Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 godzin temu, Strongman napisał:

A co z morza teraz dobra, jak taka ryba zje kupę, co ktoś z ejcem wysrał do kibla w wawie lub z WZW I co ta ryba nie będzie miała ejca.

co to ejc? 😳

@Thomas2135  z tymi ośćmi mam tak samo 😂 męczące 😂 ale dla smaku opłaca się czasem podłubać 😁

Opublikowano

Widzę, że też wiesz kto kryje się pod nowym nickiem. 

8 godzin temu, zbitom793 napisał:

Thomas to uważaj  bo jak masz w życiu  pecha i nieszczęść kupe to możesz zlamac palec podcierając d..... 😉

Nie wiem jak Ty, ale ja tak bezpośrednio palca nie używam do tego celu. 😁

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Nie Wiesz co to EJC?

Zadziwiasz  mnie czasem.....

No cóż odpowiem  

EJC  to choroba która może dotknąć POTOMKÓW KRÓLÓW POLSKI....

domyślam się, że chodzilo o AIDS. Ale autor postu delikatnie mowiąc...sięga poziomu dna, mułu i wodorostów...bardzo bardzo smutne...i wymagające potępienia...żenada.

1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

Widzę, że też wiesz kto kryje się pod nowym nickiem. 

pod tym względem soltys jest niczym Sherlock Holmes 🧐😂

Trzeba mu kiedyś psikusa zrobić i zalozyc nowe konto, ciekawe czy by nas wszystkich rozpoznał 😂😝

Opublikowano
47 minut temu, Paulina1985 napisał:

domyślam się, że chodzilo o AIDS. Ale autor postu delikatnie mowiąc...sięga poziomu dna, mułu i wodorostów...bardzo bardzo smutne...i wymagające potępienia...żenada.

pod tym względem soltys jest niczym Sherlock Holmes 🧐😂

Trzeba mu kiedyś psikusa zrobić i zalozyc nowe konto, ciekawe czy by nas wszystkich rozpoznał 😂😝

W tym przypadku 2 razy się pomyliłem.....

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Paulina1985 napisał:

No to odmrażamy koleżkę 🥶🥶🥶

20191222_084905.jpg

Jakiś blady .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

@zetorki12A dlaczego edytowałeś???? przeciez napisales, ze wiedzac co sie z nim dzialo wczesniej to bys go nie tknał😂😂😂😂

blady, bo w szronie 😂 nie wyjmowales nigdy nic z zamrazarki??? 🤔🤔🤔

Tak bedzie wygladał po rozmrożeniu...

Screenshot_20191222-090553_Viber.jpg

Opublikowano

Pomyślałem że to niestosowne . Czasami robię coś , a później myślę . ;)

Opublikowano
11 godzin temu, slawek74 napisał:

Sąsiad mój kiedyś ,,mawiał'' jak ktoś ma pecha to mu cegła na głowę w drewnianym kościele spadnie

Ogólnie za pechowca się nie uważam, myślę że wręcz przeciwnie, jedynie z tymi rybami mi nie po drodze

Opublikowano
Dnia 20.12.2019 o 20:25, Strongman napisał:

Ja wędzę wyroby z kabanów i liczy się tylko dym a nie temperatura, podrostu musi być długie palenisko aby docierał tylko dym a nie temperatura.

Ja wędzę przeważnie olszyną i musi być żywa mokra.

rob tak dalej a za pare lat zmienisz nick na deadman..

moi przodkowie przez wieki dostarczali ryby na dwor krolewski na wawelu- gdy nastapilo jedno z najwiekszych nieszczesc w historii polski i przeniesiono stolice do wajsiawy stawy zasypano i tak zostalismy rolnikami.😪

jeszcze w latach 20-30 spodzielnie rybackie lowily ryby na wisle, po kryzysie gospodarczym gdy nastapilo odrodzenie przemyslu na slasku musialy zamknac biznes- gorna wisla stala sie tak zanieczyszczona ze juz nie bylo co lowic.. ciekawe ile dni te scieki ze slaska i malopolski plyna do chelmna ??

tradycyjnie kupie sobie jutro ze dwa karpie, moze jednego duzego-poza mna nikt nie lubi,ostatnio to prawie tydzien sam jadlem,  jem ryby caly rok wiec sie specjalnie na swieta nie nastawiam-tak naprawde  niczego specjalnego nie robie- wszystko juz sie dawno przejadlo.......

Opublikowano
zetorki12 napisał:

Pomyślałem że to niestosowne . Czasami robię coś , a później myślę . ;)

to temu tak wcześnie zostałeś dziadkiem 😉

jako, że Paulina nas wszystkich nienawidzi oraz groziła, że nie przypomni nam o tym: ogłaszam wszem i wobec, że dziś o 19:00 powtórka rolników z Podlasia, a o 20:00 premierowy odcinek tegoż.

Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał:

rob tak dalej a za pare lat zmienisz nick na deadman..

moi przodkowie przez wieki dostarczali ryby na dwor krolewski na wawelu- gdy nastapilo jedno z najwiekszych nieszczesc w historii polski i przeniesiono stolice do wajsiawy stawy zasypano i tak zostalismy rolnikami.😪

jeszcze w latach 20-30 spodzielnie rybackie lowily ryby na wisle, po kryzysie gospodarczym gdy nastapilo odrodzenie przemyslu na slasku musialy zamknac biznes- gorna wisla stala sie tak zanieczyszczona ze juz nie bylo co lowic.. ciekawe ile dni te scieki ze slaska i malopolski plyna do chelmna ??

tradycyjnie kupie sobie jutro ze dwa karpie, moze jednego duzego-poza mna nikt nie lubi,ostatnio to prawie tydzien sam jadlem,  jem ryby caly rok wiec sie specjalnie na swieta nie nastawiam-tak naprawde  niczego specjalnego nie robie- wszystko juz sie dawno przejadlo.......

A co w wędzeniu złego, każdy wędzi i żyję.

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

to temu tak wcześnie zostałeś dziadkiem 😉

jako, że Paulina nas wszystkich nienawidzi oraz groziła, że nie przypomni nam o tym: ogłaszam wszem i wobec, że dziś o 19:00 powtórka rolników z Podlasia, a o 20:00 premierowy odcinek tegoż.

pfffffff...

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

A co w wędzeniu złego, każdy wędzi i żyję.

Wędzone dłużej leży. 😉

Opublikowano
4 godziny temu, Paulina1985 napisał:

@zetorki12A dlaczego edytowałeś???? przeciez napisales, ze wiedzac co sie z nim dzialo wczesniej to bys go nie tknał😂😂😂😂

blady, bo w szronie 😂 nie wyjmowales nigdy nic z zamrazarki??? 🤔🤔🤔

Tak bedzie wygladał po rozmrożeniu...

Screenshot_20191222-090553_Viber.jpg

I te spojrzenie na @zetorki12 🤔 ten szczupak się na Cię je czai💁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v