Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Patrzę że u ciebie od miłości do nienawiści tylko jeden maleńki krok, do południa nienawidziła mnie, a teraz już śledzi....

Nie tylko Ciebie . :ph34r:

Opublikowano
Paulina1985 napisał:

z bebechami znajomy hodowca ryb nam zalecił, jak rozmrozę to jak swiężą rybę niby. zobaczymy.

A co ja tam nie tak znowu??? 🤔 śledzie już lezą w zalewie. Nienawidzę śledzi 😐😐😐😐😐

To wy same ryby spożywacie? U nas śledzi nigdy się nie smarzyło tylko marynowało a znaczna ilość nazwisk w okolicy to ,,Śledź'' 😉

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Ty też poczułeś te zamrażające spojrzenie na karku????

zetorki12 napisał:

No ba . Coś okropnego . :(

spokojnie, to tylko wasze żony zaglądają przez ramię, że piszecie z Paulina. Tak więc lepiej zaopatrzcie się w brom, bo do końca roku posucha. 😨

• Haha 1
Opublikowano

Jakby żony mnie poznały to same by się ze mną kumplowały 🥰🥰🥰🥰 zyskuję przy blizszym poznaniu 😂(ale bez przesady). 

@slawek74 po prostu Wigilia się zbliża, dziś znajomy 14kg sledzia swiezego przywiozł i chociaz nie lubię ryby z octu to grzech byloby nie posmazyć i nie walnąć troszkę w zalewę, moj maż uwieeeeeeelbia 🥰.  I dorsza jeszcze swieżego, ale filet wyciety😪 wolalabym ze skorą do ryby po grecku 🤦‍♀️🤷‍♀️

A ten szczupak to tak czeka w zamrazarce jak bedę miała wolniejszy dzień zeby go odmrozic, sprawić i upiec. Akurat rybny czas 😂

Opublikowano

no ale kazda z tych ryb ma inny smak i na inny sposob przyrządzona. Jeszcze karpia w maśle bedę smażyła 😂😂😂

2 minuty temu, Bananek napisał:

no tak, nic za darmo... :)💵

????? nie zrozumialam 🤔 śmiać się czy wku..wić? 🤔🤔🤔

Opublikowano
5 minut temu, Paulina1985 napisał:

no ale kazda z tych ryb ma inny smak i na inny sposob przyrządzona.

Każdy śledź inaczej ? 🤔

Opublikowano

@slawek74  seeriooo??? ale ja tych 14kg sledzia nie usmazylam 😁 tylko ze 3-3,5 kg 😁 Nie lubicie ryb????? 🤷‍♀️😪😪😪😪  my jemy bardzo rzadko i jak już świeża się trafia a nie marketowa to chcemy wykorzystac.🤔🤷‍♀️

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Każdy śledź inaczej ? 🤔

🤦‍♀️  dorsz w rybie po grecku, sledz w occie, karp smazony w maśle, szczupak w koprze pieczony ...

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

Jeden niedosmażony drugi usmażony a trzeci spalony i każdy ma inny smak 😎

Czwarty ze środkiem . :D

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

uuu, para buch. jeszcze tupnij nóżką.

.

a jaka to emotikona? 😂

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

U nas te wszystkie ,,Śledzie"też nie rodzina 😀😉

U nas jest inne dominujące nazwisko .

Opublikowano

pierogi tesciowa robi z grzybami.

Ja chyba pojdę na latwiznę. kupilam ciasto francuskie, zrobię farsz i voila 😂

3 minuty temu, Bananek napisał:

zetorki12, stąpasz po kruchym lodzie

nie bardziej niż Ty...🧐

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v