Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Roman4321 napisał:

jutro jeszcze można zapoznać fajną dziewczynę

a takiego hvja

choć właściwie w kościele tez sie na niektóre patrze i póżniej nie pamietam co ksiądz gadał 

Opublikowano

@bergman31 a na Ukrainie próbowałeś szukać? pare wiosek dalej jeden  kołchoznik z taką ze wschodu nawet sporo wytrzymał w "związku"

Opublikowano
4 minuty temu, rogaliq napisał:

a takiego hvja

choć właściwie w kościele tez sie na niektóre patrze i póżniej nie pamietam co ksiądz gadał 

Najpierw to bym musiał chodzić do kościoła.

Znajomy wiele lat temu wypatrzył sobie żonę w kościele i są razem do dziś. 

Opublikowano (edytowane)

@bergman31no widzisz ,tera to bierz sutanne odziewaj i wypatruj z ambony

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Pracodawca doradza Andelkowi, który pracuje u niego na ładowaczu;

- Za kobietą się nie lata...

A- Za miłoscią

-Nie..bo one tak mają, że jak latasz to uciekają. Ty masz uciekać, ona gonić. Rozumiesz, ?.

A-To dlaczego ty żadnej nie masz?

-Patrz, przejechałeś dwa razy po kanistrze. Masz po dniówce, a kanister sprzedaj na złomie i zaproś jakąś dziewczynę na kawę.

Opublikowano
2 minuty temu, Roman4321 napisał:

zawsze można w internetach pełno wszędzie

Szukałem i nadal szukam. Po kilku latach mogę stwierdzić, że niektóre Panie na portalach rankowych, to już weteranki. Z jedną, z którą umówiłem się trzy lata temu, do dziś ma tam konto i to samo zdjęcie profilowe. Zresztą nie tylko ona.

Opublikowano
3 minuty temu, bergman31 napisał:

Najpierw to bym musiał chodzić do kościoła

jak masz za daleko to możesz podjechac , przynajmniej ja tak robie

Opublikowano
2 minuty temu, rogaliq napisał:

@bergman31 a na Ukrainie próbowałeś szukać? pare wiosek dalej jeden  kołchoznik z taką ze wschodu nawet sporo wytrzymał w "związku"

Taa, aż sobie przypomniał że ta d*pa może być z bandy UPA.    :P

Opublikowano
7 minut temu, rogaliq napisał:

Mieszkam w woj. kuj-pom, blisko granicy z woj. pomorskim, więc do Ukrainy mam bardzo daleko.

Opublikowano

na ministranta się zapisz , księdzu będziesz patelnię trzymał , to z bliska wszystkie pobozne obczaisz🤣

a tak na serio , to nawet w sklepie można jakąś kasjereczkę wyrwać. Z znajomymi mamy zakład (o flaszkę ,i tak razem wypijemy), który pierwszy wyrwie dziewczynę ze sklepu.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, lemarc napisał:

Pracodawca doradza Andelkowi, który pracuje u niego na ładowaczu;

- Za kobietą się nie lata...

A- Za miłoscią

-Nie..bo one tak mają, że jak latasz to uciekają. Ty masz uciekać, ona gonić. Rozumiesz, ?.

A-To dlaczego ty żadnej nie masz?

-Patrz, przejechałeś dwa razy po kanistrze. Masz po dniówce, a kanister sprzedaj na złomie i zaproś jakąś dziewczynę na kawę.

Nudzi ci się lemingu ?

Opublikowano
6 minut temu, rogaliq napisał:

@bergman31no widzisz ,tera to bierz sutanne odziewaj i wypatruj z ambony

Od kościoła i "batmanów" trzymam się z daleka. Na ostatniej kolendzie, tak mnie proboszcz wku...wił, że miałem ochotę go wyrzucić z domu.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v