Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

yacenty

Rekomendowane odpowiedzi

22 godziny temu, kolo11 napisał:

Ciekawe jak wykonany ten remont. 🙄🤔

https://www.olx.pl/oferta/renault-103-54-CID757-IDCNweu.html

taka perelka w okolicy a ja nie widzialem

22 godziny temu, zetorki12 napisał:

To można śmiało brać . :D

Na obciążnik się przyglądałem co to . A to chyba też tasiemka . Bym miał kasę to bym brał . Wiadomo że się nie zepsuje !

jak bys sie zdecydowal na kupno-to po drodze odwiedz mnie😛

21 godzin temu, kolo11 napisał:

Czerwone wstążki są trzy. 

u nas taki zwyczaj- ewentualnie trzeba opic i to porzadnie

40 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Proste lepsze bo nie wyciągają syfu ;) W 2011 roku kosztował około 11 tyś z wałem rurowym także ta cena nie jest niska i nie jest wysoka

Na wiosnę dobre,ale na jesieni ,te proste zęby,chyba bardziej zapychają się na nie przegnitych długich słomach,  a jak twardziej,to kijowo w ziemię wchodzą. A z kolei jak mniej wchodzą to mniej wyciągają syfu się mniej zapychają:ph34r:

4 godziny temu, Strongman napisał:

kiedyś lali się z sosnowca, u mnie w okolicach śmieją się z wołczyna itd więc ja bym to odbierał humorystycznie tym bardziej że podlaska księżycówka to mistrzostwo świata a Podlasia akcyza nie obowiązuje 

7 godzin temu, igor10246 napisał:

kiedyś lali się z sosnowca, u mnie w okolicach śmieją się z wołczyna itd więc ja bym to odbierał humorystycznie tym bardziej że podlaska księżycówka to mistrzostwo świata a Podlasia akcyza nie obowiązuje 

Ja się nie śmieje tylko czy taki pomnik by pozwolił proboszcz postawić na cmentarzu i cy to tak na prawdę, może ktoś jest z Czarnej Białostockiej.

Bo widać ze to tam zaniesione i nie stoi tak jak się należy,a nawet jak to zrobione dla żartu to koszt spory,chyba ze fotomontaż.

A co tam w tym Sosnowcu jest takiego z czego można się śmiać, bo mi się z bandziorami kojarzy.

Edytowane przez Strongman

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Ten ciągnik ,,widział'',ale pewnie z boku ,obowiązkowe dostawy,Był dosiadany tysiące godzin przez pijanych   ,,pgrusow'',zna od początku pancernych,czy Klosa,Ochapa,Gomółkę,czy Gierka,. Ptifptafał w stanie wojennym,w brzuszku połowę części kombinowanych za komuny,itd....,Jak wlazł na autostradę,to się ,,opuścil''  jak      francuz ;) w ,,Zik Zaku Mak Kłynie''😁        Cichaczem wdzięczni parafianie:ph34r:

Edytowane przez kizak

👍💪💪💪

Ktoś wcześniej pytał to odpowiadam że tak, taki się urodził. Ja to rękami czasem mam problem odkręcić jakąś śrubę 😱

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia

3 godziny temu, jedrus2020 napisał:

Nie wiem czy kojarzysz Jagodzinskiego ze Srocka. Tam to dopiero jest zlomownia. Kiedys potrzebowałem felge to mnie zaprowadził do garażu takiego 3x8 i na wysokość 2m zawalony felgami wikszosc sama rdze. Ale leza i czekają.

No jak nieznam , toż to chyba swego czasu najbardziej handlarz w łódzkim😏

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez sintia
      Získání dokumentů EU, pasů, občanského průkazu, řidičského průkazu a lodního průkazu je s naší pomocí snadné. Nabízíme rychlou a efektivní službu, díky které získáte dokumenty, které potřebujete, během okamžiku. Kontaktujte nás https://continentaldocs.com/cs/
      Telegram: @ChooseAn
        E-mail: minskoert@gmail.com

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
    • Przez Nikkallo
      Co w obecnych czasach jest lepszą opcją? Najem długoterminowy auta czy jednak jego zakup? Mam obecnie dylemat, chcę kupić samochod. Mam 100 tysięcy gotówki (mam świadomość, ze przy obecnych cenach samochodów nie kupię niczego naprawdę konkretnego).
      Obawiam się, że już przy wyjeździe z salonu auto sporo straci na wartości. I po kilku latach eksploatacji będzie warte 50% tego co zapłaciłem.
      Jakieś opinie?
  • Dodaj nową pozycję...