Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiesz, jak tak możesz o Zbyszku.

Zbyszek może zamiast żony znalazł partner.

Opublikowano
23 minuty temu, slawek74 napisał:

U mnie też ma być ryż 😃 jedno chce a drugie nie 😉

Ja 😉😃 ja ze swoją nieustannie 20 lat 😆😉

Ale żeby coś tam tego z byłą wcale nie trzeba odchodzić od obecnej

16 minut temu, Rolnik7343 napisał:

no jak to tak to .... wystarczy dziurkę zrobić a później już samo leci ... :P

Czyli w sumie tak samo jak przy spuszczaniu ropy z tira... Kumpel był w tym fachowcem, będę musiał jego spytać

• Haha 1
Opublikowano

To był słaby jak się dał złapać. Wnioskuję że go złapali bo piszesz że był.

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Swoje odsiedział, ale tyle ropy co on ściągnął z tirów na lokalnych parkingach to Orlen przez miesiąc nie przepompuje

To miał szczęście że tylko odsiadka😏, koło mnie gościa co kradł paliwo złapali sami właściciele firm transportowych ,to Ci powiem że koleś miał nie wesoło ,prawie marmolade z niego zrobili:ph34r:

i prędko do tego nie wróci

Opublikowano

I prawidłowo. A jak jeszcze bak uszkadzał to na pas transportowy za nogę i do ruskiej lub germańskiej granicy za friko przewieźć d*pą po asfalcie.

Opublikowano
17 minut temu, Ursus932 napisał:

To miał szczęście że tylko odsiadka😏, koło mnie gościa co kradł paliwo złapali sami właściciele firm transportowych ,to Ci powiem że koleś miał nie wesoło ,prawie marmolade z niego zrobili:ph34r:

i prędko do tego nie wróci

Z tego co pamiętam to i jego nie raz z kluczem do kół ganiali po parkingu, nie raz mu szyby wszystkie w samochodzie powybijali. Po prostu taki typ człowieka, nikt mu nie pokazał jak się powinno żyć

Opublikowano

W pensjonacie jak by miał długie włosy to by miał lepsze atrakcje. Odnośnie d*py. 

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

zawsze chciałem tego czego nie było

zupek PRC/ChRL 

1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

wystarczy dziurkę zrobić

lepiej trzy od razu i można w kręgle zagrać 

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Czyli w sumie tak samo jak przy spuszczaniu ropy z tira... Kumpel był w tym fachowcem,

to w tym samym kontexcie był suchar w  dzisiejszej familiadzie ale o węglu  

Opublikowano
1 godzinę temu, rogaliq napisał:

zupek PRC/ChRL 

lepiej trzy od razu i można w kręgle zagrać 

to w tym samym kontexcie był suchar w  dzisiejszej familiadzie ale o węglu  

Familiadę oglądać? Ty tak z własnej nieprzymuszonej woli?  

@Paulina1985 zjedz wcześniej kolację. Nie wiesz czym Gienio znów Cię zaskoczy.

Opublikowano

Ja do Rolnikow do 20.00 to zamierzam książkę dojechać do 3/4 przynajmniej 🤓

Opublikowano
Rolnik7343 napisał:

A co w niedziele robić ? byki po grzbiecie drapać ?

A czemu nie? ja np dawałem dziś ogrodzenie dla byka, bo połamał i jutro biegalby po korytarzu. trudno, najwyżej pójdę do spowiedzi :)

Opublikowano

"IRENA" M.Kalicińska, B.Grabowska

Babska :) w sumie pierwszy raz w zyciu czytam typowo babską książkę 😁 Bardzo mi się spodobała :)

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bananek napisał:

A czemu nie? ja np dawałem dziś ogrodzenie dla byka, bo połamał i jutro biegalby po korytarzu. trudno, najwyżej pójdę do spowiedzi :)

nie ma co biegać 15 w oborze na łańcuchach a 11 jałówek pod wiatą także nic nie ucieknie a jałówką to nawet sznurkiem przegrodzę i żadna nie wyjdzie, szopa i odchowalnia puste stoją

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano
42 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

A co w niedziele robić ? byki po grzbiecie drapać ?

Na Podlasiu  możesz dla byka jaja pohuśtać😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

"IRENA" M.Kalicińska, B.Grabowska

Babska :) w sumie pierwszy raz w zyciu czytam typowo babską książkę 😁 Bardzo mi się spodobała :)

To pewnie nie przeczytam. Kiedyś wciągałem jedna za drugą, teraz czasu brak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v