Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarek, nie domyślasz się kto nim kieruje i mówi mu co ma pisać, niektórych rzeczy z forum nie wyczytał.    :D

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

Ogarek, nie domyślasz się kto nim kieruje i mówi mu co ma pisać, niektórych rzeczy z forum nie wyczytał.    :D

Coś mi się nawet widzi że to jej rączka.... Hehe

Ale i, tak d*pa z tego bełkot... Hehe

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Mówisz że najlepsza baba to własna graba?

Niewiem , trzeba by zapytać kogoś kto próbował

Opublikowano
30 minut temu, Paulina1985 napisał:

Tu nikogo nie trzeba umoralniać 🤷‍♀️ Marcin, jeśli myślisz, że kobiety w moim wieku nie wiedzą o czym myslą faceci to...chyba Ty nie wiesz o czym myślą kobiety 😅😅😅 Tylko my w przeciwieństwie do was nie musimy o tym klepać bez sensu na forum ciągle 😅 

Zalaikowałaś posta Pawłowi. Nie wiem czy zrozumiałaś jego wpis w ogóle, bo to co napisał przeczy twemu światopoglądowi.

Co myślą kobiety, to ja dobrze wiem. Są takie nimfomanki, co niejednego chłopa by zawstydziły swoja rozwiązłością, ale typowe mechanizmy którymi kierują się kobiety  fajnie opisał kiedyś tu na forum @Maverick i został wyśmiany przez starych kawalerów, m.in e-bajka, którzy z racji swojego stanu cywilnego mają zbyt naiwne podejście do tych spraw. :)

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Jarek Ogarek to Ty wystąpiłeś w teledysku Jacek mocny? 

Nimam nic wspólnego z tym osobnikiem.... Nie jestem dziadem... Heheeh

Opublikowano (edytowane)

5 minut temu, marcinxxxx napisał:

Zalaikowałaś posta Pawłowi. Nie wiem czy zrozumiałaś jego wpis w ogóle, bo to co napisał przeczy twemu światopoglądowi.

Nie zauważyłeś że lajkuję Jaguśkę    :P   jak nic myślę ją sprowadzić na drogę rozpusty forumowej.      xD

Co za łoscypek.    xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
4 minuty temu, marcinxxxx napisał:

Zrozumiałam, a Ty raczej nie znasz mojego światopoglądu. Ale wytłumaczę Ci - śmiałam się, bo jego wypowiedź uważam za zbytnie uogólnienie i raczej on nie zrozumiał co Jaguśka miała na myśli stąd moje rozbawienie. 

Opublikowano
16 minut temu, PRIMO napisał:

Nie każdy ma ochotę zniżać się do twojego poziomu. 

raczej to ja  próbuję od dna się odbić na tyle mocno by do waszego poziomu sie wybić 

Opublikowano (edytowane)

To jest maszyna ... Chodzi o ciągnik oczywiście 😊

Edytowane przez Gość
Opublikowano
19 minut temu, Paulina1985 napisał:

Jedna brzydka druga nudziara 😅 a idźta 😅 ide popcorn robic

Jedna ciekawa druga nudziara (w pisaniu postów). Strasznie przewrażliwiona jesteś.

2 minuty temu, Paulina1985 napisał:

Zrozumiałam, a Ty raczej nie znasz mojego światopoglądu. Ale wytłumaczę Ci - śmiałam się, bo jego wypowiedź uważam za zbytnie uogólnienie i raczej on nie zrozumiał co Jaguśka miała na myśli stąd moje rozbawienie. 

Soreczki. Ja tam pierwotnie widziałem laika, tak mi się przynajmniej wydawało.

Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

ten jutuber Jarek Ogarek to chyba udaje takiego głomba na tych jego filmikach :D

Nie taki z niego głąb bo pomysł na trzepanie kasy znalazł... Hehe

Opublikowano
6 minut temu, Sean napisał:

Nie zauważyłeś że lajkuję Jaguśkę    :P   jak nic myślę ją sprowadzić na drogę rozpusty forumowej.      xD

Laiki laikami, ale już poflirtować z nią to taki skory nie jesteś... to nie Candy, co? :P

Opublikowano
4 minuty temu, marulekk napisał:

ten jutuber Jarek Ogarek to chyba udaje takiego głomba na tych jego filmikach :D

Dla oglądalności i kasy😊

Opublikowano
7 minut temu, Ursus932 napisał:

To jest maszyna ... Chodzi o ciągnik oczywiście 😊

ale wisząc na zębie już wczuwa się w rolę bo zamyka oczy , niby fajnie się ogląda ale nie każdemu do smiechu 

Opublikowano
3 minuty temu, marcinxxxx napisał:

Laiki laikami, ale już poflirtować z nią to taki skory nie jesteś... to nie Candy, co? :P

Durniu skończony, dotrze do ciebie że Candy nie bawiła się w żadne flirty? pewna osoba jej wręcz nie cierpiała i to ona ciebie dalej nastawia przeciwko niej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v