Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, andrewk napisał:

Jeden już powstał 😁 pamiętacie Krystynę? https://www.instagram.com/kristina.v1

😁😁😁😁😁

to akurat po programie i partnerka spoza kulis nie biorąca udziału w w tym cyrq / kabarecie a to co teraz to obie z planu i obie ex 

6 godzin temu, soltys48 napisał:

I to nie jednej nocy🤯

to dobrze że twoja pani nie umie tobie czytać w myślach

Opublikowano
27 minut temu, bratrolnika napisał:

a mi z wczorajszego odcinka najbardziej zapadł w głowę tekst Waldusia, że on jest delfinem....

Walduś  ,,narcyz''  któremu   znudziła  się  własna  graba.... 

Opublikowano

Tekst o delfinie dobry😅 ja to nie wiem, jestem raczej jak ta butelka 😅

Waldemar to jest gość z innego świata, ma dorosłe dziecko czy dwoje (juz nie pamietam) i on chciał miec młodą laskę, ktora mu jeszcze z jedno urodzi 😅 tylko...zapomniał o tym wspomniec przed kamerami, ze ma mieć jakieś 30-40lat maks 😅 a moze 20??? 😅

@leszek1000 Ty moja bratnia duszo to samo piszesz co ja 😅😅😅 olej Marlenkę, przyjezdzaj 🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

No jego wypowiedzi są dziwne. Ale co zrobić  chłop sztywny jak szpadel w ogródku 

Co on tam jeszcze powiedział ciekawego 

Musi mieć aparycje i ładnie wyglądać  

Ivan i Delfin  polsko-rosyjski zespół muzyczny założony w 2002 roku w Warszawie przez Wojciecha Olszewskiego i Łukasza Lazera, rozwiązany w 2007 roku

Iwan ktoś pamięta ? 

Edytowane przez leszek1000
Opublikowano

chyba wszyscy pamietają 🤣 ivan komarenko nawet co jakos czas probuje się wskrzesić 🤣🤣 

i tylko czarne oczy...lal lalalalala

Opublikowano
Przed chwilą, Paulina1985 napisał:

ivan komarenko nawet co jakos czas probuje się wskrzesić

ostatnio to w sprawie dla reportera go widziałem, u Elżbiety Jaworowicz...

Przed chwilą, Paulina1985 napisał:

czy to nie to ????🤔🤔🤔🤔

to, razem napisaliśmy w tym samym czasie

Opublikowano

to 

A może o to mu chodziło 

Dryfuj sobie dalej🤣🤣

No i tym miłym akcentem kończymy kolejny sezon. Jeszcze odcinek świąteczny i poczekamy do wiosny na nowych zbuntowanych rolników który szukają kobiety swoich marzeń 

Opublikowano

Dziewczyny wczoraj w rolniku to jak na sylwestra udekorowane były 😅 szał ciał 🙉

Marta chyba nadal nieświadoma była tego, ze Bert wrocił do byłej 😒 Natalka jak by tak nie starala się zasłonic wargami aparatu to naprawdę by korzystnie wypadła. Małgosia ładnie się zachowała i swietny jej make up zrobili. 

Adrian i Ilonka to jest urocza para, tacy nieśmiali, że az dziw, że do programu się zgłosili. 

Opublikowano

Yhyymmm... ona w tym odcinku niestety potwierdziła, że jest zakłamaną, fałszywą, roszczeniową intrygantką bez pokory. Nawet nie można tego przemilczeć i tlumaczyć wiekiem, moja 4-letnia córka umie powiedzieć przepraszam jak nabroi 🙄 Szkoda dziewczyny, może życie tak ją skrzywiło.

Opublikowano

mnie najbardziej zawiódł strażak Sławomir? niby taki hojrak oh ah a przyszło co do czego i lipa . Co do rolników z podlasia w szkole mialem nauczyciela fizyki to z twarzy identyczny jak ten Jastrząb i nawet taką sama ksywke ma. o Marlence i Sewerynie dam sobie głowę obciac że jak bylo naprawde to tylko oni wiedzą

Opublikowano
8 minut temu, Paulina1985 napisał:

Yhyymmm... ona w tym odcinku niestety potwierdziła, że jest zakłamaną, fałszywą, roszczeniową intrygantką bez pokory. Nawet nie można tego przemilczeć i tlumaczyć wiekiem, moja 4-letnia córka umie powiedzieć przepraszam jak nabroi 🙄 Szkoda dziewczyny, może życie tak ją skrzywiło.

Cygańskie nasienie.

Opublikowano
8 minut temu, matek89121 napisał:

najlepiej nigdy nie przepraszać 

łona myśli że cały świat kreci się wokół niej i każdy ma jej służyć 

W wielu przypadkach tak ;) bo gdy wina jest po obu stronach to jedna strona przeprosi a druga strona pomyśli "a ch*j ci w d*pę"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v