Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
58 minut temu, Bartek933 napisał:

@CCCP wiesz co to promowanie ustroju totalitarnego?

Ten człek ma już z 20 konto i podszywal się tu już nie pod jedna osobę..... 😁😁😁😁

Opublikowano (edytowane)

Haha , akurat Bartek nie wie kim jest aktualnie marko-kolo :D, i bredzisz chłopie że aż hadko słuchac. Pod kogo sie niby podszywalem, pod ciebie ? Wszędzie piszesz o tym, jak tam przy Banasiu. Sami stwierdzili, że jestem tobą, bo dopatrzyli się podobiństw. Fragment z pytan do administratora Soltys - problemem są multikonta, Bartek - np. marko i lorawiok Soltys - Takich jest więcej, Ja - Yacenty powiedz im , ze nie mam nic wspólnego z tym panem i jestem już tym zmęczony.Jeszcze pod kobiece nicki podobno... Co tam napisałeś do tej Magdy?, pewnie kosza dostałeś, bo sam przyznałeś, że wam idzie jak po grudzie.:D

Edytowane przez CCCP
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Czy to nie te zdjecie z avatara wywołało kiedyś zamieszanie ze jest na głównej a nie ma w galeri? 😂😂😂

Łudząco podobne co nie? :D

Opublikowano

Jedno powinien wiedzieć że lorawiok to ty i cała ta radosna twórczość z 20 konta to jedno i to samo opetanie twojej osoby..... Zresztą niech dopyta kolegi Danielhaker on zna ten temat twojej radosnej twórczości na tym forum.... 😁😁😁😁

6 minut temu, CCCP napisał:

Haha , akurat Bartek nie wie kim jest aktualnie marko-kolo :D, i bredzisz chłopie że aż hadko słuchac. Pod kogo sie niby podszywalem, pod ciebie ? Wszędzie piszesz o tym, jak tam przy Banasiu. Sami stwierdzili, że jestem tobą, bo dopatrzyli się podobiństw. Fragment z pytan do administratora Soltys - problem są multikonta, Bartek - np. marko i lorawiok Soltys - Takich jest więcej, Ja - Yacenty powiedz im , ze nie mam nic wspólnego z tym panem i jestem już tym zmęczony.Jeszcze pod kobiece nicki podobno. Co tam napisałeś do tej Magdy?, pewnie kosza dostałeś, bo sam przyznałeś, że wam idzie jak po grudzie.

Opublikowano

Pisałes do mnie; "Jakieś urojenia mają na moim punkcie. Dostałem bana na czas nieokreślony, nie wiem co to znaczy, na razie czekam ,moze w końcu wpuszczą".Widocznie nie wpuścili skoro powróciłeś jako ogarek :D

Opublikowano
CCCP napisał:

Bartek a żebyś wiedział, że nie wiem...Tata jak byłem mały to nosił taka przyciasna czerwoną koszulke z napisem CCCP,i tak mi sie skojarzyło jak dobierałem nick. Ogólnie więcej luzu zalecam , bo jeśli nie pozwolicie nam na wyjście poza okreslone konwenanse, to bedzie jak pisze Agrest forum sie rozleci.

a ten młot z tym sierpem też nie wiesz co to ?? to ojciec może towarzysz z PZPR?

Opublikowano

takie konto powinno być blokowane ,przecież to hańba żeby w kraju który walczył z tą czerwoną zarazą ktoś teraz propagował takie symbole

A taki łorowiok nich zakłada następne "normalne"konto

Opublikowano

Awatara się  czepiacie A ciekawe który z was zapoznał się z regulaminem tego forum

"     Aby uzyskać wcześniejszy dostęp do zablokowanego Konta, Użytkownik może zgłaszać Administratorowi naruszenia Regulaminu, przez innych Użytkowników Serwisu. W szczególności dotyczy to sytuacji wymienionych w ust. 1 lit. a- i. Dokonanie 20 zgłoszeń powoduje dostęp do konta zablokowanego na 7 dni, a 60 dostęp do Konta zablokowanego na dni 30."

bez komętarza

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Zapracowany napisał:

Awatara się  czepiacie A ciekawe który z was zapoznał się z regulaminem tego forum

"     Aby uzyskać wcześniejszy dostęp do zablokowanego Konta, Użytkownik może zgłaszać Administratorowi naruszenia Regulaminu, przez innych Użytkowników Serwisu. W szczególności dotyczy to sytuacji wymienionych w ust. 1 lit. a- i. Dokonanie 20 zgłoszeń powoduje dostęp do konta zablokowanego na 7 dni, a 60 dostęp do Konta zablokowanego na dni 30."

bez komętarza

Nie prościej by było założyć drugie konto tymczasowo i wszystko można robić.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
9 minut temu, Zapracowany napisał:

bez komętarza

Komentarza kolego. Za kablowanie nagroda? Chyba ubek pisał regulamin. 😅

Opublikowano

Muszę wam powiedziec, ze ten Cały Seweryn dobrze zrobił, odrzucając Marlenkę. Teraz to ma babkę do życia, normalną i w odpowiednim wieku, bo co ta za życie, takim dziadem byc przy młódce, zawsze jesteś te kilka lat za stary. Tam było 6 lat, a taki extrabyk czy ogarek to już szkoda nawet gadac.

• Haha 1
Opublikowano

To jest idealnie, bo jak się dożyje to razem emerytury dostaną. W tym wypadku nawet kobitka rok na chłopa łożyć będzie.

Ja wziąłem sobie 9 miesięcy młodszą to ponad 4 lata trza będzie z jednej krusowskiej  żyć, o ile wszystko nie ebnie w izdu  i się w zdrowiu dożyje. 

Opublikowano
8 minut temu, CCCP napisał:

Muszę wam powiedziec, ze ten Cały Seweryn dobrze zrobił, odrzucając Marlenkę. Teraz to ma babkę do życia, normalną i w odpowiednim wieku, bo co ta za życie, takim dziadem byc przy młódce, zawsze jesteś te kilka lat za stary. Tam było 6 lat, a taki extrabyk czy ogarek to już szkoda nawet gadac.

Twoi teściowie chętnie by dali córkę takim "dziadom" byleby się uwolnić i od ciebie, dziewczyna miała by jak w niebie, bez ciebie.   :P    xD

Opublikowano
12 minut temu, Ursus932 napisał:

a co to jest 6 lat???????

Psy na lata się nie gryzą 😎

5 minut temu, Agrest napisał:

To jest idealnie, bo jak się dożyje to razem emerytury dostaną. W tym wypadku nawet kobitka rok na chłopa łożyć będzie.

Ja wziąłem sobie 9 miesięcy młodszą to ponad 4 lata trza będzie z jednej krusowskiej  żyć, o ile wszystko nie ebnie w izdu  i się w zdrowiu dożyje. 

A jak kobitka starsza od chłopa to źle?

Opublikowano
5 minut temu, PRIMO napisał:

A jak kobitka starsza od chłopa to źle?

Za młodu to może i dobrze, ale na starość... xD

Opublikowano (edytowane)

Sean pobożne życzenie... hehe , ale łudź się chłopie, że rodzice czereśni tez tak myślą, bo co Ci pozostało :D

Edytowane przez CCCP
Opublikowano

W starszym wieku to bardzo dobrze bo kilka lat wcześniej emeryturę dostanie😁

Ale oczywiście nie o kasę chodzi. 

W granicach rozsądku w obie strony różnice nie powinny grać roli.

Ale różnica np 20 czy 30 lat już jest mocno podejrzana i miłość jest raczej tym ostatnim o co w tym związku chodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v