Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

Nie dysponujesz spawarka ?

dysponuje dysponuje ;) też wiem że można zaspawać .... ale jak dokładnie obejrzałem to widać że przy otworach na szpilki robią się rysy, tzn felga pęka przy otworach

@bratrolnika także lepiej u soltysa szukaj bo on pewnie ma nie uszkodzone

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

Dziś nie chce mi sie tego ważyć bo mam kaca🍻

jutro zważę i sprawdzę koszta wysłki

a tak w ogóle odezwij sie priv dogadamy co i jak

Jedna połówka waży 7,5kg, więc dwie plus opakowanie to ok 16kg, czyli 31,50 za pobraniem poczta polska, bez pobrania 4zl taniej, idę na PW wypytać o cenę

9 minut temu, Rolnik7343 napisał:

@bratrolnika obejrzałem je i niestety nie pomogą bo wszystkie 3 są zewnętrzne tzn. mają otwory na wentel

Spoko, na upartego mogłyby być, ale jak Sołtys ma to z nim biznes ukrece

4 minuty temu, jahooo napisał:

Nie dysponujesz spawarka ?

Fartuch w środek i będzie ok, nie trzeba zaspawywac

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Czekam czy @Rolnik7343 ojca urobi

musiałby przestać strajkować

Dnia 30.11.2019 o 08:56, PRIMO napisał:

Jeśli masz gdzieś blisko gościa co zakuwa węże to tam coś dobierzesz ciekawego bo to z interneta nie zawsze jest take jak w opisie.

właśnie szukam czegoś co konsystencją przypomina te co są fabrycznie przy zbiornikach dwupłaszczowych cpn a ładować grube gumowe zbrojone tkaniną to nie widzi mi sie

pompa nie mocna to i średnica nie musi być jaka konkretna 

a z ludźmi od zaqwania to w okolicy ciężko  

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy z zamówieniem środka ochrony ze strony  zagranicznej Amazon wiążą się jakieś konsekwencje? Chciałbym zamówić środek który jest niedostępny w Polsce i pytanie czy jest to legalne?

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Widziałem już w lepszym stanie i zawsze niby igła A jak przyjedziesz oglądać to już nie jest tak kolorowo. Do wiosny jeszcze dużo czasu ale mam coraz mniej ochoty na wycieczki. Jeszcze za renówkami patrzę  i serie mg 6xx biorę też pod uwagę. Już nie zależy mi na wyglądzie  byle mechanicznie było dobrze. 

Opublikowano
3 minuty temu, Miran napisał:

Witam

Mam pytanie czy z zamówieniem środka ochrony ze strony  zagranicznej Amazon wiążą się jakieś konsekwencje? Chciałbym zamówić środek który jest niedostępny w Polsce i pytanie czy jest to legalne?

zamówić możesz ale nie możesz go zastosować

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

zamówić możesz ale nie możesz go zastosować

Chodzi mi o to czy jakby była jakaś kontrola czy coś tego typu to czy nie miałbym jakichś problemów przez to ? 

Opublikowano
50 minut temu, Agrest napisał:

@stempos1980 nie wiem czy dobrze pamiętam - nie szukałeś jakiejś alternatywy dla c 330 w tunelach?

Tu z twoich terenów

https://www.olx.pl/oferta/same-solaris-35-przedni-tuz-hydraulika-naped-4x4-wspomaganie-CID757-IDCHRWw.html

10 km  mam do niego.

@Rolnik_z_Podkarpaciaa może taki https://m.olx.pl/oferta/case-685xl-sprowadzony-orgyginal-CID757-IDChPSq.html#position=11&page=11

Opublikowano

W sumie niedaleko mam do tego case, pojadę zobaczyć na czasie. Ktoś z okolic może kojarzy tego handlarza? 

Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

A czemu nie z przodkiem szukasz 

No jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi standardowo o pieniądze. Zresztą do lekkich prac wystarczy bez przodka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v