Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku skończ te swoje pomylone wywody... 

Zrozum... jesteś tu nikim i nic nie da tworzenie i powtarzanie znanych bredni których wiemy kto jest autorem.... 

Opublikowano
2 minuty temu, Jaguśka napisał:

Chłopcze nie mam nastu lat i z nie jednego pieca chleb jadłam i dobrze wiem co kryje się za tekstami forumowych rozrabiaków 😁. To jedna z nielicznych fajnych rzeczy, które mogę poczytać i pośmiać się do łez, nawet jeśli ma znamiona flirtu dla kogoś takiego jak ty, biorącego wszystko na (za) poważnie.

Do ciebie akurat nikt nie robi żadnych aluzji. Pewnie dlatego, że masz za dużo dzieci... hehe

Opublikowano
2 minuty temu, marcinxxxx napisał:

Zadziwię cię. Nawet nigdy na portalu randkowym nie byłem. Znam je tylko z zasłyszenia. Miałem dwie poważne dziewczyny, obie z mojej wsi i obie poznałem w kościele na mszy. Żonę na pasterce... hehe

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

Normalnie jebłem ze śmiechu. 

Właśnie odkryłeś się jaki jesteś pusty dzban. 

Opublikowano (edytowane)

Śmieć już zaczyna..... Każda która go obszy zaraz zostanie uwiklana w romans albo że babo-chłop a na koniec będzie że to Bukat... Hehe

Ponoć nieźle go wkrecil i zrobił z niego durnia.... Hehe

Edytowane przez Gość
Opublikowano
10 minut temu, Jaguśka napisał:

Minęły już czasy kiedy kobieta musiała być tylko w kuchni . To się nazywa równouprawnienie

I przez to mamy dziś tyle rozwodów. Z moich znajomych rozwiodło się sporo osób, i w większości pozwy składały "gwiazdy" złotych myśli na fb typu "jeśli mąż nie nosi Cię codziennie na rękach , nie przynosi Ci śniadania do łóżka albo nie mówi Ci milion razy dziennie że jesteś najpiękniejsza na świecie to znaczy że na Ciebie nie zasługuje"

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Paulina1985 napisał:

tak tylko przypomnę :) za godzinę siadac przed telewizor i odlożyć telefony i komputery

a następny odcinek 12 pazdziernika 

58 minut temu, Paulina1985 napisał:

Wyobraz sobie, że moj mąż umie czytać 😅😅😅 .... 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️  a JAK ja niby piszę? w JAKI sposób ??? nie próbuj szukać problemu tam gdzie go nie ma i skończ...

to dawaj go tu , naucz af ogarniać , niech wrzuca foty i opisuje co jak i kiedy w polu  u tego waszego szeryfa przy tylu DJP i ha porabiata

jak posiedzi troche dłużej z nami to bedzie jak równy z równym z nami pisać jak 14-15 stron temu 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Tu nikogo nie trzeba umoralniać 🤷‍♀️ Marcin, jeśli myślisz, że kobiety w moim wieku nie wiedzą o czym myslą faceci to...chyba Ty nie wiesz o czym myślą kobiety 😅😅😅 Tylko my w przeciwieństwie do was nie musimy o tym klepać bez sensu na forum ciągle 😅 

Opublikowano
4 minuty temu, Jaguśka napisał:

Sean , o to to to.

Zacytowałem jednego czy dwa posty Pauliny, zaczął mi wmawiać  kretyn że próbuję się do niej zbliżyć,    :D  normalnie popierdolony erotoman.    :D  Teraz zacznę lajkować Jaguśkę a co mi tam.     :P

Opublikowano

@rogaliq moj mąż czyta, nie ma problemów z obslugiwaniem AF ani facebooka :) po prostu nie lubi się udzielać i chwała mu za to. Razem w domu razem w pracy...ile można :)

Opublikowano

Marcin xxxx dzieci są największym skarbem jaki można mieć. Nie śmiał byś się z tego gdybyś kochał swoje. Pomyśl,to nie boli, skoro nikt do mnie nie robi aluzji tzn że nie ma ku temu powodów, bo ich nie daję. Szanuj bliźniego swego jak siebie samego. P.S. dzieci nigdy nie jest ZA dużo !

Opublikowano
3 minuty temu, Paulina1985 napisał:

Tylko my w przeciwieństwie do was nie musimy o tym klepać bez sensu na forum ciągle 😅

a ktoś tu "o tym" klepie ciągle? tylko od czasu do czasu , z reszta jeszcze nie wszyscy się zlecieli a pewnie za niedługo znów ekipa sie zgarnie jak za starych dawnych kilkunastu stron wstecz :ph34r:

2 minuty temu, Paulina1985 napisał:

moj mąż czyta, nie ma problemów z obslugiwaniem AF

i co ? nie chciałby sie przyłączyć ? im więcej świrów tym lepiej i weselej xD jak w reklamie heinekena 

Opublikowano

😅 No taaaaakkk niby nie ciągle, ale jak się wam włączy melodia to czasem ciężko się to czyta 😅😅😅😅  Ja jak wcześniej wspomniałam po prostu się w tych momentach "wyłączam" 😁 

Opublikowano

9 minut temu, pawel885 napisał:

I przez to mamy dziś tyle rozwodów. Z moich znajomych rozwiodło się sporo osób, i w większości pozwy składały "gwiazdy" złotych myśli na fb typu "jeśli mąż nie nosi Cię codziennie na rękach , nie przynosi Ci śniadania do łóżka albo nie mówi Ci milion razy dziennie że jesteś najpiękniejsza na świecie to znaczy że na Ciebie nie zasługuje"

Widziałem wpisy u kolegi, gdy mu żona rogi przyprawiała. Nawet sobie nie wyobrażam co dzieje się na fb kobiety, przy której zwolni się miejsce, a nawet  nie musi zwolnić. Za 90% rozwodów albo więcej kryje się internet. A wszystko zaczyna się właśnie od niewinnych flirtów.

13 minut temu, PRIMO napisał:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

Normalnie jebłem ze śmiechu. 

Właśnie odkryłeś się jaki jesteś pusty dzban. 

Dlaczego?. Jedni poznają się w autobusie inni na ulicy. Fajna atmosfera na pasterce, senność, uśmiech dziewczyny... polecam. ;)

3 minuty temu, soltys48 napisał:

To jeszcze daj coś ogarkowi🤣

Oni nawet się z tym nie kryją. Wszędzie o sobie piszą " My". :D

1 minutę temu, Jaguśka napisał:

skoro nikt do mnie nie robi aluzji tzn że nie ma ku temu powodów, bo ich nie daję.

Nie masz tu takiego powodzenia jak Paulina, i nie chodzi o powody. Nudna jesteś, i żaden chłop na taką gadkę się nie załapie. Może i jesteś ładniejsza od niej ale ich wyobrażenie jest jakie jest. ;)

Opublikowano
15 minut temu, Jaguśka napisał:

Marcin xxxx dzieci są największym skarbem jaki można mieć. Nie śmiał byś się z tego gdybyś kochał swoje. Pomyśl,to nie boli, skoro nikt do mnie nie robi aluzji tzn że nie ma ku temu powodów, bo ich nie daję. Szanuj bliźniego swego jak siebie samego. P.S. dzieci nigdy nie jest ZA dużo !

Sęk w tym że marcinek pisze o żonie której tak naprawdę nie ma a co dopiero dzieci. 

9 minut temu, rogaliq napisał:

a ktoś tu "o tym" klepie ciągle? tylko od czasu do czasu , z reszta jeszcze nie wszyscy się zlecieli a pewnie za niedługo znów ekipa sie zgarnie jak za starych dawnych kilkunastu stron wstecz :ph34r:

i co ? nie chciałby sie przyłączyć ? im więcej świrów tym lepiej i weselej xD jak w reklamie heinekena 

Nie każdy ma ochotę zniżać się do twojego poziomu. 

Opublikowano (edytowane)

Spokojnie Paulina, bierz wszystko na luzie, tu tylko Marcepan jedzie na powagę.   :P   :D

Szkoda że nie ma dawnych koleżanek, niektóre to były istne jajcary, ale chyba samolot je wypłoszył czy cóś   :P   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano
3 minuty temu, marcinxxxx napisał:

Widziałem wpisy u kolegi, gdy mu żona rogi przyprawiała. Nawet sobie nie wyobrażam co dzieje się na fb kobiety, przy której zwolni się miejsce, a nawet  nie musi zwolnić. Za 90% rozwodów albo więcej kryje się internet. A wszystko zaczyna się właśnie od niewinnych flirtów.

Dlaczego?. Jedni poznają się w autobusie inni na ulicy. Fajna atmosfera na pasterce, senność, uśmiech dziewczyny... polecam. ;)

Oni nawet się z tym nie kryją. Wszędzie o sobie piszą " My". :D

Nie masz tu takiego powodzenia jak Paulina, i nie chodzi o powody. Nudna jesteś, i żaden chłop na taką gadkę się nie załapie. Może i jesteś ładniejsza od niej ale ich wyobrażenie jest jakie jest. ;)

Mam znajomego co poznali się na pasterce i wzieli ślub i po paru latach rozwód. 

Opublikowano (edytowane)

Dla tego śmiecia nigdy nie będzie dość.... Kiedyś byłby wyjebany  na zbity pysk a teraz psychol pisze co chce i na kogo chce i nikt tu tego nie ogarnia i trzeba to olewac i tyle.. on jest perfidny i nie ma żadnych skropulow i wartości 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Sęk w tym że marcinek pisze o żonie której tak naprawdę nie ma a co dopiero dzieci. 

Może pisze o Basi rączko...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v