Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma sie co martwic Ale jak przez jakiś moment toczyły sie tu ostre dyskusje dotyczące wiary to wymiękłem A T 150 od dawna mi sie podoba   

Przed chwilą, Cybulek17 napisał:

Nie znalazł się żaden amator 

A w jakim jest stanie Może za drogo chcesz

Opublikowano
34 minuty temu, debrzyna napisał:

Nie ma sie co martwic Ale jak przez jakiś moment toczyły sie tu ostre dyskusje dotyczące wiary to wymiękłem A T 150 od dawna mi sie podoba   

A w jakim jest stanie Może za drogo chcesz

Kilka lat stał i się nie doczekał,  teraz już częściowo rozebrany,  czeka na palnik.  Cenione było tyle ile waży.  W okolicy jest jeszcze kilka gwizdków na chodzie

Opublikowano
18 minut temu, Cybulek17 napisał:

Kilka lat stał i się nie doczekał,  teraz już częściowo rozebrany,  czeka na palnik.  Cenione było tyle ile waży.  W okolicy jest jeszcze kilka gwizdków na chodzie

Masz tam hydromotor od WOM?? Za normalne pieniążki jestem chętny.

Opublikowano
6 minut temu, debrzyna napisał:

Po ile takie na chodzie /do remontu/ chodzą 

Około 15 żeby za czymś wyglądał. 

1 minutę temu, damian007 napisał:

Masz tam hydromotor od WOM?? Za normalne pieniążki jestem chętny.

Musiałbym zobaczyć czy nie pojechał 

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

a jak tam u ciebie?

Do Goliny zapewne oddał

A Masz jakieś doświadczenia ze słabym?

Ze słabym kilka lat do tyłu Handlowałem dużo obecnie mało za dobre sztuki płaci w miarę dobrze za słabsza nie bardzo kasa na czas z wagą Nigdy nie miałem problemów ważone na mojej nie przeważał nawet na swojej

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Panowie takie cudo pomoże przy przeprowadzaniu szatanów? 😋 Mam dwóch takich diabłów aż się boję brać na linkę, a pod koniec tygodnia jadą 

Pomoże ,sam zakładam podobne ,tylko jako dodatek bo za sam ryj ciągnąć to nie bardzo 

Opublikowano
8 godzin temu, pedro2 napisał:

Panowie takie cudo pomoże przy przeprowadzaniu szatanów? 😋 Mam dwóch takich diabłów aż się boję brać na linkę, a pod koniec tygodnia jadą 

Raczej nie pomoże.  Kółko w nos było zapodac z miesiąc temu teraz już za późno. Ja zakładam i pomaga

• Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, nikolas29 napisał:

Raczej nie pomoże.  Kółko w nos było zapodac z miesiąc temu teraz już za późno. Ja zakładam i pomaga

U nas handlarze nie biorą byków z kółkiem w nosie

Opublikowano
pedro2 napisał:

a weź to załóż u mnie na stanowiskach i czesem ni uja nie można założyć bo byk czlowieka prędzej rozniesie. najlepiej zawolaj ogarnietego chlopa do pomocy co by przed bykiem nie uciekał

Opublikowano
9 minut temu, bobienko napisał:

U nas handlarze nie biorą byków z kółkiem w nosie

Nigdy kolek nie mialem ale co to za roznica z kolkiem czy bez?

Opublikowano

W sierpniu miałem z luzu 11 sztuk z kojca 6 to były istne diabły, połamały płot betonowy który jest metr od wygrodzenia z rur bo tak wiecznie walczyły, snopek jak im sie rzuciło to tylko bez siatki i grały nim na głowach jak w siatkówkę, było nas 8 żeby je wszystkie nagnac na auto, a tak naprawdę poszły jak stado owiec pierwszy debil wskoczył to reszta poszła za nim.zaladunek trwał 5 minut.

• Haha 1
Opublikowano

Zawsze to tak dziala, ze jak jeden wejdzie to wszystkie leca. Kiedys mialem stado herefordow luzem to zeby je zaladowac na samochod dalo sie jalowke uwiazana na przynete a potem sie je wygnalo a jalowka zostala. A stado tych bykow mialo juz na sumieniu dwojke ludzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v