Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Komu ma uswiadamiać? Każdy normalny wie o co chodzi a ciagłe wklejanie takich bzdur to nic innego jak propagowanie i wiatr w zagle pedalstwa. Powielajacy takie tresci to dla środowisk wysmiewanych , pozyteczni idioci.

Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

bardziej uświadamiające ból dziecka ... a lewactwo wpaja ze to wolność i równość 

Gorzej jak się dzieciakowi spełni marzenie i dostanie ale felerną mamusię pod choinkę. 

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, Ulman napisał:
Dnia 25.12.2019 o 12:11, 12zbyszko napisał:

Ulman . Nie mogłem sie powstrzymać aby tego nie wstawić . Komentarz zostaw po świętach . Czyżby Korwin  potwierdził moje słowa ?

A ty nie masz co  w święta robić tylko JKM

Na obrazek tyle czasu poświęciłeś a na Korwina tak mało . Skomentuj te mądre słowa 😁

Napisz czy zgadzasz się z wypowiedzią Korwina ? 

Edytowane przez 12zbyszko
Opublikowano

Co tu komentować? Nie rozumiesz co powiedział?

Zapewne pijesz do tego wiekopomnego momentu gdy Korwin powiedział że PO było gorsze bo ludzie wybrali PIS.  Zważ tylko że większość nigdy nie wie za czym, głosuje 

Opublikowano

Pytanie zadajesz jak wyznawcom PIS którzy z załozenia zgadzają sie z partią i prezesem zawsze Z którymi konkretnie słowami mam się zgadzać bo jak znam życie to PISiaki zawsze wyjmą coś z kontekstu

Opublikowano

Cieszy mnie to że jesteś taki posłuszny i sie z nim zgadzasz . Widzisz nawet Korwin potwierdził że Pis to lepsze zło . Jestem ciekaw jak UE ma być zniszczona . 

Nikt cię nie mógł przekonać że była korupcja i złodziejstwo a Korwina od razu posłuchałeś . 😁

Ja  z jednym się z nim nie zgadzam . Nikt nikogo nie pozamyka żadna partia tego nie zrobi .

Opublikowano

To jak następna partia obieca że rozliczy poprzedników, to spokojnie możesz od razu zakładać że łżą. Czyli mają plan aby było tak jak było.:oops1:

A nie, przepraszam ,niedawno były wybory więc jest jak było.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v