Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

więc nie tylko ja to zauważyłem.

wam mówię, że contractus wstawił mu swoje maszyny dla reklamy. jest ktoś z tamtych okolic co by potwierdził jakie sprzęty tak na prawdę ma ten typ?

No na pewno a to stado bydła oporządza przy pomocy taczki iwideł ludzie taki sprzęt w takim gospodarstwie to nic nadzwyczajnego

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

więc nie tylko ja to zauważyłem.

wam mówię, że contractus wstawił mu swoje maszyny dla reklamy. jest ktoś z tamtych okolic co by potwierdził jakie sprzęty tak na prawdę ma ten typ?

Weź nie zazdrość 😛 druga sprawa ciekawe czy Ty jakbys miał pracownika to bys sam czyścił z błota a on by stał 

Opublikowano
14 minut temu, radekz200 napisał:

Weź nie zazdrość 😛 druga sprawa ciekawe czy Ty jakbys miał pracownika to bys sam czyścił z błota a on by stał 

Ku. wa człowiek dla człowieka nie powien być popychadlem. A ten właśnie w taki sposób zwraca się do swojego pracownika. 

• Like 2
Opublikowano

A w mieście to inaczej jest na zakładzie? Tak samo, tylko tam nie funkcjonuje słowo parobek. @Paulina1985 jak ten muppet się nazywał, bo nie pamiętam. Bart?

Już znalazłem, Bert. 

Opublikowano
5 godzin temu, Karol06 napisał:

No chyba nie? Ta Marta w ogóle nie zainteresowana, zero inicjatywy ze swojej strony, otwarcie mówi że do anglii spierdziela, a chłop ma sie jeszcze starać dla takiej mimozy? Przecież ona nawet przytulić mu sie nie da, a chciał to zrobić nie raz. 

Widzę że co niektórzy zobaczą mocno średnią kobiete a już by na nią gospodarstwo przepisywali i wychwalali pod niebiosa :D 

A od kiedy kobieta mówi i robi to co tak naprawdę myśli? Nie każdy chce się przytulać w miejscu publiczny. Jeśli robiła uniki, to tylko świadczyło o tym, że chce być zdobywana.

Według Ciebie, jak kobieta na trzeciej randce nóg nierozłoży, to jej nie zależy?

2 godziny temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Ku. wa człowiek dla człowieka nie powien być popychadlem. A ten właśnie w taki sposób zwraca się do swojego pracownika. 

Jak komuś pracodawca nie odpowiada, to się rzuca pracę i idzie do innej. Ja bym u takiego długo niepopracował.

2 godziny temu, Thomas2135 napisał:

A w mieście to inaczej jest na zakładzie? Tak samo, tylko tam nie funkcjonuje słowo parobek.

Jak mnie w pracy wkurzył majster, to mu powiedziałem co o tym myślę. Kierownikowi i prezesowi też. Za wyrażenie swojej opinii nikt mnie nie zwolnił. W końcu przyniosłem wypowiedzenie, to majstrowi i kierownikowi mina zrzędła. Kierownik od razu zaproponował 2zł/h podwyżki, na którą się niezgodziłem. 

Jak pracodawca nie szanuje pracownika, to niech sam robi. 

W moich stronach to nawet Ukraińcy za bardzo nie chcą pracować.

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, bergman31 napisał:

A od kiedy kobieta mówi i robi to co tak naprawdę myśli? Nie każdy chce się przytulać w miejscu publiczny. Jeśli robiła uniki, to tylko świadczyło o tym, że chce być zdobywana.

Według Ciebie, jak kobieta na trzeciej randce nóg nierozłoży, to jej nie zależy?

Kto mówi o rozkładaniu nóg? Nie popadaj w skrajność. Zwykłe przytulenie czy buziak to nie jest nic nieprzyzwoitego. 

Chce być zdobywana? A co ona, Mount Everest? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol06 napisał:

Kto mówi o rozkładaniu nóg? Nie popadaj w skrajność. Zwykłe przytulenie czy buziak to nie jest nic nieprzyzwoitego. 

Chce być zdobywana? A co ona, Mount Everest? 

W takim razie co dla Ciebie oznacza całus w policzek od dziewczyny na końcu pierwszej randki?

Czasy kiedy kobietę waliło się łeb maczugą i zaciągało się do jaskini już dawno minęły. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

a taki związek że niby trzeba tą kobiete zdobywać ale nie można też jej włazić w dupe (taka metafora hehe)

Na ytb jest taki kanal o podrywaniu

I gość mowi ze jak facet nie szanuje  to tym bardziej kobieta nie będzie go szanowala doceniala 

Edytowane przez mf362
Opublikowano
Przed chwilą, bergman31 napisał:

Kierownik od razu zaproponował 2zł/h podwyżki

brutto ? 

W moich stronach to nawet Ukraińcy za bardzo nie chcą pracować.

bo daleko to raz a po 2 to i koszty życia wyższe w głębi kraju , choć z ełku sokółki i innych okolic walą do stolicy podlasia 

Przed chwilą, mf362 napisał:

I gość mowi ze jak facet nie ma sie nie szanuje to tym bardziej kobieta nie będzie go szanowala doceniala 

no to ze mna "pozamiatane" 

zależy czy chciałaby dać sie wyru**ać czy wylizać 

W takim razie co dla Ciebie oznacza całus w policzek od dziewczyny na końcu pierwszej randki?

to że mną sie nie brzydzi 

Czasy kiedy kobietę waliło się łeb maczugą i zaciągało się do jaskini już dawno minęły. 

czy orało się nią pole:D

14 minut temu, Bananek napisał:

"oczyść kosiarke z torfu" już ja bym mu oczyscil.

WOM 1000E i torf z dyskow odleci razem z nożykami.

1 godzinę temu, Bananek napisał:

i niezbyt miło traktujący ludzi: "Ty zrób to, Ty zrób tamto..." na oko wyglada, że uważa się za kogoś ważniejszego.

"osoba decyzyjna" i "strateg" jakoś ktos musi planowac żeby to "sie kręciło" jakoś 

26 minut temu, Karol06 napisał:

Widzę że co niektórzy zobaczą mocno średnią kobiete

jak u tych ładnych i obleganych nie ma szans to trzeba obnizyć poziom "zainteresowań"

Przed chwilą, radekz200 napisał:

Weź nie zazdrość

ja i temu parobkowi zazdroszcze , raz że kasa taka że na dwukólke stać a po 2 zasuwa u kołchoźnika maszynami którymi małorolny nigdy nie bedzie miał szansy robić u siebie czy dorobić sie takich , moje "parobkarstwo" tyle mi nie dało i tyle nie nauczyło co on tam robi, raz że dzieci u niego małe i za bardzo pomocy nie ma a kobieta poza pomocą w oborze jest raczej kurą domową ,  jak dzieci podrosną i sie nauczą to i kierownice mu odbiora jak zechcą dalej to ciągnąć

Przed chwilą, radekz200 napisał:

druga sprawa ciekawe czy Ty jakbys miał pracownika to bys sam czyścił z błota a on by stał 

sprawiedliwie byłoby czyścić razem , dać dobry przykład i wziąć sie pierwszemu do roboty a później wymagac od kogoś pomocy lub mieć pretensje że nie robi pomimo prośby, choc bez myjki to hvj nie czyszczenie a przecież i tak zrezygnowali z roboty i koszenia 

1 godzinę temu, Bananek napisał:

jakieś one co program to nowsze

gdzie tam nowsze, ten co z turem chodził to i wcześniej był pokazywany w pierwszym odcinku a teraz to widać że starsze bo chyba seria 6X30 i mniejszy ze zgrabiarka 

Przed chwilą, staszek131415 napisał:

a marzenia ma też nie tuzinkowe talerzówka Tur i belarka

przyziemne ,materialne i ...osiągalne przy ich areale

7 godzin temu, Thomas2135 napisał:

@rogaliqniepoznaję. Dowcipami sypiesz. Nie chciało mi się wpisać, bo i wiosek nie pamiętam dobrze.

@bratrolnika lubi/pyta bo myśli że znajde cos czego on jeszcze nie zna 

z reszta to miało być a propo tego "wyznawania miłości" bąkiem

także nie ma co się dziwić bo prywatnie wszystko po staremu

Opublikowano
1 minutę temu, rogaliq napisał:

brutto ? 

bo daleko to raz a po 2 to i koszty życia wyższe w głębi kraju , choć z ełku sokółki i innych okolic walą do stolicy podlasia 

no to ze mna "pozamiatane" 

zależy czy chciałaby dać sie wyru**ać czy wylizać 

to że mną sie nie brzydzi 

czy orało się nią pole:D

Chciały równouprawnienia to maja

Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Kanał tyz jest 😛 a garaz mały murowany "samochodowy" także jak się ciągnikiem wjedzie to już nic się przy nim zbytnio nie porobi bo nie ma miejsca 

to wypierdziel złom  na dwór na kupe jak u jarka ogarka

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, bergman31 napisał:

A co przez 5 randek będziesz sprawdzał ,czy ma fajny charakter? Jak najszybciej posprawdzać wszystko, jak gra gitara to można się prowadzać:D

a drugi temat co tak hucznie obrabiacie ,to rolnicy z Podlasia?

Edytowane przez artur125
Opublikowano

Nieplanowane ciąże to tak bardziej kobiet wina:D. Ale żeby nie było, chłop też musiał w tym palce maczać, nawet trochę więcej niż palce🤣. A alimenty to super sprawa, trzeba ponosić konsekwencje. Zwłaszcza ,że na własne dziecko się łoży.

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Ze co??? Że jak??? Nie rozumiem.

oto ło

Cytat

Że jaki??? Zapodaj

3 godziny temu, Paulina1985 napisał:

ale Adrzej szcześliwy jest i ja go szanuję 😁 przynajmniej sie chłopina umył w tej rzeczce 😁

takie to swojskie te jego życie , fakt że porządne kobiety to odstrasza ale co w rzece "zamoczył" to jego 

16 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Koncertów też żadnych nie robić

wiesz jakie chore pieniądze tym pajacom na scenie sie płaci? a potem pozamykają sie w 4 ścianach posiadłości i gwiazdorzą /mądrzą się 

16 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Garaż cały zawalony, pieca nie ma a ja zimna nie lubię

to zrób , jezdzisz po sklepach do takiego żeliwnego kacperka/karlika było se kupić bo te blaszane z szamotem to o kant d.. , nawiew na koze dorobić z  watraczka mikrofali i chodzi dużo ciszej niż nagrzewnica gazowa 

u mnie kolanka hamburskie za fanarek zaczeły robić jak "dołozyłem" do pieca, dobrze że grube to sie nie przepalą tak prędko jak blaszane rury dymowe parnika

2019-11-22 06.12.34.jpg

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v