Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, 12zbyszko napisał:

Przecież wiadomo , że kobity ciągną za włosy , gryzą i drapią . Skoro Kamińskiego skazali bo nie legalnie walczył z bandytami czy panią co przytuliła łapówkę bo miała słabość  uniewinnił sąd to pani co ugryzła też miała wątpliwości czy sąd niezawisły jeszcze nie przyzna odszkodowania dla napastnika .    

Kamińskiego nie skazali bo nie zdążyli. Pan Prezydent raczył, był  być  szybszy. A za to co robił paka należała się bez dwu zdań.

Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał:

Czyli to że gryzła jest winą sądów? Może pogryzła faceta w patriotycznym proteście przeciw niesprawiedliwości w sądach? 

Może ugryzła w obronie własnej? ale  taka wersja pewnie nie pasuje do narracji GW.

Opublikowano

Nie miała, ale wypadałoby zwyrodnialca atakującego w środku nocy spokojnie spacerujące matki z dziećmi nauczyć zasad społecznego współistnienia. A może zaatakuje znowu, inną kobietę?:lol:

Opublikowano

Twierdzisz że policyjne dochodzenie, wraz z opinią biegłego chirurga jest zmanipulowane? Masz na to jakieś dowody, podziel się, oświeć nas ;)

Opublikowano
3 minuty temu, binek napisał:

mirro - jakie to śmieszne, normalnie boki zrywać

Wszystko to dęte tak z jednej, jak i z drugiej strony,.Nikt nie mówi całej prawdy. I ten przykład to kolejny argument żeby zlikwidować ciszę wyborczą. Kretyństwo tylko sprzyja opisanej tu sytuacji.

Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

Nie miała, ale wypadałoby zwyrodnialca atakującego w środku nocy spokojnie spacerujące matki z dziećmi nauczyć zasad społecznego współistnienia. A może zaatakuje znowu, inną kobietę?:lol:

Może jakiś sedzia szedł z imprezy 😁

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, binek napisał:

Twierdzisz że policyjne dochodzenie, wraz z opinią biegłego chirurga jest zmanipulowane? Masz na to jakieś dowody, podziel się, oświeć nas ;)

Twierdzisz teraz że to ją pogryziono? Sama się pogryzła i dlatego nic nie zgłosiła??? 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Do tej pory myślałem: jakiż spokój w kampanii. Byłem ja na okolicznych wsiach a tam na płotach porozwieszany miłościwie nam podpisujący i tylko on. Wew miasteczku spokój. Przypadek taki?

Opublikowano

12 minut temu, binek napisał:

Czy ja gdzieś napisałem że ją pogryziono? Ulman z tej nienawiści do PIS-u i chęci dokopania masz zwidy :)))

Jaką w takim razie ma opinię biegłego chirurga? Co ona opisuje? Jej obrażenia które odniosła w wyniku napaści na nią?

Opublikowano

To Ty nie wiesz? Nie zaznajomiłeś się chociaż w minimalnym stopniu z faktami? Jakież to smutne i obnażające logikę ant-pisowca, GW tak powiedziała, więc tak - jest :))) Uważaj bo jutro powiedzą ze Twój brat lub siostra są Twoimi wrogami :)))

Opublikowano

Znowu coś widzisz, o czym nawet nie wspomniałem tzn. Rydzyku czy GW :)))) coraz gorzej z Tobą :))) A Ty co? taki mądry, taki elokwentny, a prostych rzeczy nie potrafisz znaleźć? Nie potrafisz zaczerpnąć info. z innego źródła dla wyważenia opinii, tylko klepać  - ot tak, bo GW tak napisała. Swoją drogą to kiepściutko z pomysłem na kampanie w PO, skoro atak przypuszczają na szefową kampanii przeciwnika i tu szukają poklasku, a co jeszcze bardziej dziwne znajdują.

Opublikowano

Daj jakieś jedynie słuszne materiały wg ciebie, bo pewnie jak coś znajdę, to znowu będą nie prawdziwe,, antypolskie, 

zafałszowane itd. Jeśli GW kłamie to podaj swoje prawdziwe źródło i na bazie tych informacji będzie można podyskutować Zakładam że możesz ujawnić to jedynie rzetelne źródło  o ile nie jest tajne

Opublikowano

Nie będę się przekrzykiwał na zasadzie ''moje jest mojsze, niż Twojsze, bo jest mojsze'' tu musisz znaleźć sobie przeciwnika na swoim poziomie :)))) W tej materii nie dorastam Ci do pięt :)

Opublikowano (edytowane)

Czyli nie masz jakichkolwiek materiałów na poparcie swoich twierdzeń? Nie umiesz tego jakkolwiek poprzeć i udowodnić? Mocna rzecz.....

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Swoją drogą, oglądam właśnie program o "Willi Kwaśniewskich", których Oleksy nieźle podkablował wyliczając im miliony, których pochodzeniem nie mogli się "wylegitymizować" - jak myślicie, z czego one się wzięły, jeśli nie z rabunkowej wyprzedaży naszego majątku narodowego? Straciliśmy tak 2/3 przemysłu dzięki złodziejom z SLD, PSL i POstKOmuny dogadanej przy Okrągłym Stole!

3 godziny temu, Ulman napisał:

PZPR. Ciekawe co na to Roman?

no to tak jak ty 😛

Opublikowano

No i widzisz jak obecna ekipa jest nieudolna . Jakie to pokraki i gamonie. Wszystko wiedzą i ani Tuska ani Kwaśniewskich nie mogą nawet oskarżyć. Prawie 5 lat ciemnotę mamia a efektów jak nie było widać tak i nie zobaczysz. Kwachu i koledzy ma takie papiery na prezesa i jego świtę że nikt ich nie ruszy

Według ciebie ja kończyłem złą uczelnię bo miałem profesorów z czasów komuny. Ona tez miała złych czy nie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v