Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Paulina1985 napisał:

z bebechami znajomy hodowca ryb nam zalecił, jak rozmrozę to jak swiężą rybę niby. zobaczymy.

A co ja tam nie tak znowu??? 🤔 śledzie już lezą w zalewie. Nienawidzę śledzi 😐😐😐😐😐

To wy same ryby spożywacie? U nas śledzi nigdy się nie smarzyło tylko marynowało a znaczna ilość nazwisk w okolicy to ,,Śledź'' 😉

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Ty też poczułeś te zamrażające spojrzenie na karku????

zetorki12 napisał:

No ba . Coś okropnego . :(

spokojnie, to tylko wasze żony zaglądają przez ramię, że piszecie z Paulina. Tak więc lepiej zaopatrzcie się w brom, bo do końca roku posucha. 😨

• Haha 1
Opublikowano

Jakby żony mnie poznały to same by się ze mną kumplowały 🥰🥰🥰🥰 zyskuję przy blizszym poznaniu 😂(ale bez przesady). 

@slawek74 po prostu Wigilia się zbliża, dziś znajomy 14kg sledzia swiezego przywiozł i chociaz nie lubię ryby z octu to grzech byloby nie posmazyć i nie walnąć troszkę w zalewę, moj maż uwieeeeeeelbia 🥰.  I dorsza jeszcze swieżego, ale filet wyciety😪 wolalabym ze skorą do ryby po grecku 🤦‍♀️🤷‍♀️

A ten szczupak to tak czeka w zamrazarce jak bedę miała wolniejszy dzień zeby go odmrozic, sprawić i upiec. Akurat rybny czas 😂

Opublikowano

no ale kazda z tych ryb ma inny smak i na inny sposob przyrządzona. Jeszcze karpia w maśle bedę smażyła 😂😂😂

2 minuty temu, Bananek napisał:

no tak, nic za darmo... :)💵

????? nie zrozumialam 🤔 śmiać się czy wku..wić? 🤔🤔🤔

Opublikowano
5 minut temu, Paulina1985 napisał:

no ale kazda z tych ryb ma inny smak i na inny sposob przyrządzona.

Każdy śledź inaczej ? 🤔

Opublikowano

@slawek74  seeriooo??? ale ja tych 14kg sledzia nie usmazylam 😁 tylko ze 3-3,5 kg 😁 Nie lubicie ryb????? 🤷‍♀️😪😪😪😪  my jemy bardzo rzadko i jak już świeża się trafia a nie marketowa to chcemy wykorzystac.🤔🤷‍♀️

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Każdy śledź inaczej ? 🤔

🤦‍♀️  dorsz w rybie po grecku, sledz w occie, karp smazony w maśle, szczupak w koprze pieczony ...

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

Jeden niedosmażony drugi usmażony a trzeci spalony i każdy ma inny smak 😎

Czwarty ze środkiem . :D

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

uuu, para buch. jeszcze tupnij nóżką.

.

a jaka to emotikona? 😂

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

U nas te wszystkie ,,Śledzie"też nie rodzina 😀😉

U nas jest inne dominujące nazwisko .

Opublikowano

pierogi tesciowa robi z grzybami.

Ja chyba pojdę na latwiznę. kupilam ciasto francuskie, zrobię farsz i voila 😂

3 minuty temu, Bananek napisał:

zetorki12, stąpasz po kruchym lodzie

nie bardziej niż Ty...🧐

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v