Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

Jak to fajnie żyć w przekonaniu że te "markowe" 2x droższe filtry są lepsze 😅

Zdziwiłbys sie o ile są lepsze :o

Ciekawy jestem skad on wzial w nim ten wałek 5 minutowy :o

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Kolego filtry tak jak części, auta a nawet buty jak markowe to lepsze, nie doświadczyłeś tego?  Jak nie to pewnie zakupy robisz na targowisku u Cyganów 

najlepsze jest "sprawdzone" bo nie raz człowiek się zawiódł na rzeczach markowych ( właśnie buty za 300 zł rozleciane po miesiącu i gwarancji nie przyjęli) filtry głównie filtron który robi dla innych marek ( całkiem możliwe że dla agco też), wszystko trzeba przetestować, sam na przypadku noży do rotacyjnej , orginalne samasz do 165, ( słupskiej) wytrzymały niemarze 2 razy mniej jak ich odpowiedniki z balmetu przy niższej cenie, i dużo takich przypadków miałem, chociaż akurat z elementami eksploatacyjnych typu filtry to ide do znajomego mechanika/technologa który lubi rozcinać i porównywać 

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

sprzęt śmiergiela

Tak 

Opublikowano
Dnia 22.12.2019 o 15:35, sumek666 napisał:

Policicie jakieś gniazda? 

Najlepiej takie jak wcześniej wspomniałem. 

Jak działa taka złącze? 

Wkładam na chama i na chama wyciągam?

https://allegro.pl/oferta/szybkozlacze-gniazdo-euro-gw-1-2-faster-8384207051?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

serio to tyle kosztuje ?
swego czasu kupiłem kulka sztuk takich gniazd z wtyczkami i widzę że za śmieszny pieniądz

Opublikowano
bratrolnika napisał:

wiele młodszego nie kupisz, co najwyżej dużo droższego

a jakby nie było wszędzie piszą że Finnki były wytrzymalsze od naszych krajowych

do 2000 klepali więc coś młodszego się trafi , wiadomo że eksport lepszy 👍

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

A co to wałek 5 cio minutowy🤔

5314 tego niema 😕a szkoda bo przydatne np. z prasą na uwrociach itp.

Opublikowano

Rolnik7343 napisał: A co tak się uparles na ursusa ? zetory też biorę pod uwagę 😏 6340,6341,7340,7341 takie też mogą być 😊budżet tak do 60 tyś mogę podciągnąć

ursus 4514, 5314 też

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

Rolnik7343 napisał: A co tak się uparles na ursusa ? zetory też biorę pod uwagę 😏 6340,6341,7340,7341 takie też mogą być 😊budżet tak do 60 tyś mogę podciągnąć

ursus 4514, 5314 też

6341 to jeszcze jeszcze ale 7341 to już ciężko w tych modelach , najlepiej szukaj z dodatkowym  rozdzielaczem na błotniku i czasami zdążają się z rewersem mechanicznym 

Opublikowano
56 minut temu, przybyslawice5211 napisał:

Tylko to jest raczej cena netto bo byłem oglądać claasa i też się okazało ze cena netto była w ogłoszeniu   

jak pisze brutto ,vat marza to jak mozna myslec ze to netto?

Opublikowano
4 minuty temu, izydor6280 napisał:

wygląda na to że p&p, nawet nie wiedziałem bo rzuciłem gdzieś w kąt i dopiero z linku który podrzuciłeś sobie przypomniałem

eurozlacze_l_15d10263bf485d818f6544908ad0703b.jpg

To jest zwykle ;)

Na 99,9% 

Czyli takie 25 zł brutto 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v