Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

ch*j że ładna, jak głupia jak but. 

Skąd ta pewność? Jakoś nie zwracałem na nią uwagi.

Opublikowano

Co zobaczysz jak ją odesłał? I która o której powiedziała, że "ona ma coś z głową nie tak" jak siedziały na schodach?

Opublikowano (edytowane)

Może  łatwo wierna dziewucha u ch*jowo trafiała .Cyganka rozmawiała z tą drugą czarna co ma uszy jak gacek o tej blondynie co się rozplakala jak ja wybrał. Może poczuła się od razu przegrana przy takiej konkurencji🤔

Ta z myszką miki to masakra ja bym na poczatku ją pogonił za ząbki, a najlepsze było jak na koniec sie zdenerwowała, oburzona jak on mógł ich tak potraktować😆

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
53 minuty temu, marcinxxxx napisał:

Nie jest, bo to ogarek. 🤣

Ty jesteś uczulony na tego ogarka ? Gdzie co piszesz to zaraz musi być @ogarek

Opublikowano
8 godzin temu, artur125 napisał:

Na miejscu Seweryna , to wszystkie bym wziął:D

Też mi się wydaje ,że ta "cyganka" strasznie pusta. Jedno jej zdanie, i rozwaliła system.ale się zobaczy za tydzień

Dokładnie jedno jej zdanie, i tekst typu "ja wiem ze czują się zagrożone bo jestem najładniejsza" 

Pustostan z zulami w środku. 

8 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Co zobaczysz jak ją odesłał? I która o której powiedziała, że "ona ma coś z głową nie tak" jak siedziały na schodach?

To ta właśnie cyganka powiedziała o blondyce, której do domu nie wysłał, bo ta blondyna się rozryczała, w sumie nie wiem z jakiego powodu.

Tak to leciało, chyba. 

8 godzin temu, Ursus932 napisał:

Ty jesteś uczulony na tego ogarka ? Gdzie co piszesz to zaraz musi być @ogarek

Bo to je miłość, "desperat szuka partnera" 

Ale w złe drzwi puka 😂

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

do ,,tego'' rozum nie potrzebny 😃

Chciałbyś taka żonę? 😂

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Dokładnie jedno jej zdanie, i tekst typu "ja wiem ze czują się zagrożone bo jestem najładniejsza" 

Pustostan z zulami w środku. 

Uroda rzecz gustu. W mój nie trafia, ale fakt słowa już kojarzę. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Aktis napisał:

przecież to wszystko z góry wyreżyserowane. Co każą to zagrają. Co chcą to pokażą. Wszystko dla lepszej oglądalności.

Media nie są w stanie na antenie wyreżesorowac charakteru człowieka. 

Kurla zlamalem język na slowie wyreżyserować 😂

Edytowane przez zycietoniejebajka1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Tys prowda😀 akurat było widać że to sytuacja jak ze szkoły podstawowej na schodach, nagrana jakby z dalszego miejsca.  W Necie sa powtorki można jeszcze raz obejrzeć.

Dokladnie.. 

Ona to jeszcze dzieciak taki, nie wie chyba tak naprawdę czego chce.. Ale może za wcześnie to jeszcze oceniać. 

Ale mogą być jeszczcze z nią przeboje :)

• Sad 1
Opublikowano

Niezła akcja to była z tą co najpierw pomyliła rolników a potem stała jak kołek, bo nie zrozumiała że ją wywalił. W sumie nie wiem po co ten cyrk. Odrzucił ją od razu, żeby za chwilę odprawić resztę. Temu drugiemu chyba najstarszemu trafiły się młodsze 😉

Opublikowano
9 godzin temu, artur125 napisał:

Na miejscu Seweryna , to wszystkie bym wziął:D

Też mi się wydaje ,że ta "cyganka" strasznie pusta. Jedno jej zdanie, i rozwaliła system.ale się zobaczy za tydzień

z wyglądu cyganka numer jeden, ale po tym jak się odzywa to można sądzić że przebiegła sucz jest, niby młoda, a wie czego chce

Przed chwilą, Thomas2135 napisał:

Temu drugiemu chyba najstarszemu trafiły się młodsze

Jakubowi, temu od świń??? Ten to bauer, to i ładne do niego napisały, po wizytówce było widać że złotem ocieka

Opublikowano
31 minut temu, bratrolnika napisał:

z wyglądu cyganka numer jeden, ale po tym jak się odzywa to można sądzić że przebiegła sucz jest, niby młoda, a wie czego chce

Jakubowi, temu od świń??? Ten to bauer, to i ładne do niego napisały, po wizytówce było widać że złotem ocieka

Jakub ma tylko jedna. Druga online. Ale ta Anka chyba dobra partia dla niego. 

• Sad 1
Opublikowano
49 minut temu, Thomas2135 napisał:

. Temu drugiemu chyba najstarszemu trafiły się młodsze 😉

On tylko tak wygląda poważnie A jest młodszy od tego co odrzucił wszystkie😏

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v