Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, rogaliq napisał:

ty tak na serio ? jak Wiesiek ?  jakby jej były dzieckiem zaczął sie interesować i finansowac dziecko w inny sposób niż alimenty lub dziecko zaczeło szukać w wieku nastoletnim swego biologicznego ojca to co pewnie i tak do miastowego playboya bardziej by ciągnęło niż do przyszywanego rolnika 

Może wielu że gadam głupoty ale jakoś tak mam że nawet jak by była z dzieckiem to bym bez wahania zaryzykował a co do rolnika to można dorobić się kolejnych dzieci i może której zostało by na gospodarstwie... Przecież to że ma już dziecko to nie powód żeby do końca naszego zycia było tylko jedno 

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, rogaliq napisał:

jak Wiesiek

Ze niby co ja.Bo widzę ze tu się niezłe szambo zrobiło,jeden wytnie jeden potem drugi wyraz i wychodzi nie wiadomo co.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

@Rolnik7343 to ja mam przykład z mojej wsi. Rozwódka z dwójką dzieci związała się z rozwodnikiem z trójką dzieci. I już oczekują wspólnego potomka. Mało tego, bo u niej w rodzinie to już zaczyna być tradycja, bo jej ojciec też miał syna z inną kobietą, a jej matka, też miała syna z innym facetem.

Opublikowano
1 minutę temu, Wiesi0 napisał:

Ze niby co ja.

nie twój imiennik z Moniek , z zawodu taryfiarz

ale po tym mam wątpliwości 

Dnia 1.11.2019 o 10:57, Wiesi0 napisał:

Ja weszłam w twoją galerie i już wiem skąd jesteś.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, rogaliq napisał:

pewnie mniej urodziwe które nie mogą liczyć na zainteresowanie przystojniejszych i bogatszych

Uroda nie zawsze idzie w parze z rozumem, a wtedy najładniejsza straci urok w Twoich oczach.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

To było do zetorki12 bo sam się pytał czy wiemy.

Ale jakie masz wątpliwości.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
44 minuty temu, rogaliq napisał:

o młodą to ciężko , więc na pewno za tym stanem (również cywilnym) stałaby jakaś tragedia

Znam takie przypadki. Rolnik w moim wieku zginął z powodu braku osłony na wałku przekaźnika mocy przy rozrzutniku. Syn znalazł umierającego ojca. 

Drugi przypadek, to młody rolnik z powodu nadmiaru prac w gospodarstwie nie wyleczył grypy i zmarł z powodu powikłań. Zostawił żonę. Mało tego, jego ojciec już wcześniej chorował, a śmierć syna go tak dobiła, że w krótkim czasie też zmarł. Na 60cio hektarowym gospodarstwie zostały trzy kobiety.

Opublikowano
Przed chwilą, bergman31 napisał:

Znam takie przypadki.

to ja słyszałem o podobnych sytuacjach ale wypadki poza rolnictwem, nawet i w mediach głośno było

Opublikowano
42 minuty temu, Sean napisał:

A bynajmniej, małolata to ma ostre swędzenie i idzie na żywioł, a trzydziestka z braku bolca dostała już pierd*lca.    xD

Ta ,a później panna z dzieckiem a adres ojca nie znany :).

10 minut temu, bergman31 napisał:

@Rolnik7343 to ja mam przykład z mojej wsi. Rozwódka z dwójką dzieci związała się z rozwodnikiem z trójką dzieci. I już oczekują wspólnego potomka. Mało tego, bo u niej w rodzinie to już zaczyna być tradycja, bo jej ojciec też miał syna z inną kobietą, a jej matka, też miała syna z innym facetem.

Sobota dzisiaj a Ty takie rebusy dajesz :D.

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Wiesi0 napisał:

Ale jakie masz wątpliwości.

po poprzednio cytowanym komentarzu miałem wątpliwości o twoją płeć

Opublikowano
4 minuty temu, dsbh napisał:

Sobota dzisiaj a Ty takie rebusy dajesz :D.

Gorzej dla ojca, jak adres znany. Na poczet alimentów może być zajęte do 60% dochodów.  

W skrócie: Moje, Twoje, Nasze.

Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał:

No ja będziesz do niej chodził i się na niej ćwiczył, to się później nie pytaj kto ją rozprawiczył.   :P   :D

Opublikowano
5 minut temu, Roman4321 napisał:

u wdowy chleb gotowy

Jak się człowiek umówi na randkę z panną, a ta przez godzinę opowiada o swoim byłym, to co dopiero będzie jak się spotkasz z wdową? Wypłacze się i stwierdzi że wciąż kocha zmarłego i nie jest gotowa na nowy związek.

Opublikowano
3 minuty temu, bergman31 napisał:

Na poczet alimentów może być zajęte do 60% dochodów.

z umowy o prace ? dzieło czy zlecenie ? dobra wiedza na przyszłość jakby mi sie nie powiodło co jest bardziej niż pewne 

w okolicy typ na czarno robi by sie wymigać z alimentow na trojke, ale to baba zwiala z dziećmi do miasta , chłop do tego sie nie przyczynił 

Opublikowano
32 minuty temu, bergman31 napisał:

Ja myślę że dla mnie to by nie było żądną przeszkodą ;) Uważam że dziecko powinno się wychowywać z obojgiem rodziców a że genetyczny ojciec ma wszystko w d*pie lub po prostu zginął w jakimś wypadku to dobrze jest jak ktoś inny zastąpi temu dziecku ojca ... a tak jak napisałem najlepiej jak ma max około 2 lata wtedy jeszcze nauczy się do "ojca zastępczego" mówić "tata" bo w starszym wieku to już rzadko się zdarza

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Sean napisał:
1 godzinę temu, Sean napisał:

A bynajmniej, małolata to ma ostre swędzenie i idzie na żywioł, a trzydziestka z braku bolca dostała już pierd*lca.    xD

pewnie nie każda, ale z taką się dość długo spotykałem. A po rozstaniu w 2tyg , ją starszy o 20lat kawaler zapłodnił:/. Szybki ślub, jeszcze szybszy rozwód.....

Jak by ktoś szukał, to super śliczna brunetka,26lat, synek już ma 5lat. Tak więc fajny pakiet

Opublikowano

Jest taka panna w okolicy co jej chłopak wracając od niej zginął w wypadku ale formę zalać zdarzył,nawet nie wiedział ze będzie miał dziecko.I tak panna szuka kawalera już 10lat.

Opublikowano (edytowane)

@rogaliq z umowy o pracę, to do 60% z wynagrodzenia podstawowego i do 100% z premii, "trzynastek".

U mnie jeden też pracował na czarno, żeby nie płacić alimentów, ale został przymusowo zatrudniony przez Urząd Miejski na prace interwencyjne.

Edytowane przez bergman31
Opublikowano
4 minuty temu, artur125 napisał:

pewnie nie każda, ale z taką się dość długo spotykałem. A po rozstaniu w 2tyg , ją starszy o 20lat kawaler zapłodnił:/. Szybki ślub, jeszcze szybszy rozwód.....

Jak by ktoś szukał, to super śliczna brunetka,26lat, synek już ma 5lat. Tak więc fajny pakiet

To zrobiła by się zemścić na Tobie, boś ją zostawił.    :P Bo tak to porządna była.  :D 

Opublikowano
2 minuty temu, artur125 napisał:

Jak by ktoś szukał, to super śliczna brunetka,26lat, synek już ma 5lat.

czemu tak póżno piszesz o tym , wg niektórych komentarzy i skomplikowanych obliczeń co najmniej o 3 lata za późno

4 minuty temu, bergman31 napisał:

i do 100% z premii, "trzynastek".

no to mnie to nie dotyczy ,chyba że "wczasowe" w połowie lipca w wysokości pół wypłaty za to uznam

7 minut temu, artur125 napisał:

Szybki ślub, jeszcze szybszy rozwód.....

oho , i ładna kaska (koszta ślubu,wesela i rozwodu) poszła sie yebać , co z tego że niby "jest co wspominać" jak ludzie po tym wszystkim pewnie sa do siebie wrogo nastawieni 

Opublikowano
12 minut temu, artur125 napisał:

No wiesz, dwa tygodnie to niedługo   :P  a może ten stary kawaler się zorientował że ktoś wcześniej na tym polu siew już zrobił.    :P   xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v