Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co on wie jak dwa miechy w robocie nie był a i tak wydobywa koksowy.... Przed momentem pogadałem sobie o jednostce w moim mieście. Stan osobowy nieco powyżej 50%, w Krabach działa tylko podwozie i armata czyli nic co polskie, szeregowi rządzą jednostką bo jest brak a w tle skandal obyczajowy ze starszym oficerem, przez który pewna szeregowa musiała wrócić do cywila... Dobrze, że są Amerykanie to przynajmniej można powiedzieć, że jest w kraju jakieś wojsko...

i co? Posta wcięło?

Opublikowano (edytowane)

1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

@Roman176 słuchałeś "wydarzenia" w Polsacie ? Powiedzieli że węgiel na wielkich hałdach zalega , wielkie straty , a pensje w górę .

No mówiłeś odrobinę inaczej . Komu mam wierzyć ?? 🤔

No to mamy kumulację dzisiaj w górnictwie. Związkowcy zablokowali tory dojazdowe do elektrowni.
https://katowice.wyborcza.pl/katowice/7,35063,25651259,gornicy-zablokowali-linie-kolejowa-przy-elektrowni-laziska.html

No i górnicy chcą kopać a mieszkańcy chcą mieszkać i to w dodatku na powierzchni. Ot złośliwcy. 

https://next.gazeta.pl/next/7,172392,25654167,protesty-w-imielinie-mieszkancy-miasta-i-gornicy-staneli-naprzeciw.html

Edytowane przez mirro
błąd
Opublikowano

Jak płynie w żyłach donosicielka krew to nie da ona im spokojnie poczekać 😂

Opublikowano

Taki ułomny jesteś że nie słyszysz co mówią w brukseli nasi wybitni donosiciele

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, tracker napisał:

A tak poza tym to wszystko w porządku???

nie przejmuj się nim siedzi nad morzem wariatkowie obowiązkowy przymusowe leczenie w zamknięciu, tak źle ze aż z karkowa z nim jechali  

słyszałeś o tym co w czasie transportu wypadł z karetki auto przejechało po głowie i żyje ....  to był badania eksperymentalne jednego wrzucili ślepego pod samochód i odzyskał wzrok 

https://auto.wprost.pl/aktualnosci/10293699/gorzow-samochod-uderzyl-w-niewidomego-po-wypadku-odzyskal-wzrok.html

niestety onemu nie pomogło 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Donos. Przyjmijmy tę nomenklaturę. Donos jest formą paszkwila skarżącego na sobiepodobnego za typowe zachowania. Coś jakby złodziej krzyczał łapać złodzieja. Wniosek: czy jedni i drudzy to ta sama liga oraz: coś musi być na rzeczy skoro larum opisane donosem we wszelkiej odmianie.

Opublikowano

"Kandydacie Biedroń co pan zrobi, kiedy zostanie pan prezydentem",:?:
ja pitolę dawno już mnie tak nie rozbawili.:lol:

Sugerowane odpowiedzi.

- Rozpłaczę się.
- Kupię żonie nową kieckę.
- Spędzę noc z wąsatym meksykaninem.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, jacus napisał:

03wstyd_za_brata.jpg

czytałeś komentarze pani elki jaki to głąb ?

W odpowiedzi do
Jak możesz być dumny z podróży i nie być sprawdzanym. Wstydź się. Hańba dla mojego polskiego dziedzictwa i rodziny to obnosić się z tym. Dorośnij i natychmiast udaj się do lekarza.

polska to nic ładnych globów nam podsyłasz niestety tacy wyborcy PO
Elke Scholiers
 Dom to Bruksela.
Edytowane przez Roman176
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

"Kandydacie Biedroń co pan zrobi, kiedy zostanie pan prezydentem",:?:
ja pitolę dawno już mnie tak nie rozbawili.:lol:

Sugerowane odpowiedzi.

- Rozpłaczę się.
- Kupię żonie nową kieckę.
- Spędzę noc z wąsatym meksykaninem.

ale co Biedroń  ?   przecież on zostanie pierwszą damą a Czarzasty prezydentem 

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał:

Donos. Przyjmijmy tę nomenklaturę. Donos jest formą paszkwila skarżącego na sobiepodobnego za typowe zachowania. Coś jakby złodziej krzyczał łapać złodzieja. Wniosek: czy jedni i drudzy to ta sama liga oraz: coś musi być na rzeczy skoro larum opisane donosem we wszelkiej odmianie.

Jaka ta sama liga ? czy chory jesteś

takie gadki to sobie moga robić w swoich partiach w Poslce a nie z obcymi których kraje mają własne cele

Te głupki nie widzą tego że szkodzą Polsce byle tylko odzyskać władze

Opublikowano
15 minut temu, mirro napisał:

Eeeeeeeee znacz się Racyl pucz planują i interwencję wojsk obcych? 

jesteś pewnie syniem donosiciela 🤣

Opublikowano

no a na czym żerujesz jak deklarujesz że masz tylko 2ha ziemi na własność

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

@Roman176 słuchałeś "wydarzenia" w Polsacie ? Powiedzieli że węgiel na wielkich hałdach zalega , wielkie straty , a pensje w górę .

No mówiłeś odrobinę inaczej . Komu mam wierzyć ?? 🤔

masz ppg węglokoks turon katowicki holding i jsw  problem mają 3 kopalnie  z ppg   a słyszałeś ministerstwo zeby tak dalej wydobywać bo morze braknąć zaczynają jechać pełnymi mocami  4 lata inwestycji zeby przywrócić wydobycie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v