Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

No to czemu Antoś nie umie nic udowodnić tylko bajki ciemnocie wciska?

Dostać się do sejmu to faktycznie taka kasa że d... urywa 🤣

Są takie sprawy co wszyscy wszystko wiedzą a nikt nie chce mówić . Ciekaw jestem czy wszystkie ciała są porozrywane przy każdej katastrofie lotniczej. Kiedyś zapierdzieliłem żukiem   w brzozę ale nie w czubek tylko w powyżej pnia i nic mi nie urwało 😁 może za wolno jechałem 😂😂😂

Opublikowano

A to się wydało czemu tak głupoty pierdzielisz... 😁😁😁😁

Opublikowano

Nie trudno się domyślić że był. Sam nie spadł, ktoś mu pomógł, akcja skrupulatnie zaplanowana i zrealizowana. Co tu dyskutować kiedyś prawda wyjdzie na jaw i nie będzie to ani pierwszy ani ostatni raz, bo takie zwroty w historii często się pojawiają.

Opublikowano

Grawitacja mu pomogła.

Byle jakim samolotem, praktycznie bez systemów nawigacyjnych na lotnisku którego nie znali, bez jakiejkolwiek wdoczności, pilotowany przez mało doświadczonego pilota i uprzedzeni przez pilotów z Jaka że "ogólnie to piz.... jest" chcieli na siłę lądować bo mieli  od tej rocznicy rozpocząć kampanię prezysdencką.

Opublikowano
10 minut temu, damianzbr napisał:

Nie trudno się domyślić że był. Sam nie spadł, ktoś mu pomógł, akcja skrupulatnie zaplanowana i zrealizowana. Co tu dyskutować kiedyś prawda wyjdzie na jaw i nie będzie to ani pierwszy ani ostatni raz, bo takie zwroty w historii często się pojawiają.

Taaa . Antek udowodnił . :D

Opublikowano

Nawet jak 100 komisji będzie to nic z tego . Jedynie Ameryka może coś wiedzieć ale może lepiej nie ujawniać bo gdyby było coś nie tak to co ? Całe Nato wypowiada wojnę ?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 12zbyszko napisał:

Nikt nie jest tu śpec od takich katastrof a jakby udowodnili , że Putin maczał ręce to co rząd powinien zrobić ?

Nasz rząd  powinien w odwecie najechać ruskiech  naszymi terytorialsami. 

Po co Putin miałby maczać palce? Jakiś racjonalny powód

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

Wojnę o co i za co ? Meteorologów za mgłę niech ukarzą . :D

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Nasz rząd  powinien w odwecie najechać ruskiech  naszymi terytorialsami. 

Po co Putin miałby maczać palce? Jakiś racjonalny powód

Dzisiaj Gruzja jutro Ukraina a może i nasz kraj .

Opublikowano
Przed chwilą, 12zbyszko napisał:

Nawet jak 100 komisji będzie to nic z tego . Jedynie Ameryka może coś wiedzieć ale może lepiej nie ujawniać bo gdyby było coś nie tak to co ? Całe Nato wypowiada wojnę ?

A jesli Ameryka wie że przez telefon padła instrukcja - ląduj dziadu, to co  wtedy? 

Nato wojnę wypowiada przez Lecha? Buuuchaaachaaaa, !!! 

Opublikowano (edytowane)

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie dlaczego nie chcą wyjaśnić katastrofy albo potwierdzić raport Laska specjaliści z Nato .

Buuuuchchchaa

Edytowane przez 12zbyszko
Opublikowano (edytowane)

Czyli Nato jest w sPISku z Rosją zataja i zaciemnia obraz po zamachu na prezydenta który w skali światowej nie mógł nic? No to jest śmiała teoria😂

9 minut temu, 12zbyszko napisał:

Dzisiaj Gruzja jutro Ukraina a może i nasz kraj .

Prosiłem o  racjonalny powód a nie PISowskie bajki. Po co miałby Władimir Lecha mordować?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Nimce napadły na Polskę . Kraje sojusznice wypowiedziały wojnę Niemcom tylko nic więcej wtedy nie zrobili .Podobnie postępuje Nato. Po co Nato konflikt z ruskimi . Przepisy  przepisami ale po co nadstawiać  d*py .

Opublikowano
22 minuty temu, zetorki12 napisał:

Wojnę o co i za co ? Meteorologów za mgłę niech ukażą . :D

Żądnej mgły nie było, cała masa ludzi z PL stała na tamożni Smoleńsku i nikt żadnej mgły nie widział. A dzieliło ich 4 km od katastrofy.

Opublikowano
2 minuty temu, 12zbyszko napisał:

Nimce napadły na Polskę . Kraje sojusznice wypowiedziały wojnę Niemcom tylko nic więcej wtedy nie zrobili .Podobnie postępuje Nato. Po co Nato konflikt z ruskimi . Przepisy  przepisami ale po co nadstawiać  d*py .

Czyli sPISek ogólnoświatowy. Wszyscy przeciw nam jak zwykle. 

Ameryka jako nasz najlepszy i jedyny sojusznik też nie pomoże?

No ale podaj jakikolwiek powód czemu Putim miałby usmiercić Lecha ? 

2 minuty temu, damianzbr napisał:

Żądnej mgły nie było, cała masa ludzi z PL stała na tamożni Smoleńsku i nikt żadnej mgły nie widział. A dzieliło ich 4 km od katastrofy.

A w Warszawie to wtedy nawet słońce świeciło więc w Smoleńsku nie miało prawa być zamglone😂

No to powiedz Antoniemu bo on nie wie że mgły nie było. Piloci Jaka stojąc na lotnisku tez mieli zwidy? Kontrolerzy  kłąmali a ruski samolot dla jaj odleciał mimo że żadnej mgły nie było.

Ty jestes rolnikiem i nigdy nie zaobserwowałeś jak rano ustepuje mgła i że w jednej wiosce może być a w innej nie?

Opublikowano (edytowane)

Zetorki młodością nie grzeszy więc i uszczelka leciwa to miała prawo puścić :D

@Ulman

Z mgłą może tak być, ale nie sama mgła stoi pod znakiem zapytania. Jest cała masa niewyjaśnionych okoliczności.

Także nie przekonują mnie opowiastki o pancernej brzozie sprawa śmierdzi na odległość, jest coś a rzeczy ale niestety nikt nie wie kiedy tajemnica wyjdzie na jaw.

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano (edytowane)

Wszystko można poddać pod wątpliwość  tak jak ty mgłe. 

Kto i po co miałby mordować Lecha?

Zbyszko, co mi napisałeś? 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Tylko Lech zginął?

Tylko Lecha chciał uśmiercić?

To psychopata czy słoń w składzie z porcelaną? Chyba że celowo taka taktyka, ze snajperki zdjąć czy otruć jednego Lacha to krąg poszukiwań zawężony do minimum, a jak skasował samolot pełen ludzi to nie wiadomo na kogo polował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v