Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, adam2812 napisał:

Korzystałem i polecam, choć niektórzy kierowcy są dość nerwowi ;)

Bo nie wszyscy jeżdżą na legalu. Ogólnie polecam. A skąd szukasz tego transportu ? Z moich okolic mogę polecić MachMot z Rejowca/Siennicy Nadolnej.

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
adam2812 napisał:

18 minut temu, simson2812 napisał:

korzystał ktoś z usług przewoźników z clictrans?

Korzystałem i polecam, choć niektórzy kierowcy są dość nerwowi ;)

płaciłeś przelewem a przewoźnik dostawał dane, zgarniał towar I w domu kasa za transport?

Opublikowano
12 minut temu, Ursus932 napisał:

Tam wymalowany 😏Ty lepiej patrzaj na cene:ph34r:

Niech poszuka gdzie indziej głupszego od siebie z tą ceną.

Opublikowano

Sadownicze steyery z tych lat to jedne z najtrwalszych i najbardziej cenionych ciągników. Podejrzewam że z rolniczymi jest podobnie.

Opublikowano
PRIMO napisał:

Warto się zakręcić koło takiego i jak z awaryjnością i dostępnością części? 

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-steyr-8110-zetor-ursus-ferguson-stan-bardzo-dobry-CID757-IDCzecF.html

Jak dbane było o silnik to 2 skrzynie biegow przeżyje . Skrzynia biegów / tylny most Deutz Fahr ale w tej cenie to pewnie do remontu standardowo skrzynia 😃 w dobrym stanie takie modele Steyr 40/50+ ponad

Opublikowano
3 godziny temu, simson2812 napisał:

korzystał ktoś z usług przewoźników z clictrans?

Często z tego korzystam 

7 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Patent Huarda z tym dłutem.

Jak już to goizin'a

Opublikowano
19 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Kolejny kutasiarz co mu szkoda parę złotych na ogłoszenie, zgłaszać dziada

8 minut temu, soltys48 napisał:

Często z tego korzystam 

Cieloki ci przywożą??

A tu jakiś łowiczok nieźle musiał popłynąć, jak nawet świnie na kilogramy mu licytują

https://www.olx.pl/oferta/maciory-swiniaki-licytacja-okazja-pow-lowicki-lodzkie-CID757-IDCsMOV.html

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, PRIMO napisał:

Jesteś głomb z matmy i tyle 🤣

Tak jak Ty z ojczystego .     GŁĄB  🧐

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Tak jak Ty z ojczystego .     GŁĄB  🧐

Uuuuuuuu 😯 

Bystryś jak woda w ki*** 😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v