Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
22 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

tylko nieraz nie chce się zostawiać czegoś przy czym pracowało się już tyle lat

dokładnie , ja zarabiam w mieście po to by na wsi u siebie zrobić to samo co robią ludzie za kabze z MR czy RMG , a ile to potrwa hvj go wie , starczy porównac skale ,2k z 60k czy 150k ludzie sie mądrzą że nie potrzebne mi to (sprzęt o tej samej funkcjomalności ale o mniej szerokości roboczej , cenie ,wadze itp) ale ani sami nie pomoga ani swojego szkodują pożyczyć bym miał w życiu szanse spróbować chociaż takim sprzętem  popracować bo przy parobkowaniu to tylko sie można na to popatrzeć

2 godziny temu, Wiesi0 napisał:

Znam ludzi co się wyprowadzili żeby studiować

a ja tam tylko czas straciłem bo i tak "przebranżowić" sie musiałem do roboty na miejscu

2 godziny temu, Wiesi0 napisał:

Teraz ta osoba zarabia z 10tyś

u nas tyle ma zastepca dyrektora który od majstra poprzez kierownika w 2 lata awansował dzięki plecom a ludzie całe życie z za grosze sie tłuką do emerytury

3 godziny temu, Wiesi0 napisał:

nisz nie będziesz miał dzieci to i tak prędzej czy później tak będzie.

miałem w domu dobry przykład że fakt posiadania rodziny i dzieci nie gwarantuje uzdrowienia z alkoholizmu czy depresji/choroby dwubiegunowej a powielanie tych problemów przekazując je w genach następcom jest co najmniej głupotą , widze po sobie że dużo mam odziedziczone z charakteru ojca pomimo że nie piję  , samopoczucie również a co bedzie kiedyś to też nie wiadomo 

o iie siostra sie udała im to ja mam delikatnie mówiąc niefajnie 

Opublikowano
3 minuty temu, Paulina1985 napisał:

yyy troszku się trzęsła :) A o tym "gospodarzu" z KoziejWólki lepiej nie mowic 😪😒 Ja mam wrazenie, ze on ciagnikami pojezdzić to tak, ale krowy pewnie kto inny obrządza.

I wtedy tam powiem być @leszek1000 który sam by wycielił krowę 💪😄

Opublikowano

Nie wiem konteno, czy ci dać lajka, czy heheszka. To co piszesz to jest taki "Świat według Kiepskich" który śmieszy, bo pokazuje nas samych. W krzywym zwierciadle?... a gdzieżby. xD

Opublikowano
1 minutę temu, leszek1000 napisał:

No Seweryna bym zamkną w tej szopie z cielakiem i jego bykami a Marlenę zaprosił na cappuccino z kawałkami mlecznej czekolady i bitą śmietaną 😂

A jak by się któryś urwał i bryknął na niego.

Opublikowano (edytowane)

Oj lechu chyba ci śmietana do głowy dochodzi.boś taki napalony.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
36 minut temu, Paulina1985 napisał:

hahahaha Leszku ....być może 😅😅😅😅 ale pamietaj zeby zdjęcie nie bylo z cielaczkiem w trakcie porodu 😂😂😂😂😂   to moze zniechęcić takie niewiasty mlode jak Marlena 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Na początku chciała rodzić pięć dzieci, to chyba wie jak to się robi, nie sądzę że myślała że jaja będzie wysiadywać.   :P  Ale po jej drgawkach wychodzi że nie wiedziała, że z małej broszki zrobi jej się kapelusz.   :D

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Pewnie by krzyczał jak mała dziewczynka 😂

Ze wazeliny brak.

Przypomniał mi się stary kawał

Ze polak i ruski uciekali przed Niemcami i zobaczyli stodole a w niej skóra krowy i się w nią schowali,rusek z przodu a polak z tyłu i przyszli Niemcy i mówią jakaś ta krowa mizerna trzeba ją napaść więc dali jej siana i ruski wpier te siano i Niemcy poszli.

Ruski mówi do polaka ja tak się nie zgadzam teraz ty do przodu i się zmienili i polak wygląda i mówi ruski byk idzie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
5 minut temu, leszek1000 napisał:

To zostanie świętą krową 

Oj  rolnik ty to masz wyobraźnie 

No widzisz ... Tak mam 😂

3 minuty temu, Sean napisał:

Na początku chciała rodzić pięć dzieci, to chyba wie jak to się robi, nie sądzę że myślała że jaja będzie wysiadywać.   :P  Ale po jej drgawkach wychodzi że nie wiedziała, że z małej broszki zrobi jej się kapelusz.   :D

Pewnie myślała że bocian dzieci przynosi 

Opublikowano

Rolnik, ty już tu nie siedź tyle, tylko idź zobacz, tam na tym tingerze całym... aleee fajne dziewczyny czekają na ciebie. :o

Opublikowano

ussr ja jestem na tinderze ale nie wiem jak zagadać. Czy takie ja gospodarstwo się nadają. 

Chociaż w opisie dałem że pracuję na rodzinnym gospodarstwie i kilka par już mam. 

Dobra czekamy do kolejnego odcinka bo mnie już nosi. 

Opublikowano
4 minuty temu, leszek1000 napisał:

ussr ja jestem na tinderze ale nie wiem jak zagadać.

Podobała się dziewczyna chłopakowi i też nie wiedział jak do niej zagadać,  :)

poszedł za nią do restauracji, no ale dalej nie wiedział jak zagadać.

dziewczyna poszła do WC, a on myśli, teraz albo nigdy i poszedł za nią,

dziewczyna wychodzi i myje ręce, a on do niej - srałaś?       :P

Opublikowano
46 minut temu, Rolnik7343 napisał:

No widzisz ... Tak mam 😂

Pewnie myślała że bocian dzieci przynosi 

Ze mąż cesarkę za sponsoruje.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, leszek1000 napisał:

ussr ja jestem na tinderze ale nie wiem jak zagadać. Czy takie ja gospodarstwo się nada

Poczytaj stare posty sprzed lat kolegi sean i ucz się. Gdybym wcześniej korzystał z jego wzorców już by tu każda była moja, a że robiłem po swojemu...👎

Poważnie to idziesz jak w ogień. Nie myślisz co masz powiedzieć, tylko mówisz. Jeśli to jest TA to rozmowa od razu się klei, nawet nie zauważysz jak przegadacie trzy godziny.

Sean potwierdzi. ;)

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, Sean napisał:

Podobała się dziewczyna chłopakowi i też nie wiedział jak do niej zagadać,  :)

poszedł za nią do restauracji, no ale dalej nie wiedział jak zagadać.

dziewczyna poszła do WC, a on myśli, teraz albo nigdy i poszedł za nią,

dziewczyna wychodzi i myje ręce, a on do niej - srałaś?       :P

to Antek ze szwagrem nawet nagrali, chyba ''Kawalerski u szwagra''

gdzieś po 4 minucie

Opublikowano
8 minut temu, ussr napisał:

Poczytaj stare posty sprzed lat kolegi sean i ucz się. Gdybym wcześniej korzystał z jego wzorców już by tu każda była moja, a że robiłem po swojemu...👎

Już Ci mówiłem że albo mnie przeceniasz,   :P  albo mylisz z kimś innym    :D  rozmawiasz z emerytem w dziedzinie uwodzenia.    xD

Opublikowano

ussr ja jestem na tinderze ale nie wiem jak zagadać. Czy takie ja gospodarstwo się nadają. 

Chociaż w opisie dałem że pracuję na rodzinnym gospodarstwie i kilka par już mam. 

Dobra czekamy do kolejnego odcinka bo mnie już nosi. 

aż tam ciebie zaniosło

Opublikowano (edytowane)

ussr ja jestem na tinderze ale nie wiem jak zagadać.

Od biedy mógłbym iść tam z Tobą,     :D  ja bym zanęcał, a Ty byś łowił na wędkę.     :P Jak je zanęcę, to Ci spławik up***dolą jak nic.   xD

Edytowane przez Sean
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v