Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a co jego w ogóle obchodza te listy  ? Szczerze   to ja bym też  nie udostepnił jak bym miał . Pytanie czy udostepnienie tych list bedzie miało wpływ na wyroki zasadzane przez tego sedziego ? raczej nie . tu już bardziej chodzi o gonienie królika niż jego złapanie  i to po obydwu stronach 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

coś mu za duzo miruś robisz dobrze że tak skacze 🤣

Ja tych typków nie rozumie po co im latanie po ulicach z togami czy świeczkami

dostają dobre wynagrodzenie a oni zamiast starannie przyłożyć do roboty na którą mają wpływ zajmują się czym innym

Edytowane przez racyl
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

a co jego w ogóle obchodza te listy  ? Szczerze   to ja bym też  nie udostepnił jak bym miał . Pytanie czy udostepnienie tych list bedzie miało wpływ na wyroki zasadzane przez tego sedziego ? raczej nie .

Jak mu pokażą protokoły  z wszystkich okręgów w maju to też będzie żle

typ szuka zwarcia i zaczepki by być rozpoznawanym

Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał:

Ja pitolę to ja tez chcę być "ofiarą Pana Premiera". 🤣

A ja chcę aby mnie na 8 miesięcy przymkneli za niewinność i dali bańkę odszkodowania .   

Opublikowano (edytowane)

to tanio się cenisz 😁 jak zamknęli prezesa spółdzielni mieszkaniowej to dostał prawie 1,8mln

Ale z drugiej strony w polu ci nie urośnie w ciągu roku na tą bańkę 😄

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

no miruś jak Ty wszystkie PGR w okolicy wykupiłeś to może i tak 😁

U nas nie ma takich obszarowców

Edytowane przez racyl
Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał:

to tanio się cenisz 😁 jak zamknęli prezesa spółdzielni mieszkaniowej to dostał prawie 1,8mln

Ale z drugiej strony w polu ci nie urośnie w ciągu roku na tą bańkę 😄

Na czysto bańka to tak jak 1,8 brutto . 😁 teraz to tylko aby zdrowie było i szacunek .

Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał:

nie ma jak pomysłowy dobromir

jaki z niego dobromir?,raczej plagiator ,takie filmik lata temu robili amerykanie i ruskie co sam przyznał.Brak pomysłu na coś sensownego a judup pieniędzy za darmo nie daje

Opublikowano (edytowane)

żartowałem tylko z tym pomysłowym dobromirem. Jarek Ogarek to jest już gwiazda youtuba

śmichy i ubaw to z niego zawsze jest. tego typu filmiki w podstawówce oglądają a póżniej w farminga naginają

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

A gdzieś ty się Daniel uchował ? w kondonie 😁

takie życie na wsi

chłopa na wsi kiedykolwiek w kasku widziałeś ?🤣🤣🤣

traktora w robocie  bez kabiny nie widziałeś ? 😂

po ilu takiego zwidy masz ? 🤣

17 minut temu, mirro napisał:

Na filmie wzorcowe gospodarstwo. Brakuje tylko tablicy że dostało nagrodę z "KRUS" za promowanie bezpieczeństwa i zapobieganie wypadkom w rolnictwie.😂

to nie gospodarstwo typu doję ile wlezie skąd się da. pierdolnik jest niezły bo wszystko mu się przyda😄

wpisz sobie w google skansen maszyn rolniczych

Edytowane przez racyl
Opublikowano

miruś trzeba trochę jego kanału trochę pooglądać a nie tylko tvp historia 🤣

Opublikowano
4 minuty temu, DTaras napisał:

A wiecie, że się rząd z opozycją dogadał?

w czym ?

3 godziny temu, racyl napisał:

traktora w robocie  bez kabiny nie widziałeś ? 😂

dla mnie to największa głupota traktor bez kabiny albo ramki ochronnej mało ludzi się zabiło ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v