Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy ty nie widzisz że sie nabijam z twego idola 😁😁😁 i z ciebie . A ty sie produkujesz . 🤣🤣🤣

Edytowane przez 12zbyszko
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Ulman napisał:

Wzbogaceni przez podatki i socjal 

Ci co by za 2 zł kupili pół litra a za 18 zł by zabrał żonę do kina tak mówił Korwin 😁😁😁

Wodka po 2 zł to dopiero socjal tylko w innym wykonaniu 😁

Nic o zdięciu nie napisałeś ?

Edytowane przez 12zbyszko
Opublikowano

chodziłem do szkoły nie było takiego socjalu i pijaki w tych samych miejscach stali co obecnie w rzekomo wielkim dobrobycie

być może mordy się pozmieniały bo nie którym wątroba nie wytrzymała. a menelstwo i patologia pozostała w tych miejscach gdzie była

Opublikowano
1 minutę temu, 12zbyszko napisał:

Niższe podatki są nie realne . Unia się nie zgodzi . Jak zawsze pisałeś żeby komuś dać komuś trzeba zabrać . KOMU ?

A czego niby płacić by było składkę do kasy unijnej przy niskich podatkach

może być np niższy vat np jak w niemczech. tylko że jak ci jeden obniża to na innym sobie odbiją

Opublikowano
Przed chwilą, 12zbyszko napisał:

Niższe podatki są nie realne . Unia się nie zgodzi . Jak zawsze pisałeś żeby komuś dać komuś trzeba zabrać . KOMU ?

Nie dawać to zabierać nie będzie trzeba. 

Unia nie ma aż takiej władzy chyba że nadal jesteśmy na kolanach

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Ale menel wyglądał jak menel a teraz dresik z paskami w oryginale.

Teraz na pchlim targu to same oryginały sprzedają.

3 minuty temu, Ulman napisał:

Nie dawać to zabierać nie będzie trzeba. 

Unia nie ma aż takiej władzy chyba że nadal jesteśmy na kolanach

SN innego zdania . 

Opublikowano

Dużo czyli co? SN będzie podatki ustalał? 

No ale wróćmy do sedna. Uważasz że po zmniejszeniu podatków muszą też zmaleć płace? Jeśli tak to dlaczego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v