Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

A w Kabatach się rozpadł i wsztyscy zgineli. To jest podejrzane Roman, i to bardzo....... 

Masz jakiś przykład że wyladowali w lesie na dachu i ocaleli?

Twierdzisz że opozycja spowodowała pojawienie sie teorii spiskowych swoimi działaniami?  Czyli ty z kolegami jesteśce ofiarami działań złej opozycji która tak was ogłupiła? Macierewicz , jego  wyznawcy , towarzystwo z miesięcznic , frustraci z GP czy wielebni z RM i Trwam - oni wszyscy zostali zmanipulowani przez opozycję? Może niech prezes przetnie to zidiocenie i raz na zawsze zdementuje że był zamach.  Antek bez potrzeby pieniądze traci, ciemny lud ma namieszane pod beretem i tak od 10 lat. Strasznie was ta opozycja wkreciła. Nie wiem jak ty możesz w to wierzyć wiedząc że jesteś wmanewrowany a to wszystko bzdury

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Twierdzisz że opozycja spowodowała pojawienie sie teorii spiskowych swoimi działaniami?  Czyli ty z kolegami jesteśce ofiarami działań złej opozycji która tak was ogłupiła? Macierewicz , jego  wyznawcy , towarzystwo z miesięcznic , frustraci z GP czy wielebni z RM i Trwam - oni wszyscy zostali zmanipulowani przez opozycję? Może niech prezes przetnie to zidiocenie i raz na zawsze zdementuje że był zamach.  Antek bez potrzeby pieniądze traci, ciemny lud ma namieszane pod beretem i tak od 10 lat. Strasznie was ta opozycja wkreciła. Nie wiem jak ty możesz w to wierzyć wiedząc że jesteś wmanewrowany a to wszystko bzdury

gdyby tak w każdym kraju było to sądownie przez miesiąc by przepraszali ....    ja nie dla mnie mogli by dać zająć się komisji miedzy narodowej i amen 

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/edmund-klich-przepraszam-pania-blasik/ylrps5n

przepraszanie huczne już nie było a on wiedział już jak samolot się rozbił 

Opublikowano (edytowane)

No fakt - Antoni za głupoty powinien przeprosić i to bez sądów.  

A jakby miedzynarodowa komisja orzekła że rozbili się przez głupotę to tacy jak ty z kolegami i Macierewicz z frustratami by uwierzył?  Zamach musi być by budować legendę i przykryć dziadostwo przez które zgineli.

A ten głos w kokpicie  - "śmiało , zmieścisz się" to czyj w końcu był?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Nie uciekaj od tematu. 

W Smoleńsku Jak 40 ledwo wylądował i raportował do Tupolewa że "jest piz...a" . Ruski Ił odleciał bo nie było sensu próbować a nasze kowboje nie dość że próbowali to jeszcze dopingowali do tego i to z takimi vipami na pokładzie . Po co tu komukolwiek zamach jak na kilkometry dziadostwem i głupota zalatuje?

Opublikowano

k**wa mac- to ostanie nagrane slowa najlepiej skomentuja to co sie tam stalo,tyle ze za pozno  przyszla mu refleksja.

blasik byl pijany ??? zartujecie co to 0,5 promila na polskiego generala ?? roman ma nietyle i aktywnie pisze na af😉

przypomne jeszcze raz- w sasiedniej wsi  startujaca awionetka zawadzila o ogrodzenie, trzech pasazerow zginelo na miejscu . pilot dozyl wyroku ale zmarl w wynik obrazen przed uprawomocnieniem wyroku, na tym skonczyla sie wieloletnia historia pokazow lotniczych w gminie a polscy politycy jakos nader chetnie do dzisiaj lataja , nie tylko na podkarpacie.

Opublikowano

Dziś zbudził mnie huk i szum silnika samolotu. 5.26. Normalnie odruchowo spadłem z łóżka. W pierwszej chwili myśl - bomby zrzucają... Potem silnik i strzał kolejny. Oho, sojusznik sobie zrobił chyba przystanek w Babimoście. Ciekawe co to było...

Opublikowano
Dnia 24.11.2019 o 08:25, mirro napisał:

Są takie sprawy co wszyscy wszystko wiedzą a nikt nie chce mówić . Ciekaw jestem czy wszystkie ciała są porozrywane przy każdej katastrofie lotniczej. Kiedyś zapierdzieliłem żukiem   w brzozę ale nie w czubek tylko w powyżej pnia i nic mi nie urwało 😁 może za wolno jechałem 😂😂😂

Fakt,nic Ci nie urwało ,lecz mózg wyrwało.

Opublikowano (edytowane)

Gościu śniegowy, to nie mój post. Zważaj troszkę co wklejasz.
A przynajmniej nie moje słowa, bo ten tekst cytowałem od kogoś innego.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, Ulman napisał:

No my tu gadu-gadu a problem nierozwiązany

Wie ktoś za co, po co i dlaczego Władimir zamordował Lecha?

nie wypowiadam sie w kwesti  ,, zamordowania ''  natomiast kaczynski był dla putina niewygodny , takim szczeniaczkiem  co krzywdy nie zrobi a co najwyżej nagawke u spodni poszarpie . to kaczynski zorganizował spotkanie w gruzji w którym kilka głów panstw regionu sie stawiło , zaangażowanie kaczynskiego w dywesyfikacje dostaw gazu dla polski ,jak by poszukał to by jeszcze coś znalazł .                    natomiast sama polityka putina to też moge zapytac po co mieszanie sie rosyjskich agentów w sprawe brexitu , jescze slady są co do udziału  rosjan w demonstracjach  żułtych kamizelek ...............   tylko ja wiem chodzi o descabilizacje  

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

Był bardzo wygodny bo sam doprowadził do samozaglady  przez własną głupotę i tyle.... Kaczyńscy  dla Putina to  pozyteczni idioci i tyle... Nic nie musi robić tylko czekać.... Hehe 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Co zorganizował? Kazał pilotowi lecieć do Gruzji z kumplami na pokładzie a tym głupio było się wycofać.🤣 Piloci zdzwonili gdzie się da żeby sprawdzić czy dziur po bombach w pasie startowym nie ma  i czy jeszcze ktoś na wieży został. No kuźwa jeszcze tylko mógł do Rosjan zadzwonić żeby mu eskortę myśliwców dali.🤣

Jakimś cudem Bóg wtedy czuwał i nie rokurwili się dużo wcześniej.

• Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano

jarecki - wszędzie trzeba mieć swoich ludzi aby wiedzieć co jest pięć. Trzymanie ręki na pulsie pozwala na swobodę w interesach. Brexit tworzy lukę gdzie można wsadzić but. Generalnie to jest tak hak z popytem wewnętrznym dźwigającym gospodarkę. Sankcje nie działają tylko na Putina i to tego w telewizji a reszta towarzystwa wolałaby jednak innego obrotu spraw. To szukają. mirro - żeby właśnie nie instynkt samozachowawczy pilotów byłoby wesoło. Uważam, że osobiście chcieli z tego wyjść cało i mieli w dydkach kto tam z tyłu siedział. Mało tego - dali to jasno do zrozumienia o czym świadczą późniejsze wydarzenia związane z ich karierą. Ulman - samolot przed walnięciem do lasu powinien zwolnić poniżej prędkości przeciągnięcia coś jak przy wodowaniu inaczej miazga. ił miał brak regulacji steru wysokości a prędkość oszczędzał aby dociągnąć do pasa. Nasz Tu leciał także z bezpieczną prędkością z braku orientacji i tu jest koniec podobieństw gdyż dodatkowo fiknął kozła. Przypominam, że nie jest to samolot akrobacyjny i choć aerodynamicznie jest to możliwe to w praktyce coś nawet w sprawnym samolocie zacznie odpadać. Jak tu innym to przekazać Ulman?

Opublikowano

A odnośnie tego szczeniaczka kąsającego, to jak to się ma do wielkomocarstwowej polityki całej tej ekipy? Chyba ją kontynuują, tylko trzymającym "szczeniaczka" na dystans są teraz USA. Jak szczeniaczek będzie za dużo szczekał to mu się skróci smycz albo uciszy ( patrz słynna ustawa Pana Jakiego). 

Opublikowano

Ja czegoś u miłościwie panujących nie rozumiem, wczoraj Pan Dera opowiadał że loty na MIGach nie zostaną wznowione bo są niebezpieczne dla pilotów a dzisiaj już wszystko OK.

https://www.tvn24.pl/dowodztwo-generalne-rodzajow-sil-zbrojnych-podjelo-decyzje-ze-mysliwce-mig-29-znow-beda-latac,987564,s.html

I teraz pytanie, Czy jak się spojrzy czołgiście głęboko w oczy to ten ochoczo pobiegnie do T72? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v