Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak do czasu, potem zasilisz ławeczkę pod sklepem. I nie będzie to w Wilkowyjach.

Opublikowano (edytowane)

W japoni są już takie lalki ze nawet rozmawiają,za 50 lat kto wie co będzie.Te kitajce powariowali.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Kiedyś był program w tv to widziałem jak rozmawiają,się uczą.Szkoda gadać.

Opublikowano (edytowane)

Kiedyś w sąsiedniej wsi pijak otworzył burdel i kupił lalkę za 30zł dla innych pijaków,za numerek winko,ale nie zdążył jej wulkanizować bo jakoś ją gryźli,i co numerek nowa łata.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

No i wywalił ją w rów a potem dzieci sli topić marzannę i sprzątali rowy przy okazji i któryś krzyknął ze mają drugą marzannę i ją utopili.Nauczyciele pękali ze śmiechu bo wiedzieli co to za lalka.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
8 minut temu, Roman4321 napisał:

tera robią bezdętkowe wypełnione pianką to nawet jak sie przedziurawi to dalej trzymaxD

Widzę że trochę ćwiczysz. Teraz odwagi i do boju. Zamień lalkę na dziewczynę😁😉

Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

samemu tez sie dobrze zyje

Nie ma większej kary jak Pan Bóg człowieka człowiekiem skarze, ale człowiek nie jest samotnikiem i musi mieć tą drugą bliską osobę przy sobie, inaczej palma mu odbije, prędzej czy później.   :P  

Sorry chłopaki, ale jak Wy już interesujecie się technologią produkcji gumowych lalek, to to nic dobrego nie wróży.    :P   

Opublikowano

Jeszcze nie zaczalem nawet szukać a mam 20 lat, nigdy nie byłem na dyskotece. Ale przynajmniej jak nie masz to nikt ci rogów nie doprawi

Opublikowano

jak nie było internetów i gazetów to wzystko zaczynało i kończyło sie na dyskotece gdzie okoliczne wsie sie spotkały i pożeniły między sobą teraz zwiększył się krąg zainteresowań ale większy wybór nie znaczy lepiej

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, sabuliga napisał:

Jeszcze nie zaczalem nawet szukać a mam 20 lat, nigdy nie byłem na dyskotece. Ale przynajmniej jak nie masz to nikt ci rogów nie doprawi

Rozumiem że jesteś jeszcze młody, ale nie zgadzam się z drugą częścią odpowiedzi, to może lepiej nie jeździć samochodem, bo sobie można łeb rozwalić?    :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v