Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, bergman31 napisał:

Teraz jest jeszcze gorzej niż za młodu. Kobiety po trzydziestce szukają mężczyzn zaradnych (czytaj: z dobrym zarobkiem), mile widziany nowy samochód, dom itp. Do tego dobrze wykształconych, inteligentnych. 

Najgorsze, że po 30stym roku życia, wśród kobiet poszukujących męża, jest coraz więcej rozwódek z dziećmi, a ilość panien zostaje na podobnym poziomie. Na portalach rankowych, wiele panien ma konto już kilka lat. Tylko nie które pojawiają się na chwilę i znikają z różnych przyczyn.

Słuchaj słuchaj, taka po 30-tce za dużo już nie może fikać, po 30-tce panna to ostatni gwizdek na zamążpójście i atrakcyjna może jest, ale na pewno nie dla rówieśnika, bo ten sobie znajdzie o wiele młodszą, nie pakuj się w rozwódki z dziećmi.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

@Sean  nie mam zamiaru wiązać się z rozwódkami i kobietami z dziećmi. Mam swoje zasady i będę się ich trzymać.

Co do panien po trzydziestce, to one prędzej starymi pannami zostaną (w sumie już są),  niż obniżą swoje wymagania. Niektóre same nie wiedzą czego chcą. Mówią jedno, myślą drugie a robią trzecie.

Opublikowano
3 godziny temu, Sean napisał:

Don Juan z Koziej Wólki   :D  

image.png

image.png

prawie wszystko sie zgadza , no to ja rok młodszy  ,3cm niższy i 5kg lżejszy oczy piwnozielonego odcieniu , środkowe podlasie,, robota równie hvjowa, górny i dolny przedział wieku mógłby byc pare lat niższy

22 godziny temu, Wiesi0 napisał:

,nie pozwolić żeby się wydało ze mamy ochotę na s...

akurat ciężko nad tym zapanować i taką grubą mistyfikację skutecznie prowadzić , to pierwsza myśl jaka przez głowe przechodzi widząc ładne młode dziewczyny w moim guście , nawet zakup kontrolowany w tvn turbo cięzko było dziś obejrzeć , zamiast na auta za grube setki tysięcy gapiłem się na laske która je testowała

4 godziny temu, Paulina1985 napisał:

...chyba wystarczy...

jak dla mnie to tylko po to by sie ośmieszyć bo w moim przypadku by nie zadziałało

6 godzin temu, Sean napisał:

jakie dziewczyny jeszcze mogę mieć. 

pewnie mniej urodziwe które nie mogą liczyć na zainteresowanie przystojniejszych i bogatszych

18 godzin temu, Pigmei napisał:

bo jak przypomnę sobie jakie dziewczyny wypuściłem z rąk

tylko przytulałeś ? to prawie się nie liczy

Opublikowano
4 minuty temu, bergman31 napisał:

@Sean  nie mam zamiaru wiązać się z rozwódkami i kobietami z dziećmi. Mam swoje zasady i będę się ich trzymać.

Co do panien po trzydziestce, to one prędzej starymi pannami zostaną (w sumie już są),  niż obniżą swoje wymagania. Niektóre same nie wiedzą czego chcą. Mówią jedno, myślą drugie a robią trzecie.

A to niech siedzą dalej jak mają wymagania, a już bogatej takiej po 30-tce to bym nie wziął za cholerę, tym dopiero palma odpierdala.

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

a już bogatej takiej po 30-tce to bym nie wziął

skąd by taka bogata miała kase ? no i co najważniejsze taka bogata bizneswomen/rozvodka na biedniejszych od siebie by nie leciała tylko bogatszych starałaby sie doić dalej 

Opublikowano

Niekoniecznie, może mieć po rodzicach biznes, gospodarstwo. I mam na mysli panny, a nie kur*y

Opublikowano
27 minut temu, Sean napisał:

A to niech siedzą dalej jak mają wymagania, a już bogatej takiej po 30-tce to bym nie wziął za cholerę, tym dopiero palma odpierdala.

Tylko to działa w obie strony. Jak one będą dalej same, to i ja i wielu mi podobnych też będzie dalej żyć w samotności. 

Spotykałem się zarówno z kobietami biedniejszymi ode mnie jak i bogatszymi. Nie szukałem i nigdy niespotykałem się z wipidrzonymi lalkami. Preferuje kobiety naturalne, normalne. Prawie wszystkie pochodziły ze wsi, z gospodarstw (od 2 do 40ha). Najmłodsza z nich (27lat) spytała wprost, ile zarabiam. 

Opublikowano
2 minuty temu, bergman31 napisał:

Tylko to działa w obie strony. Jak one będą dalej same, to i ja i wielu mi podobnych też będzie dalej żyć w samotności. 

Na siłę też się nie da żyć.

Opublikowano
20 godzin temu, Sean napisał:

Inny temat poruszmy   :P Wasza pierwsza miłość.   :)

Czyżby za młodu nikt się w nikim nie podkochiwał?   :P  aż nie mogę w to uwierzyć, chyba że nagadaliście żonie, mężowi że był {a} tą pierwszą, a teraz czyta forum.   :P   :D

Nie czepiam się ale temat zapodałeś a o sobie nic :).

Opublikowano
1 godzinę temu, bergman31 napisał:

A co jest złego jak już ma dziecko ? Jak dla mnie to żadna przeszkodą tylko najlepiej żeby miało max jakieś 2 lata 

Opublikowano
14 minut temu, Sean napisał:

Na siłę też się nie da żyć.

Samemu też ciężko żyć. 

Niby XXI wiek, internet, a w nim portale randkowe i społecznościowe, a znaleźć tą właściwą osobę jest trudniej niż 50 lat temu.

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, dsbh napisał:

Nie czepiam się ale temat zapodałeś a o sobie nic :).

Nie no też kiedyś podobały mi się bardzo dwie dziewczyny, a jedna to już nadzwyczaj, jednak dobrze że z tego nic nie wyszło, Opaczność nad nimi czuwała chyba, bo dzisiaj jakby któraś  z nich była moja, to pewnie pisał bym z Wami z pierdla za zabójstwo małżonki    :P  Inna sprawa że na pewno bym je nie rozpuścił jak dziadowski bicz, to może nie musiałbym się posuwać do tak drastycznych rozwiązań  :D  W każdym razie w takim wydaniu, jedna i druga nie miałaby dzisiaj żadnego problemu wzbudzić we mnie instynktu zabójcy.     xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

A co jest złego jak już ma dziecko ? Jak dla mnie to żadna przeszkodą tylko najlepiej żeby miało max jakieś 2 lata 

To dziecko najczęściej ma też ojca. Czyli jesteś Ty, twoja pani, jej dziecko i ojciec dziecka, czyli były ukochany twojej kobiety. Jeszcze dochodza dziadkowie ze strony ojca dziecka. Jak komuś odpowiada taki układ, to czemu nie. 

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

ty tak na serio ? jak Wiesiek ?  jakby jej były dzieckiem zaczął sie interesować i finansowac dziecko w inny sposób niż alimenty lub dziecko zaczeło szukać w wieku nastoletnim swego biologicznego ojca to co pewnie i tak do miastowego playboya bardziej by ciągnęło niż do przyszywanego rolnika 

Opublikowano
3 minuty temu, bergman31 napisał:

To dziecko najczęściej ma też ojca. Czyli jesteś Ty, twoja pani, jej dziecko i ojciec dziecka, czyli były ukochany twojej kobiety. Jeszcze dochodza dziadkowie ze strony ojca dziecka. Jak komuś odpowiada taki układ, to czemu nie. 

Już lepsza byłaby wdowa z dzieckiem, tylko znowu z wdową jest inny ambaras, ożenić się z wdową, to trzeba być trochę za niewolnika, trzeba kochać za siebie i za nieboszczyka.   :P  :D

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

Już lepsza byłaby wdowa z dzieckiem,

o młodą to ciężko , więc na pewno za tym stanem (również cywilnym) stałaby jakaś tragedia

Opublikowano

Wdowa chyba lepsza niż rozwódka z dzieckiem. Rozwódka, lub nawet panna z dzieckiem to zawsze jest w pakiecie z ojcem tego dziecka. To jest trójkąt który stwarza problemy. Takie problemy wychowawcze to coś co widziałem, i naprawdę może to ostro działać na psychikę.    

Opublikowano (edytowane)

Za każdą wdową stoi jakaś tragedia, ale nie każda wdowa pomagała mężowi zejść z tego świata.    :P  :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano
1 godzinę temu, bergman31 napisał:

Bardziej do małolat to pasuje. Trzydziestka raczej jest już ukierunkowana ,coś tam w życiu już widziała.

13 minut temu, bergman31 napisał:

Ale ile osób do pomocy w żniwa na przykład :D.

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał:

Bardziej do małolat to pasuje. Trzydziestka raczej jest już ukierunkowana ,coś tam w życiu już widziała.

A bynajmniej, małolata to ma ostre swędzenie i idzie na żywioł, a trzydziestka z braku bolca dostała już pierd*lca.    xD

Opublikowano
15 minut temu, dsbh napisał:

Ale ile osób do pomocy w żniwa na przykład

ta ,pacz bo ci jeszcze pomogą

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v