Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, rogaliq napisał:

może i nie , kiedyś przecież było taniej i zacząć sie budować i ten ożenek sfinansować, jeszcze jeśli się robiło to ku uciesze rodziców mogąc liczyć na ich wsparcie to całkiem dobrze

Co Ty z tym finansowaniem ożenku ? Rodzice niech się martwią za co wesele robić . Ty się martw o to aby pannę znaleźć .

Najlepiej bogatej szukaj . :D

Opublikowano

Dla siostry ojciec wyłożył 50 tys na wesele, a z kopert 30tys uzbierali. Nie licząc prezentów rzeczowych i chyba 80 butelek wina 😋 ludzie się nauczyli, że jak się idzie to trzeba dać. 

Opublikowano
13 godzin temu, bratrolnika napisał:

Myślisz że za szybko??? Sam sobie żonę wychowałem, tak samo jak i ona mnie. mając trzydzieści lat mialem odchowane dzieci, postawioną chałupę bez kredytu, podczas gdy moi znajomi zmieniali pieluchy i łatwili kredyt na budowę domu/kupno mieszkania. Ale to moje zdanie, każdy ma swoje plany z i niech je po swojemu realizuje

Ja myślę że ty z tych co szybko szybko, bo przed ślubem ni ma seksu 😂

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, zetorki12 napisał:

Co Ty z tym finansowaniem ożenku ? Rodzice niech się martwią za co wesele robić . Ty się martw o to aby pannę znaleźć .

Najlepiej bogatej szukaj . :D

Kuzynki córka ślub brała w tym roku. Na duże wesele pieniądze młodzi sami zarobili. Ona strażnik leśny, on leśnik. 

Znaleźć pannę to nie problem. Gorzej żeby ona Ciebie chciała. Im człowiek młodszy, tym łatwiej znaleść dziewczynę.

" Najlepiej bogatej szukaj".

Jak to powiedział mój znajomy: "Szukałem dziewczyny młodej i pięknej, a mogłem szukać bogatej pani prawnik albo doktor. Teraz nie musiałbym pracować za marne pieniądze".

2 godziny temu, danielursus3p napisał:

Ja myślę że ty z tych co szybko szybko, bo przed ślubem ni ma seksu 😂

Najpierw seks, po tem ślub. Jak kupuję samochód, to też najpierw muszę go przetestować. Niestety trafiają się wady ukryte.

Edytowane przez bergman31
Opublikowano

No tera to mie udowodniłeś . Lecę po tasiemki czerwone .

Rysiek , to nieszczęście też ma kalendarz i czas zimowy ? 🤔

Opublikowano

Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Rodzice niech się martwią za co wesele robić .

jak kto ma oboje zdrwych dobrze zarabiających to tak , matka ma niewiele ponad tysiąc zł emerytury , które z waszych rodziców w pojedynke dużo by zwojowało za takie pieniądze?

Przed chwilą, pedro2 napisał:

ludzie się nauczyli, że jak się idzie to trzeba dać. 

dlatego nie chodze po weselach znajomych kolegów i psiapsiołow , 2 wesela w rodzinie też przepadły przez żałobe 

Opublikowano

To pożyczkę weźmiesz . Szukaj baby , to może Ci te smętne myśli przejdą !

Przed chwilą, Strongman napisał:

Co to znaczy.

Kolegów .

Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

To pożyczkę weźmiesz .

jak spłacać to coś co na siebie zarobi jak to bambry robią z maszynami i nieruchomościami nawet na chate szkoda brać kredyt w moim przypadku to hata to nie miejsce zarabiania kasy jeśli samemu sie w niej mieszka 

Opublikowano

Niektórym bez kobiety to się w głowie przewraca. Znajdź sobie kobietę to moment i będziesz wiedział co to życie. @rogaliq rozumiem że z mamą mieszkasz bo taty już nie ma z wami ? Jeśli tak to współczuję bo jednak jakby tata był to zawsze coś pomoże doradzi itd. Znajdź sobie kogoś, nikt Cię nie pogryzie nie bój się, a jak znajdziesz to zobaczysz że i mama się będzie cieszyć że będzie mieć synową i Ty się będziesz cieszyć że będziesz miał z kim iść przez życie... Jak nie spróbujesz to nie się nie przekonasz 👌

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, rogaliq napisał:

jak kto ma oboje zdrwych dobrze zarabiających to tak , matka ma niewiele ponad tysiąc zł emerytury , które z waszych rodziców w pojedynke dużo by zwojowało za takie pieniądze?

dlatego nie chodze po weselach znajomych kolegów i psiapsiołow , 2 wesela w rodzinie też przepadły przez żałobe 

Wesele nie musi być wystawne, wystarczy mała uroczystość. Można zrobić wesele w domu.

W mojej wiosce kilka lat temu, rano był pogrzeb dziadka panny młodej, a popołudniu ślub i wesele. Jej dziadek wcześniej powiedział, że jeśli umrze, to nie mają odwoływać wesela.

@rolnik115 masz rację. Chłopakowi brakuje dziewczyny i przez to ma doła. Jest młody i jeszcze znajdzie, tylko musi chcieć znaleźć. Jak już spotka tę jedyną, to już nie będzie miał czasu pisać na forum.

Edytowane przez bergman31
  • Like 1
Opublikowano

Chłopaki nie popadajmy w paranoje, ja mam dopiero dziewczynę bo nie jestem taki stary. Dopiero 22 rok będzie szedł od stycznia. A do ślubu mi się nie spieszy, najpierw trzeba sprawdzić czy się na żonę nada i czy pasujemy do siebie 😁 a jak nasz kolega znajdzie dziewczynę to świat mu się wywróci do góry nogami i wtedy otworzy oczy i zobaczy że na lepsze mu to wyjdzie

Opublikowano

Konteno ja to Cię widzę w OSP, za mundurem panny sznurem 🥰🥰🥰😍😍😍😍

Opublikowano

jak się naoglądają RSŻ to raczej ucieczka w przeciwną stronę 😅 

Opublikowano
Przed chwilą, bergman31 napisał:

Rogaliq pisze z nudów, bo nie ma dziewczyny.

pisze z nudów nie dlatego że nie mam dziewczyny ale dlatemu że nie mam nic ciekawego ,pożytecznego i dochodowego do roboty w domu możliwego  do połączenia z moją pracą

Przed chwilą, Paulina1985 napisał:

ja to Cię widzę w OSP

e tam , od tej patologii to z daleka , potrzebni jak sie pali ale poza sezonem to wiesz ,co zawody to libacja , z reszta za słaby jestem by się uganiać za szlaufem i nie czasowy , wolny czas mam dla siebie a nie dla innych ,tym bardziej nawet dziewczyna miałaby raczej problem przełamać mnie i  podporządkować  swoim pomysłom na wspólne życie które raczej na pewno odciągnełyby mnie od tego na co chciałem swój czas i siły poświęcać 

ja się widzę tam gdzie @zetorki12 pisał , w zakonie ...

... starych kawalerów 

Opublikowano

serio w OSP takie libacje???? mogłam się zaciągnąć jak bylam piękna i młoda 😪😪

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v