Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, radekz200 napisał:

Sławomir co on odwala? 😛 ale Adrian bardzo ładnie a nie zapowiadało się 😅

Sławek wysoki jak brzoza a głupi jak koza. Nie zależy mu na dziewczynie, to niech on spada. W Bydgoszczy i okolicach kawalerów nie brakuje. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Do Lidla za daleko 😢 

1 minutę temu, bergman31 napisał:

Sławek wysoki jak brzoza a głupi jak koza. Nie zależy mu na dziewczynie, to niech on spada. W Bydgoszczy i okolicach kawalerów nie brakuje. 

Szkoda że nie młodsza to ja bym się zakręcił 😁

Edytowane przez Rolnik7343
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

Rolnik, weź liczydła żebyś się nie pomylił.

Edytowane przez karol6130
Opublikowano (edytowane)

33 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

warsztat zimny i zawalony,

ale jest dedra i problemu nie ma 

40 minut temu, Bananek napisał:

a że ludzie wolą oglądać takie zakały niż ludzi, którym się wiedzie to pokazują co trzeba

to poniękąd nasza wina , sami nakręcamy temu oglądalność m.in,takimi dyskusjami ,z resztą ilu z tego forum można uznać za tych którym się wiedzie i że tylko z rolnictwa z rodzinami potrafią żyć i się utrzymać na godnym poziomie, z resztą nawet nasz szeryf z tego nie żyje 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Na całe szczęście w przyszłym odcinku zamiast tej patologii bedzie chyba Emilka, ktora znowu zaadoptuje kózki 🥰  A do tamtych po emisji odcinka może TOZ zapuka 😅 Kobita jak zapytała lekarza " a czy mogę zapytać co tam pan cielaczkowi robi" (mierzył temp.) to myślałam, ze zdechnę...ale mąż mnie uświadomił, ze to "miastowa" 🙄 Tacy ludzie też są, też mają zwierzęta, mnie dziwi że to ciągną, bo zbyt wiele raczej nie ugrają kasy chociażby dla tych dzieci, mając takie warunki i nie mając pojecia o bydle🤷‍♀️🤷‍♀️ Wydaje się, że od Gienia mogą się sporo nauczyć 🙄🤓

Opublikowano

Niby głupią udaje czy jest, ale kojec czy kurnik dezynfekowała. Na tekst o tym, że cielak może polizać i nic mu nie będzie to brzuch mnie zabolał.

1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał:

Adrian puścił bąka 😄😄😄

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

To samo moja Pani przed chwilą powiedziała

1 godzinę temu, rogaliq napisał:

zj*bał sie a nie puścił bąka

Nie znacie się. Pamiętacie Karola-alkohola i Justynę chyba? Jej babka mówiła, że jak ludzie puszczają przy sobie bąki to  nie mają nic do ukrycia, kochają się. On tym bąkiem wyznał jej miłość. 😍😂

Opublikowano
3 minuty temu, Paulina1985 napisał:

mnie dziwi że to ciągną, bo zbyt wiele raczej nie ugrają kasy chociażby dla tych dzieci,

a tam jakieś ich dzieci u nich były pokazywane ? z resztą jest 500+ a tacy to i inny social dostaną pewnie z racji "sytuacji" i dochodów z resztą jak dach nad głowa jest,odziane i nie głodne to cóż więcej do szczęścia potrzeba?

8 minut temu, Paulina1985 napisał:

zamiast

czy oprócz

2 minuty temu, Thomas2135 napisał:

Na tekst o tym, że cielak może polizać i nic mu nie będzie to brzuch mnie zabolał.

a co to wogóle było ?

Opublikowano

Gienek, Emilka i ci nowi i ci z poprzedniego odcinka od rzepaku to z jednej gminy? Wet ten sam u patusów i rzepakowców.

Opublikowano

😅 chyba ominęłam kilka chwil, bo corke kladłam spać...🤔 zobaczylam jak gosc sprawdzał ufajdoloną ręką w roboczej rekawicy czy cielak (mala Mi) chce ssać...🤦‍♀️ Ja nie pozwalam tak robić u nas mojej "cielaczkowej", ktora co chwile rece myje albo rekawiczki gumowe naklada 😅 Ja bym ich tam nauczyła 😅

Opublikowano
18 minut temu, rogaliq napisał:

ale jest dedra i problemu nie ma 

to poniękąd nasza wina , sami nakręcamy temu oglądalność m.in,takimi dyskusjami ,z resztą ilu z tego forum można uznać za tych którym się wiedzie i że tylko z rolnictwa z rodzinami potrafią żyć i się utrzymać na godnym poziomie, z resztą nawet nasz szeryf z tego nie żyje 

No jest ale to by trzeba było iść jeszcze garaż posprzątać

Opublikowano
5 minut temu, Thomas2135 napisał:

Gienek, Emilka i ci nowi i ci z poprzedniego odcinka od rzepaku to z jednej gminy? Wet ten sam u patusów i rzepakowców.

nie muszą byc z jednej gminy, u nas lekarze jeżdżą do 60km we wszystkie strony, a czasem i dalej...🤷‍♀️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v