Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

chyba że z osłem spać

Tak źle o Macieju myślisz?

Opublikowano

Ciekawe komu by się bardziej podobała 😎

Ta zamiana😊

Pewnie osłowi 😏

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, Thomas2135 napisał:

Tak źle o Macieju myślisz?

Wiesz dobrze co miałem na myśli;)

45 minut temu, Rolnik7343 napisał:

ty do osła a żona do macieja 😂

Jakby tak było to można by powiedzieć że razem spały dwa osły, z czego jeden nie dość że osioł to jeszcze jeleń

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 3
Opublikowano
21 godzin temu, Jaguśka napisał:

W zeszłym roku na jesieni wystawiłam na OLX ogłoszenie sprzedam byka mm z dużym dolewem PI. Kiedy ogłoszenie niemal wygasło zadzwoniła do mnie kobieta. Od razu przedstawiła się jako osoba z branży telewizyjnej, poszukująca rodzin ze wsi do nowego programu. Od razu powiedziałam,że nie jestem zainteresowana ( nie będę się błaźnić na oczach całego świata), a odpowiedź była jedna.... to się na pewno pani będzie opłacało... płacimy za udział w programie ( aż 7 tys zł ), fundujemy pobyt przez te kilka dni nagrywania programu.... będzie pani mogła pójść do restauracji, kina, a nawet teatru, za wszystko płacimy... możliwość bycia w wielkim mieście...przyjrzenia się jak inni żyją,że jest inny świat... Pomyślałam ,że przestraszę ją ilością dzieci...Doskonale!! My takich rodzin szukamy!  Naprawdę poczułam się urażona propozycją tej pani. To nie jest tak,że rolnik nigdy nigdzie nie był, a kino i teatr to zna tylko z legend. Niektórzy właśnie z miasta przenieśli się na wieś, z dala od wyścigu szczurów, smrodu spalin. Przykro się robi człowiekowi, jaki obraz rolnika mają  inni ludzie :( 

Dlatego bojkotuję i nie oglądam tego programu, ani zamiany "damy i wieśniaczki"  :P

wyscig szczurów juz wystepuje równiez na wsi niestety 

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

ty do osła a żona do macieja 😂

albo odwrotnie:ph34r:

4 godziny temu, Jaguśka napisał:

To nie jest tak,że rolnik nigdy nigdzie nie był, a kino i teatr to zna tylko z legend.

ja rolnikiem nie jestem  a też nigdzie nie byłem , co najwyżej tam gdzie sie gówno widzi ale pewnie sporo osób z różnych marginesów w miece też nigdzie nie wybiera sie

Edytowane przez Gość
Opublikowano
13 godzin temu, bratrolnika napisał:

Wiesz dobrze co miałem na myśli;)

Jakby tak było to można by powiedzieć że razem spały dwa osły, z czego jeden nie dość że osioł to jeszcze jeleń

Wiem. Źle mogłoby się to zakończyć dla jednego z was. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

I co? Podobny do ciebie? 

1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

Wiem. Źle mogłoby się to zakończyć dla jednego z was.

To już wiem skąd takie skojarzenia. ;) Musiało ci się przydarzyć... xD

Edytowane przez marcinxxxx
Opublikowano
Dnia 14.09.2019 o 21:35, Rolnik7343 napisał:

Obejrzałem :P i stwierdzam że to już przesada żeby do 46 latka pisała babcia co ma 53 lata i zaraz bedzie z balkonikiem zapitalać ....

Oficer z "Chłopaków..."; Nie szukam baby z laską, żebym na wózku musiał wozić. Szukam żeby zdrowa była, nie miała chorób wenerycznych. Ja nigdy nie miałem chorób wenerycznych, żadnej gruźlicy...

• Haha 3
Opublikowano

o matko 😱😱😱😱😱😱   Dzięki ! 😅😅😅😅 a ja już program sprawdzam trzeci raz 😅 a o 21.15 krzyczalam na meza, ktory mowil, ze na zadnym programie NIE MA dzis rolnika o 21.15 😅  dzięki chlopie 👍

Już mogę spokojnie iść spać 😁

Opublikowano

Szkoda dziewczyny. Przeciez ona tam ledwo się zdążyla odezwać w tym programie a już taka nienawiśc do niej??? 🤷‍♀️ zobaczymy co bedzie dzisiaj 🤔🤔🤔

Opublikowano (edytowane)

Dlatego idąc do takiego programu trzeba się zastanowić , bo dzisiaj komuś coś się nie spodoba i już jadą na taką osobe że szkoda gadać . a w necie nie brakuje  pojebów

Edytowane przez Gość
Opublikowano
16 godzin temu, Paulina1985 napisał:

krzyczalam na meza, ktory mowil

A propos męża. On nic se z tego nie robi, że ty tu tak z obcymi facetami?... 🤔 Widząc to stado wygłodniałych samców, nie pozwoliłbym żonie na takie obcowanie. Może nawet nie zauważyłaś, ale jesteś praktycznie jedyną kobietą na forum udzielającą się na taką skalę w tzw. hyde parku. A te teksty o wyciorach, kominach itp. to właśnie to sławetne stroszenie piórek, i których zapewne by nie było gdyby nie twoja obecność tutaj. :)

Opublikowano

@marcinxxxx🤔🤔🤔 cóż... jakby to ubrać delikatnie w słowa... moze po prostu...

"oddal się ode mnie"

i zignoruj mnie jako użytkownika na AF dla spokojności, bo kiedyś zawału dostaniesz przejmując się mną i moim mężem oraz innymi użytkownikami forum🤔 

Wydaje mi się, że nikt oprócz Ciebie nie ma tu wątpliwości co do moich intencji, a jeśli muszę powtórzyć to po raz kolejny dla Ciebie to powtórzę - nie szukam tu bliższych kolegów, nie szukam bliższych koleżanek. Ale dla Ciebie to jest od roku bardzo trudne do zrozumienia...myslałam, że jesteś bardziej bystry 🤷‍♀️ 

Opublikowano (edytowane)

Przecież ja cię o nic nie posądzam. Zachowujesz się bardzo w porzo. Ale osobiście bym się czuł co najmniej niezręcznie, gdyby obcy faceci pisali z moją żoną w ten sposób.

Tylko pytam. Mąż to czyta?

Edytowane przez marcinxxxx
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v