Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Haha , akurat Bartek nie wie kim jest aktualnie marko-kolo :D, i bredzisz chłopie że aż hadko słuchac. Pod kogo sie niby podszywalem, pod ciebie ? Wszędzie piszesz o tym, jak tam przy Banasiu. Sami stwierdzili, że jestem tobą, bo dopatrzyli się podobiństw. Fragment z pytan do administratora Soltys - problemem są multikonta, Bartek - np. marko i lorawiok Soltys - Takich jest więcej, Ja - Yacenty powiedz im , ze nie mam nic wspólnego z tym panem i jestem już tym zmęczony.Jeszcze pod kobiece nicki podobno... Co tam napisałeś do tej Magdy?, pewnie kosza dostałeś, bo sam przyznałeś, że wam idzie jak po grudzie.:D

Edytowane przez CCCP
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Czy to nie te zdjecie z avatara wywołało kiedyś zamieszanie ze jest na głównej a nie ma w galeri? 😂😂😂

Łudząco podobne co nie? :D

Opublikowano

Jedno powinien wiedzieć że lorawiok to ty i cała ta radosna twórczość z 20 konta to jedno i to samo opetanie twojej osoby..... Zresztą niech dopyta kolegi Danielhaker on zna ten temat twojej radosnej twórczości na tym forum.... 😁😁😁😁

6 minut temu, CCCP napisał:

Haha , akurat Bartek nie wie kim jest aktualnie marko-kolo :D, i bredzisz chłopie że aż hadko słuchac. Pod kogo sie niby podszywalem, pod ciebie ? Wszędzie piszesz o tym, jak tam przy Banasiu. Sami stwierdzili, że jestem tobą, bo dopatrzyli się podobiństw. Fragment z pytan do administratora Soltys - problem są multikonta, Bartek - np. marko i lorawiok Soltys - Takich jest więcej, Ja - Yacenty powiedz im , ze nie mam nic wspólnego z tym panem i jestem już tym zmęczony.Jeszcze pod kobiece nicki podobno. Co tam napisałeś do tej Magdy?, pewnie kosza dostałeś, bo sam przyznałeś, że wam idzie jak po grudzie.

Opublikowano

Pisałes do mnie; "Jakieś urojenia mają na moim punkcie. Dostałem bana na czas nieokreślony, nie wiem co to znaczy, na razie czekam ,moze w końcu wpuszczą".Widocznie nie wpuścili skoro powróciłeś jako ogarek :D

Opublikowano
CCCP napisał:

Bartek a żebyś wiedział, że nie wiem...Tata jak byłem mały to nosił taka przyciasna czerwoną koszulke z napisem CCCP,i tak mi sie skojarzyło jak dobierałem nick. Ogólnie więcej luzu zalecam , bo jeśli nie pozwolicie nam na wyjście poza okreslone konwenanse, to bedzie jak pisze Agrest forum sie rozleci.

a ten młot z tym sierpem też nie wiesz co to ?? to ojciec może towarzysz z PZPR?

Opublikowano

takie konto powinno być blokowane ,przecież to hańba żeby w kraju który walczył z tą czerwoną zarazą ktoś teraz propagował takie symbole

A taki łorowiok nich zakłada następne "normalne"konto

Opublikowano

Awatara się  czepiacie A ciekawe który z was zapoznał się z regulaminem tego forum

"     Aby uzyskać wcześniejszy dostęp do zablokowanego Konta, Użytkownik może zgłaszać Administratorowi naruszenia Regulaminu, przez innych Użytkowników Serwisu. W szczególności dotyczy to sytuacji wymienionych w ust. 1 lit. a- i. Dokonanie 20 zgłoszeń powoduje dostęp do konta zablokowanego na 7 dni, a 60 dostęp do Konta zablokowanego na dni 30."

bez komętarza

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Zapracowany napisał:

Awatara się  czepiacie A ciekawe który z was zapoznał się z regulaminem tego forum

"     Aby uzyskać wcześniejszy dostęp do zablokowanego Konta, Użytkownik może zgłaszać Administratorowi naruszenia Regulaminu, przez innych Użytkowników Serwisu. W szczególności dotyczy to sytuacji wymienionych w ust. 1 lit. a- i. Dokonanie 20 zgłoszeń powoduje dostęp do konta zablokowanego na 7 dni, a 60 dostęp do Konta zablokowanego na dni 30."

bez komętarza

Nie prościej by było założyć drugie konto tymczasowo i wszystko można robić.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
9 minut temu, Zapracowany napisał:

bez komętarza

Komentarza kolego. Za kablowanie nagroda? Chyba ubek pisał regulamin. 😅

Opublikowano

Muszę wam powiedziec, ze ten Cały Seweryn dobrze zrobił, odrzucając Marlenkę. Teraz to ma babkę do życia, normalną i w odpowiednim wieku, bo co ta za życie, takim dziadem byc przy młódce, zawsze jesteś te kilka lat za stary. Tam było 6 lat, a taki extrabyk czy ogarek to już szkoda nawet gadac.

• Haha 1
Opublikowano

To jest idealnie, bo jak się dożyje to razem emerytury dostaną. W tym wypadku nawet kobitka rok na chłopa łożyć będzie.

Ja wziąłem sobie 9 miesięcy młodszą to ponad 4 lata trza będzie z jednej krusowskiej  żyć, o ile wszystko nie ebnie w izdu  i się w zdrowiu dożyje. 

Opublikowano
8 minut temu, CCCP napisał:

Muszę wam powiedziec, ze ten Cały Seweryn dobrze zrobił, odrzucając Marlenkę. Teraz to ma babkę do życia, normalną i w odpowiednim wieku, bo co ta za życie, takim dziadem byc przy młódce, zawsze jesteś te kilka lat za stary. Tam było 6 lat, a taki extrabyk czy ogarek to już szkoda nawet gadac.

Twoi teściowie chętnie by dali córkę takim "dziadom" byleby się uwolnić i od ciebie, dziewczyna miała by jak w niebie, bez ciebie.   :P    xD

Opublikowano
12 minut temu, Ursus932 napisał:

a co to jest 6 lat???????

Psy na lata się nie gryzą 😎

5 minut temu, Agrest napisał:

To jest idealnie, bo jak się dożyje to razem emerytury dostaną. W tym wypadku nawet kobitka rok na chłopa łożyć będzie.

Ja wziąłem sobie 9 miesięcy młodszą to ponad 4 lata trza będzie z jednej krusowskiej  żyć, o ile wszystko nie ebnie w izdu  i się w zdrowiu dożyje. 

A jak kobitka starsza od chłopa to źle?

Opublikowano
5 minut temu, PRIMO napisał:

A jak kobitka starsza od chłopa to źle?

Za młodu to może i dobrze, ale na starość... xD

Opublikowano (edytowane)

Sean pobożne życzenie... hehe , ale łudź się chłopie, że rodzice czereśni tez tak myślą, bo co Ci pozostało :D

Edytowane przez CCCP
Opublikowano

W starszym wieku to bardzo dobrze bo kilka lat wcześniej emeryturę dostanie😁

Ale oczywiście nie o kasę chodzi. 

W granicach rozsądku w obie strony różnice nie powinny grać roli.

Ale różnica np 20 czy 30 lat już jest mocno podejrzana i miłość jest raczej tym ostatnim o co w tym związku chodzi.

Opublikowano

@Agrest kurła co się dzieje, każdy o emeryturze myśli, ja pierniczę...

Z tym, że nie o kasę chodzi, to też nie wszystkim ;)

Ja tam wolę młodsze te 2-3 lata, jakoś tak...

30 lat starsze to kurła taki pryk 50 lat by się z dzieckiem żenił :D Zamiast żono, córciu by mówił :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v