Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Wiesi0 napisał:

Był ktoś na tym filmie.

Znajoma była i mówiła że bardzo spoko.

Ja chciałem iść ale znajoma za dużo wypaplała żonie i żona teraz już nie chce iść bo zna scenariusz. I teraz nie wiem czy nie iść wcale, czy szukać innej chętnej i iść.

Opublikowano

Oglądałem przed chwilo powtórkę rolnika,a ten film podobno dobry kto na nim był to nie żałuje ale mówią ze trzeba go samemu obejrzeć.Po za tym w necie jest dużo opinii żeby wega uczył się od tego reżysera co nakręcił te Boże Ciało.

Opublikowano
damianzbr napisał:

I teraz nie wiem czy nie iść wcale, czy szukać innej chętnej i iść.

to juz zalezy od tego czy chcesz isc do kina czy na film. jak to pierwsze to szukaj chetnej, a jak na film to najlepiej samemu coby nikt nie przeszkadzal. ;)

Opublikowano (edytowane)
Dnia 19.09.2019 o 12:47, Rolnik7343 napisał:

Ja jak zdawałem na T w wieku 16 lat to po zrobieniu placu egzaminator wsiadł do ciągnika i do mnie "ty lepiej jeździsz ode mnie" 

9 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Hehe jak jak zdawałem na T w wieku 16lat to po objechaniu placu przed wyjazdem na miasto egzaminator wsiadł do ciągnika i powiedział że jeżdżę lepiej od niego 😅

Mały biedny człowieczku, ile razy jeszcze będziesz chwalił się  jednym i tym samym? xD

Edytowane przez lemarc
Opublikowano
8 godzin temu, damianzbr napisał:

Znajoma była i mówiła że bardzo spoko.

Ja chciałem iść ale znajoma za dużo wypaplała żonie i żona teraz już nie chce iść bo zna scenariusz. I teraz nie wiem czy nie iść wcale, czy szukać innej chętnej i iść.

Ciekawy film.. 

3 minuty temu, Thomas2135 napisał:

A ty ile kont jeszcze założysz i usuniesz?

Sam ich nie usuwa.. 

Dlatego wraca.. 

25 minut temu, lemarc napisał:

Mały biedny człowieczku, ile razy jeszcze będziesz chwalił się  jednym i tym samym? xD

Ale nawet trochę racji ma, bo ile można się chwalić jednym i tym samym? 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Ciekawy film.. 

Sam ich nie usuwa.. 

Dlatego wraca.. 

Ale nawet trochę racji ma, bo ile można się chwalić jednym i tym samym? 

A ile razy jeden i ten sam debil może zakładać nowe konto ?

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano
34 minuty temu, lemarc napisał:

Mały biedny człowieczku, które to już konto ? 20 ? 30 ? i tak nikt tu ciebie nie polubi :) także od razu zwijaj manele i leć zakładać kolejne konto

Przed chwilą, zycietoniejebajka1 napisał:

A jaki to ma zwiazek? 

taki sam ;)

Opublikowano

Czy chodzi o tego księcia co to przyszły teść nie chce go  za zięcia?

Opublikowano
12 godzin temu, bergman31 napisał:

Na ostatniej kolendzie, tak mnie proboszcz wku...wił, że miałem ochotę go wyrzucić z domu.

jest na to rada , nawet będąc bogatym nie dawać po sobie poznać że się nim jest , to mogłoby podziałać choć znając przypowieść o wdowim groszu to kościół przekonywałby wszystkich nawet najbiedniejszych że żadne pieniądze w życiu doczesnym nie są im potrzebne

11 godzin temu, bergman31 napisał:

...

Jaka Hania?

Hanna Doru 

11 godzin temu, Roman4321 napisał:

sęk w tym że nie uczą zarabiać hajsu w szkołach

mamy kapitalizm, prezesy ,dyrektory, majstry kierownicy i fachowcy wszelkiej maści dorobią się kosztem szarych roboli którym zostaje tylko sobie nakraść bo robiac to co robią nie dorobią sę tego co ich przełożeni, za mały to kraj by wszyscy mogli sie dorobic a najgorzej opłacanych zastąpic pracownikami ze wschodu

1 godzinę temu, zycietoniejebajka1 napisał:

on tu po to żeby wku.wiac grupe osób 😎

tylko grupe ? myślałem że on wszystkich wqrwia ale chyba są tacy co go tolerują jak laktoze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v