Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

ja to jade sie leczyc-po operacji jestem, ale gdyby cus sie trafilo☺️, malzenstwo w niczym nie przeszkadza😏,zreszta obraczki to nie nosze ze 22 lata- zaraz po slubie sciaglem,  prozaiczna sprawa-palec puchnie,mam sygnet od matki i tez nie nosze..dom i gospodarstwo wylacznie moje wiec nie ma problemu😛

Tak czytam co piszesz, i chyba podczas tej operacji to ci mózg wycięli ze łba...

Opublikowano
1 minutę temu, jacek3773 napisał:

nie zapomnij o pierwszym wieczorku  zapoznawczym, wtedy najlepsze branie i można coś upolować

I gruby portfel trzeba miec hah 

Opublikowano

Wy lepiej sie szykujcie na Rolnikow podlasiakow a nie sanatoriami żyjecie🤣  wujek ciotke chcial zabrac ze sobą to powiedziala, ze do umieralni z dziadkami nie pojedzie i woli na wypoczynek na mazurach nad jeziorem 🤣

Opublikowano

Zależy kto co ma w głowię, ale jak byłem młody to sobie mówiłem ze nawet jak się ożenię to co raz wypadnę z zoną na dyskotekę a 10 lat już nie byłem, więc nigdy niemów nigdy ale na bale sylwestrowe jeżdżę i zapisałem się już dawno na tegoroczny bal.

Opublikowano
26 minut temu, zetorki12 napisał:

I co roku masz nową ciocię ? Wszystko zależy co kto ma w głowie . Jedni jadą się leczyć , a inni zabalować .

pare razy byłem w sanatorium i wszystko zależy gdzie sie pojedzie

11 minut temu, mf362 napisał:

I gruby portfel trzeba miec hah 

nie trzeba

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, bratrolnika napisał:

Tak czytam co piszesz, i chyba podczas tej operacji to ci mózg wycięli ze łba...

😍,mi tylko staw wymienili na metalowy, ty  jestes mlody wiec miej nadzieje ze kiedys mozgi beda wymieniac -juz zapisz sie w kolejce nfzB|

19 minut temu, zetorki12 napisał:

A co by było z dziećmi ? 🤔

bedziemy sie zabezpieczac 😏, zreszta to ja bardziej o wnukach mysle niz o dzieciach, choc moj ojciec urodzil sie gdy dziadek byl dokladnie w moim wieku a jego mlodszy brat jak mial 50 wiec niczego nie przesadzamB|.

tak na powaznie-zauwazylem ze nie wszyscy maja poczucie humoru i wiedza co oznacza zwrot-hyde park- wlasnie dzieci najbardziej cierpia na szalenstwach doroslych, one nie rozumieja ze nagle maja nowego "tate" lub "mame". 

soltys byles z krus-u -polec jakies,duzego wyboru nie ma ale zawsze, interesuje mnie nadmorskie

Edytowane przez jacus
  • Like 1
Opublikowano

to jest hyde-park i tu sie pisze rozne glupoty, zart,przesada,ironia,prowokacja, insynuacja -to chleb powszedni, fakty ktore podaje sa jak najbardziej prawdziwe-za to ich interpretacja moze byc naciagana. to ze musze, po operacji wstawienia endoprotezy stawu biodrowego w niczym nie jest smieszna, 3 tygodnie wyrwane z zyciorysu, zamiast zarabiac trzeba bedzie dolozyc. 

powaznie to mozemy popisac o budowie przyczep czy naprawie zetorow.......

Opublikowano

Może nie wszyscy chcą słyszeć o tym jak to masz ochotę na boku obracać staruszki 🙄

Opublikowano

O . To powiedz mi jaką pompę hydrauliczną do 5211 brać ?

Opublikowano

w tv ten pan moze jest po to by zareklamować swoje opasy 😁

Opublikowano

A myślisz, że do tego 5.miesiąca to on niczego innego oprocz mleka z cycka nie widział??? 🤔

Opublikowano (edytowane)

No wiadomo ze nie, ale czym szybciej zacznie jeść paszę tym lepiej i odstawi krowę bo są lepsze przyrosty, ja nie hoduje ale wiem bo mam pełno znajomych hodowców i nie raz poruszali ten temat.Zresztą na moją logikę takie LM ma mało mleka i ten cielak będzie ganiał za krową która niema mleka a czym szybciej się usamodzielni to będzie miał paszy do oporu.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

No wiadomo ze nie, ale czym szybciej zacznie jeść paszę tym lepiej i odstawi krowę bo są lepsze przyrosty, ja nie hoduje ale wiem bo mam pełno znajomych hodowców i nie raz poruszali ten temat.

rzeknę po swojemu

pier**lisz

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v