Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

A ten Gienek to się przypadkiem w dżentelmeni i wieśniacy przypadkiem nie pokazywał??? Nie jako główny bohater ale jako wujek głównego bohatera??? Coś mi się kojarzy że rybę skrobał na obiad a miastowy mu tą rybę zabrał i do stawu wypuścił

taką rozebraną ?? i teraz gdzieś gołą ryba pływa 😥

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

A ten Gienek to się przypadkiem w dżentelmeni i wieśniacy przypadkiem nie pokazywał??? Nie jako główny bohater ale jako wujek głównego bohatera??? Coś mi się kojarzy że rybę skrobał na obiad a miastowy mu tą rybę zabrał i do stawu wypuścił

gdzieś też już tą mordę widziałem

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Mi się nie wydaje ja to wiem,ale ten program to powiem wam ze kręcony według scenariusza,niby wszystko może się zdarzyć ale idź zobacz co z krowami a krowy uciekły,cielak nie wstaje,gania gęś a niby chory,pękł pasek akurat jak tv była,wozili go wszyscy samochodami WE,WI z Telewizji a niby zadzwonili po kogoś miejscowego.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 minuty temu, Wiesi0 napisał:

Mi się nie wydaje ja to wiem,ale ten program to powiem wam ze kręcony według scenariusza,niby wszystko może się zdarzyć ale idź zobacz co z krowami a krowy uciekły,cielak nie wstaje,gania gęś a niby chory,pękł pasek akurat jak tv była,wozili go wszyscy samochodami WE,WI z Telewizji a niby zadzwonili po kogoś miejscowego.

No tu Ci się akurat nie wydaje 👍😁

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

To te chiba? 

Screenshot_20191110_211808_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20191110_211808_com.android.chrome.jpg

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

te jakie komputery mają do sprawdzania czy cielna 😱

bmw suv  hybryda , no i stwierdzienie że dostępny 24/7 , mało takich , gada jakby był z powołania a nie z przymusu czy dla kasy  , ciekawe czy to prawda

32 minuty temu, radekz200 napisał:

Chodźcie się zrzucimy Genkowi na to belarke co dziadek będzie się męczył na starość 

chytą polska z230 czy z263 ? krowe na ten cel przecież sprzedali , z reszta młody może po kabze z ue startować skoro bamberniejsi sa , chcą robic i nie muszą do miasta do roboty iść

Opublikowano
17 minut temu, Rolnik7343 napisał:

z bydłem nie masz na co dzień kontaktu

no niestety ,na pewno prędko sie to nie zmieni

Opublikowano

Dlaczego z 3 dziewczyn ta która miała zostać wybrana zawsze stała w środku.

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Dopiero co wybrał a już w kukurydzę prowadzi 😁

a w żniwa ktoś pomyśli że dziki rajcowały 

Opublikowano (edytowane)

Tak to wyglądało, szybko zaczęli i tak samo slonczyli, młodzi chcieli sie chyba zabawić . Reszta fajnie wybrała, oby im się  udało.lo

Do Diany raczej nie pojechał, myślę że nie chciała by go teraz, to mądra  dziewczyna.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v