Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie słusznie moim zdaniem . Po co dowód pokazał ? Wszystko mają . Niech sprawdza .

Opublikowano (edytowane)

Zgadzam się, miesiąc czasu, a widzieliście rejestracje własnoręcznie napisaną ale nie naszą Polską, raz za takie coś chcieli mego kumpla na lawetę zawinąć ale się udało,Wiele osób tak jeździ z blachami własnej produkcji a sprzedający mówią ze to legalne.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

Zgadzam się, miesiąc czasu, a widzieliście rejestracje własnoręcznie napisaną ale nie naszą Polską, raz za takie coś chcieli mego kumpla na lawetę zawinąć ale się udało,Wiele osób tak jezdzi z blachami własnej produkcji a sprzedający mówią ze to legalne.

Takie są w Polsce przepisy że nie możesz legalnie tego zrobić. Walczyli ludzie o tablice komisowe jak w niemczech czy belgii ( dostajesz tablice i zeszyt i piszesz kazdy samochód jakim jedziesz - nie musi być zarejestrowany - opłata za rok z ubezpieczeniem) ale nasi żyja w innym świecie. Zrobili takie tablice ale tylko salony dla nowych aut mogą je używać lub firmy które robią badania nad projektami aut.  koło się zamyka i nadal trzeba kombinować.

Opublikowano
13 minut temu, zetorki12 napisał:

Nie słusznie moim zdaniem . Po co dowód pokazał ? Wszystko mają . Niech sprawdza .

To jeszcze było przed zmianą i dlatego.ja wożę dowód ze sobą.W październiku mnie zatrzymali jak jechałem busem to dowód wołali.A jak jest teraz z gaśnicami bo sprawdzili czy mam trójkąt i gaśnice ale już nie szukali legalizacij a wcześniej jak nie było kartki z ważną datą to ścigali oto

Opublikowano

Wołają o dowód , bo im łatwiej tak . Gaśnica i cała reszta bez zmian .

Opublikowano

Był ze dwa dni temu . I po co Jemu taki , jak ma lepsiejszy ?

Opublikowano

Przy kradzieży ubezpieczyciel nie wypłaci Ci szkody z AC jeśli takowe posiadasz.

Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

Bizony to ja tylko na obrazku widywał, ale na moje oko to tak jest normalny silnik, a nie żaden Deutz

A co do dowodów rejestracyjnych-u mnie zawsze leży w schowku w aucie, wyciągam raz w roku żeby przegląd wbili

A i ten dowód ,to wieczny problem,jak zmieniasz ubrania,to w końcu nie wie gdzie jest. Dla policji powinno być na linie papilarne,oko,czy ,,czip'',jak u psa. Nie masz dowodu i problem,a tak,, spojrzenie '' dzielnego stróża w oko i dalej mieszasz tłokami.

Opublikowano
Przed chwilą, kizak napisał:

A i ten dowód ,to wieczny problem,jak zmieniasz ubrania,to w końcu nie wie gdzie jest. Dla policji powinno być na linie papilarne,oko,czy ,,czip'',jak u psa. Nie masz dowodu i problem,a tak,, spojrzenie '' dzielnego stróża w oko i dalej mieszasz tłokami.

no, na czipa a puźniej, a pan tu prędkość przekraczał, a po co pan był w lesie dnia tego i o tej godzinie, papier, lub tak jak jest teraz, tak samo z blokadą prędkości czy kontrolą auta online

• Like 1
Opublikowano

Taa, dajmy się zaczipować i wsadzić nadajniki GPS. 

Opublikowano

Mój ojciec to taki człowiek że wszystkie dowody rejestracyjne nosił w jednym portfelu, i zawsze jak miał gdzieś jechać to ten portfel brał, bez dowodu nigdy się nie ruszał

Aż pewnego razu potrzebowałem wziąć żuczka, wziąłem auto, dostałem do ręki dowód-bo przecież bez dowodu się nie jeździ, i pojechałem. Wróciłem, auto do garażu, a dowód został w kurtce. I tak mój ojciec który nawet do sklepu jeździł z dowodem rejestracyjnym przejeździł trzy miesiące żukiem dwa razy w tygodniu do Warszawy bez dowodu...

Wyszło na jaw że dowodu nie ma dopiero jak na przegląd pojechał

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Taa, dajmy się zaczipować i wsadzić nadajniki GPS. 

Jeśli nie chcesz nosić dowodu,lub przy pracy w gospodarstwie,     twój wybór. Musisz to g....nosić ze sobą ,nigdy dokument,czy telefon nie wysunął Ci się np.po wyrywaniu z podbieracza,i weż to g   znajdż. No i co,zawsze go Nosisz,bo ja nie, i jeżdżę na pałę.   Masz telefon,tocz masz nadajnik i cię namierzą. Przecież już tyle lat możemy być inwigilowani i jesteśmy [o żonach nie wspominam]:ph34r:.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v