Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No widzisz nie oglądasz tego szajsu a już wtedy bylo wiadomo, ze dziewczynę sobie znalazla :) Nie uzywam tego szajsu Instagrama, wiec nawet nie mogę tego podejrzeć 😅😅😅

Opublikowano

nic ciekawego tam nie ma- dwie fajne dziewczyny i tyle-kiedys tam przed dinozaurami zalozylem sobie konto i nawet nie wiedzialem ze trzeba byc zaogowanym zeby obejrzec jakies zdjecia.

jesli wiedziala co ja kreci to po co oszukiwala siebie,producentow,widzow i chlopaka ??? tak mi sie wydaje-sadzac po tym, co we fragmentach gdzies ujrze np . w gosciach,albo gdzies sie pilot zapodzieje- to chyba jedno wielkie zeby nie napisac oszustwo to sciema......wiem ze jakies tam prawdziwe zwiazki powstaly-ale milos to mozna przypadkiem spotkac gdziekolwiek nawet w programie tv..

pogoda barowa to moze jakis caly odcinek obejrze ?? no nie, za bardzo razi mnie sztucznosc i hipokryzja.

Opublikowano (edytowane)

Lepiej obejrzyj "Niezwykły dr.Pol" 😅😅😅😅 

Edytowane przez Gość
pfffff
Opublikowano

Co kto lubi :) ja za to kocham "Kuchenne Koszmary" z Gordonem Ramseyem 😅  Kazdemu cos trzeba wybaczyc 😋

Opublikowano (edytowane)

glownie z gogglebox czerpie swoje informacje o rolniku szukajacym zony, najczesciej z miernym skutkiem😛, to juz sa powtorki,powtorek,powtorek...

dr.pol -nie znam,o czym to i na jakim kanale ?? z lekarzy to tylko dr.pryszczylla i nawzardian.

kuchenne koszmary-to mam w domu -odkad sam zaczalem gotowac,B| dzisiaj pomidorowa z ryzem.

o ,slonko wyszlo i ladnie przyswieca, a mialo intensywnie padac- znowu telewizja klamie nie tylko w takich programach o jakich piszemy...

Edytowane przez jacus
Opublikowano

Niezwykły dr.Pol wygoogluj sobie, na youtube jest kulka urywków. Lekarz wet. :) jest stary i sympatyczny 😁 i zna się na wszystkich zwierzaczkach 😁 

Opublikowano

mimo tego, ze w zimie sprzedalem ostatnie bydlo, to jakos nie tesknie za wizytami weterynarza- tez stary i w miare sympatyczny-znamy sie takze prywatnie-, pamietam stare seriale-lekarz z alpejskiej wioski[z takimi tez mialek kiedys do czynienia] i wszystkie zwierzeta duze i male-to angielski serial. u nas to weterynarze szczegolnie mlodzi to znaj sie juz tylko na zwierzetach malych- duzych to juz niewiele zostalo............

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

To i tak nieźle 😛 są tacy co nawet wodę na herbatę umieją przypalić 😂

jak sie czajnika z gwizdkiem nie zamknie przed wstawieniem na gazoowke to tak je 

Przed chwilą, jacus napisał:

kuchenne koszmary-to mam w domu -odkad sam zaczalem gotowac

ja tam nie narzekam na wlasne gotowanie, byle tak jak pisali przedmówcy wody nie przypalic to zupa zawsze wyjdzie byle za dużo dodatków producent w torebkach nie dokładał bo jak 4 torebeczki prypraw w opakowaniu to się czuje troche jak królik doświadczalny albo narkoman

Przed chwilą, jacus napisał:

nic ciekawego tam nie ma- dwie fajne dziewczyny

jak homo to też nie fajne , żeby co najmniej były bi to by uszło 

Opublikowano (edytowane)

Nie, to nie żenua. dziecko ktoś zrobił.    xD  Tylko pytanie, kto maczał w TYM palca?   :P   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Dziwna sprawa, jego jałówce też ktoś zrobił cielaka.   :D  Byk też nieznany.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Przypominam, że o 20.00 czwarty odcinek rolników podlasiaków ;) aktualnie konczy się 3.odcinek. Focus tv. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v