Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, ogarek napisał:

a moderatora trza zwolnić bo się nie nadaje

bo ? 

Przed chwilą, ogarek napisał:

A to dobrze bo ja na po nie głosował.... 😂😂😂😂

a ja  mydle inaczej ...     a wiesz ze lewica psl i N to to samo ?

Opublikowano

A to pytaj zetorka albo czytaj link podałem do zdjęcia... 🤣

Opublikowano (edytowane)

Ale masz chłopie marzenia, nakazać komuś czytania linków i myślisz że dzięki temu zdobędziesz aprobatę.

Nie wiem gdzie i przez kogo byłeś prześladowany, ale współczuję ci z całego serca bo widać że bardzo cię skrzywdzili. :(

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano (edytowane)

Szarp się sam ze swoimi demonami i mnie do tego nie mieszaj... 😂😂😂😂

Nie pisałem do ciebie więc się gilaj do kogo innego.. 

15 minut temu, Roman176 napisał:

a ja  mydle inaczej ..

No nie godaj..... 😜😁😁😁😁😁😁😁

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
13 minut temu, ogarek napisał:

A to pytaj zetorka albo czytaj link podałem do zdjęcia... 🤣

normalnie zaszokowany jestem 🥶  ale ciebie też widzę ze 4 litery musiałeś dać

Opublikowano
15 minut temu, ogarek napisał:

No nie godaj..... 😜😁😁😁😁😁😁😁

godej ... 

7 minut temu, ogarek napisał:

No ale to nie była moja akcja.... 😂😂😂

a czemu wkleiłeś to przy rozmowie damianazbr .... na zet orka ?? 

Opublikowano (edytowane)

Ogarku dobra nie płacz i się nie posikaj z przypływu emocji. Skoro nie chcesz się pochwalić wywodami wysyłanymi na mój PW kończę temat i cię więcej nie zaczepiam. ale.......

.......dla nie wtajemniczonych dodam że kozaczek ogarek kazał mi wbijać na PW po swój adres.

Jak chciał tak zrobiłem, napisałem do niego PW z zapytaniem o jego adres a usłyszałem... sami się domyślcie co..

A teraz kozaczek boi się i wstydzi się wstawić scren naszej rozmowy.

Więc skoro ma obawy i obiekcje aby to udostępnić to kto wyszedł wtedy na idiotę ja czy on?

Jeśli skasował to ja mu użyczę bo archiwum mam nie kasowane. Jeśli zechce dowieść swojej nieskazitelności niech wstawi scren naszego PW.

Boi się tchórz, może jego prawnicy o stalking mnie oskarżą :D

jak będą chcieli adres i personalia to ogarku ponownie zapraszam na PW nie ma co trudzić jacka włodarza tej witryny. Podam dokładne cały razem z PESELEm bez ogródek, pizdeczko mokra ze strachu czy tam wrażenia.

Opublikowano (edytowane)

Widzę że moczenie nocne na bank zaliczysz i ty.... 😂😂😂😂😂

Co mam wstawić? Przechwalki o gównianym fordzie czy te o terapii na którą chodzisz? 😁😁😁😁😁😁😁

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

no własnie dalej nie rozumie co porobił bo wy się kłóciliście się ...  a on wskoczył na @zetorki12   ....  czyli....   

3 minuty temu, damianzbr napisał:

Więc skoro ma obawy i obiekcje aby to udostępnić to kto wyszedł wtedy na idiotę ja czy on?

on 

Opublikowano (edytowane)

a co śmieszniejsze, zrobił to nie pierwszy raz.............. że wyszedł na tego no i...otę

Opublikowano (edytowane)

Roman nie złapałeś tematu i tyle.... A się wcinasz z komentarzem więc sam się puknji czego  chcesz....

Romanek toć sam chcesz mi nieudolnie dowalić i obrazic  moja matkę itp.😂😂😂😂😂 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

załapałem ....   po prostu źle w słowiarz się w zdaniach brak argumentacji po czym ....

12 minut temu, ogarek napisał:

Widzę że moczenie nocne na bank zaliczysz i ty.... 😂😂😂😂

8 minut temu, ogarek napisał:

Romanek toć sam chcesz mi nieudolnie dowalić i obrazic  moja matkę itp.😂😂😂😂😂 

to czas przeszły  .... teraz ... słucham i wyciągam wnioski , chodz co do zetorki12 mnie zaskoczyło 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Czleku pisz po polsku a nie po mongolsku... Jak już mowa  o wysławianiu to ty  belkoczesz jak jaki nienormalny i nawet nie poprawisz

Opublikowano
10 minut temu, ogarek napisał:

Co mam wstawić? Przechwalki o gównianym fordzie czy te o terapii na którą chodzisz? 😁😁😁😁😁😁😁

intymne bardzo rzeczy co ci wyjawił .... to zostaw dla siebie . dobrej zasady moralnej 

1 minutę temu, ogarek napisał:

Czleku pisz po polsku a nie po mongolsku... Jak już mowa  o wysławianiu to ty  belkoczesz jak jaki nienormalny i nawet nie poprawisz

jak byś się nie bawił w mistrza edytowania ....   to bd zrozumiałe 

Opublikowano (edytowane)

Strasznie to imtymne było... 😂😂😂😂😂😂

Dobra pany spadam wracajta do bessensownej  i nie kończącej się dyskusji

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Jaka obronę.... Toć belkoczesz chłopie w sobie jedynie znanym języku i to też nie wiadomo czy rozumiesz co piszesz.... Ogarnij to a potem pouczaj 

Damnianek toć nawet focie mi z terapii wysłałeś.... 😂😂😂Co to było nerwica natręctw? 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Skoro nie szanujesz innych i piszesz szyfrem to sam to czytaj.... 😂😂😂

Mnie tam to wszystko jedno co piszesz... 

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

Skoro nie szanujesz innych i piszesz szyfrem to sam to czytaj.... 😂😂😂

czyli brak argumentacji ,, słabo....     dobrze pisze bo mistrz ortografii nic nie zwraca uwagi.... czepiasz się jako przegrany 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, ogarek napisał:

Damnianek toć nawet focie mi z terapii wysłałeś.... 😂😂😂Co to było nerwica natręctw? 

Nie licz na podpowiedzi.

Jeśli chcesz to wklej, ja  nie mam nic przeciwko ;) to inni będą nas osądzać.

Jeśli jesteś przekonany że to ja wyszedłem w tamtej naszej rozmowie na idiotę wklejaj. Jeśli nie wkleisz kopi naszego PW będzie jasne że pękasz bo wtedy idiotą zostałeś ty.

Więc szach i mat, czy wkleisz czy nie, to i tak wiadomo kto się zbłaźnił, pizdeczko malinowa 😙

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v