Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, slawek74 napisał:

U mnie też ma być ryż 😃 jedno chce a drugie nie 😉

Ja 😉😃 ja ze swoją nieustannie 20 lat 😆😉

Ale żeby coś tam tego z byłą wcale nie trzeba odchodzić od obecnej

16 minut temu, Rolnik7343 napisał:

no jak to tak to .... wystarczy dziurkę zrobić a później już samo leci ... :P

Czyli w sumie tak samo jak przy spuszczaniu ropy z tira... Kumpel był w tym fachowcem, będę musiał jego spytać

• Haha 1
Opublikowano

To był słaby jak się dał złapać. Wnioskuję że go złapali bo piszesz że był.

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Swoje odsiedział, ale tyle ropy co on ściągnął z tirów na lokalnych parkingach to Orlen przez miesiąc nie przepompuje

To miał szczęście że tylko odsiadka😏, koło mnie gościa co kradł paliwo złapali sami właściciele firm transportowych ,to Ci powiem że koleś miał nie wesoło ,prawie marmolade z niego zrobili:ph34r:

i prędko do tego nie wróci

Opublikowano

I prawidłowo. A jak jeszcze bak uszkadzał to na pas transportowy za nogę i do ruskiej lub germańskiej granicy za friko przewieźć d*pą po asfalcie.

Opublikowano
17 minut temu, Ursus932 napisał:

To miał szczęście że tylko odsiadka😏, koło mnie gościa co kradł paliwo złapali sami właściciele firm transportowych ,to Ci powiem że koleś miał nie wesoło ,prawie marmolade z niego zrobili:ph34r:

i prędko do tego nie wróci

Z tego co pamiętam to i jego nie raz z kluczem do kół ganiali po parkingu, nie raz mu szyby wszystkie w samochodzie powybijali. Po prostu taki typ człowieka, nikt mu nie pokazał jak się powinno żyć

Opublikowano

W pensjonacie jak by miał długie włosy to by miał lepsze atrakcje. Odnośnie d*py. 

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

zawsze chciałem tego czego nie było

zupek PRC/ChRL 

1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

wystarczy dziurkę zrobić

lepiej trzy od razu i można w kręgle zagrać 

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Czyli w sumie tak samo jak przy spuszczaniu ropy z tira... Kumpel był w tym fachowcem,

to w tym samym kontexcie był suchar w  dzisiejszej familiadzie ale o węglu  

Opublikowano
1 godzinę temu, rogaliq napisał:

zupek PRC/ChRL 

lepiej trzy od razu i można w kręgle zagrać 

to w tym samym kontexcie był suchar w  dzisiejszej familiadzie ale o węglu  

Familiadę oglądać? Ty tak z własnej nieprzymuszonej woli?  

@Paulina1985 zjedz wcześniej kolację. Nie wiesz czym Gienio znów Cię zaskoczy.

Opublikowano

Ja do Rolnikow do 20.00 to zamierzam książkę dojechać do 3/4 przynajmniej 🤓

Opublikowano
Rolnik7343 napisał:

A co w niedziele robić ? byki po grzbiecie drapać ?

A czemu nie? ja np dawałem dziś ogrodzenie dla byka, bo połamał i jutro biegalby po korytarzu. trudno, najwyżej pójdę do spowiedzi :)

Opublikowano

"IRENA" M.Kalicińska, B.Grabowska

Babska :) w sumie pierwszy raz w zyciu czytam typowo babską książkę 😁 Bardzo mi się spodobała :)

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bananek napisał:

A czemu nie? ja np dawałem dziś ogrodzenie dla byka, bo połamał i jutro biegalby po korytarzu. trudno, najwyżej pójdę do spowiedzi :)

nie ma co biegać 15 w oborze na łańcuchach a 11 jałówek pod wiatą także nic nie ucieknie a jałówką to nawet sznurkiem przegrodzę i żadna nie wyjdzie, szopa i odchowalnia puste stoją

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano
42 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

A co w niedziele robić ? byki po grzbiecie drapać ?

Na Podlasiu  możesz dla byka jaja pohuśtać😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

"IRENA" M.Kalicińska, B.Grabowska

Babska :) w sumie pierwszy raz w zyciu czytam typowo babską książkę 😁 Bardzo mi się spodobała :)

To pewnie nie przeczytam. Kiedyś wciągałem jedna za drugą, teraz czasu brak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v