na forum. 

Opublikowano

Za małpie zachowanie 😅

Ciebie też proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. 

W ostatni czwartek rozpętałeś tutaj piekło. A dzisiaj jest też czwartek 🤔

A to był czwartek 13 lutego. Także widzę, że raz na miesiąc trzeba ostre porządki robić.

• Like 1
Opublikowano

sumek bo własnie przez  takie rolniki , jarki i ursusy i ich  małpie zachowanie zostałem sprowokowany ( propozycja posiadania wagi - odpowiedz Rolnika9343- ze jestem faszysta i proponuje rzeczy jak za Hitlera to wybacz poziom głupoty mnie poraził i nie wytrzymałem.

Obiecuje  zachować mój styl tyle ze bez wulgaryzmów  no poza "rogatym dziadostwem" :D bo jak by nie było klasyka. A swoją drogą  interwenuj jak hejtują mnie  bo do tej pory to ten zły to tylko kanalia był a na kanalia  to wariat i każdy gimnazjalista mógł pluć

Opublikowano
42 minuty temu, sumek666 napisał:

Za małpie zachowanie 😅

Ciebie też proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. 

W ostatni czwartek rozpętałeś tutaj piekło. A dzisiaj jest też czwartek 🤔

A to był czwartek 13 lutego. Także widzę, że raz na miesiąc trzeba ostre porządki robić.

czy za ciągłe odbieganie od tematu tez będzie ban??  Np. tu  wszyscy piszą nie na temat a jak szukam aktualnej ceny bo w końcu o tym jest temat to trzeba przerzucić 10 stron i trafia się jedna wypowiedz... proponuje z tym zrobić porządek w pierwszej kolejności.

• Like 2
Opublikowano
54 minuty temu, Elvis1090 napisał:

czy za ciągłe odbieganie od tematu tez będzie ban??  Np. tu  wszyscy piszą nie na temat a jak szukam aktualnej ceny bo w końcu o tym jest temat to trzeba przerzucić 10 stron i trafia się jedna wypowiedz... proponuje z tym zrobić porządek w pierwszej kolejności.

Tu kilka razy dziennie ktoś szuka aktualnej ceny ale niestety takiej niema. W każdym rejonie jest inna inne też podejście handlarzy inne też rolników. Co z tego że ktoś napisze że sprzedał po 8 zajebistego mięsnego jak on ledwo może O klase złapał i na odwrót. Do tego został oszukany na wadze. Można pisać ceny  ale wszystkie trzeba brać z przymrużeniem oka.

• Like 4
Opublikowano (edytowane)

Cena : Murawski Żerków- rasowy tłuściutki HF - 5,8 zł,

w Miąskowie ( sumka666 rejon) nawet 5,5 zł   

oczywiście w nastepnym tygodniu podobno kolejne 50 gr w dół

Tak wiem, wiem gdzie indziej dalej 8 zł płacą skupnik papa smerf  wraz z smerfami kupuje dla ubojni Gargamel sp. z o. o.  Jak ja kocham tą bajkę)))))

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Panowie dziś wyjeżdżałem do pracy (tzw. Tiry) no i standardowo na zakupy to z mięsa nie było praktycznie nic, ostatnią paczkę wołowiny kupiłem 14,76 za kg (mięso wołowe na gulasz) zresztą z innymi produktami też cięko. A wracając do tematu, dwa dni temu dzwonię do pośrednika do którego oddaje już około 5 lat i on mi mówi że za HF 6zl mi daje, to chyba widać że walą nas w d. Przez tą panikę teraz wszystko pójdzie w górę ale my dostaniemy jeszcze mniej za nasze byczki. Scyzoryk mi sie w kieszeni otwiera bo widzę jak robią nas w wała wmawiając nam przy każdej okazji że z związku z czymś tam znów cena w dół.

Przepraszam 14,76zł za 0,5kg ☹️

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v