Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Jeśli masz coś do mnie to pisz wprost .

Ależ skąd 😇 chciałem tylko podtrzymać na duchu. 👻

Opublikowano

serio??? 🤔 mafia?? 😂😂😂 kto tak mówi?? ja nic nie wiem o tym 😪😪😪 daj namiar na tą mafię 🥰🥰🥰

Opublikowano

Dziękuję . Postaram się odwdzięczyć .

1 minutę temu, PRIMO napisał:

Ależ skąd 😇 chciałem tylko podtrzymać na duchu. 👻

Opublikowano
Przed chwilą, Paulina1985 napisał:

serio??? 🤔 mafia?? 😂😂😂 kto tak mówi?? ja nic nie wiem o tym 😪😪😪 daj namiar na tą mafię 🥰🥰🥰

Marcinek. Temat :jakiego utworu obecnie słuchacie przypominasz sobie?😀

Opublikowano
2 minuty temu, michalcium napisał:

Marcinek. Temat :jakiego utworu obecnie słuchacie przypominasz sobie?😀

aaaaa tam co pisał o mnie i nawet nie raczyl mnie oznaczyć 😂 no coż... ja nawet Kobiet mafii nie ogladalam ani zadnego Pitbulla, wiec o mafii mam za małą wiedzę 😂 a chamstwo trzeba tępić🤨

@PRIMO  @zetorki12 to może jakaś walka w kisielu???  co wy się tak spinacie jak koguty na ringu? 😳 dajcie sobie po razie i tyle 🤔 

Opublikowano
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Nie zasypiaj lepiej . :ph34r:

Yyyyyy mam czosnek wywiesić w oknie?

Opublikowano
3 minuty temu, Paulina1985 napisał:

aaaaa tam co pisał o mnie i nawet nie raczyl mnie oznaczyć 😂 no coż... ja nawet Kobiet mafii nie ogladalam ani zadnego Pitbulla, wiec o mafii mam za małą wiedzę 😂 a chamstwo trzeba tępić🤨

@PRIMO  @zetorki12 to może jakaś walka w kisielu???  co wy się tak spinacie jak koguty na ringu? 😳 dajcie sobie po razie i tyle 🤔 

Panie przodem. 

Opublikowano
11 minut temu, Paulina1985 napisał:

ja nawet Kobiet mafii nie ogladalam ani zadnego Pitbulla

Plebanię na TVP pewnie tak, a tam był mafioso, słynny Pan Janusz Tracz, to jest prawdziwa mafia, a nie jakieś tam pitbulle. :D

Opublikowano

Nie oglądalam Plebanii 😪 z mafiozowych to pierwsza seria "Rodziny Soprano" 🤤

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

to musi być coś wyjątkowego jeżeli na sam jej widok cieleta wychodzą z biegunki. 😂😂😂

a wychodzą???? 🤔

Opublikowano

A moja wina, ze nie zdychają?? 😂

Ale to nie zasluga mojego uroku osobistego i wygladu, ze nie zdychają.😪😪😪 niestety ! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v