Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A ja studniówki nie miałem bo takie zemną skąpiradła do klasy chodziły ze szkoda im było kasy na studniówkę i wyjazd do Częstochowy.Żałuje i teraz może kiedyś jeszcze do Częstochowy pojadę bo studniówki już mieć nie będę.Ale nature zdałem i to starą a nie jakąś nowoczesną.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

U mnie tak wyszło, że dwie kobitki na studniówkę miałem 😶 w grudniu się rozstałem z dziewczyną, w święta zacząłem się spotykać z inną i zaprosiłem ją. Kilka dni przed była dzwoni i pyta kiedy ta studniówka i kiedy próby tańca 🙄 dziewczyna już dawno sukienkę kupiła, umówiony fryzjer itd. a mnie w ziemię wbiło. Niby żadna moja wina, ale nigdy się tak głupio nie czułem jak pojechałem przeprosić.

I kiedy się uczyć życia jak nie za młodu... 🙂

Opublikowano (edytowane)

A ja byłem tym drugim i zacząłem chodzić z panną tydzień przed a ze ona umówiła się wcześniej z kolegą to poszła z kolegą,Jaki pech do tych studniówek miałem.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Kurna u mnie na studniówce jeden przez całą studniówkę nawet się słowem do panny nie odezwał, o tańcach nie wspominam :D drugiemu panny szukaliśmy, żeby miał z kim pójść, jaja były jak nie wiem. 

Opublikowano
5 godzin temu, Strongman napisał:

A tak przy okazji taka pizza i wódka z programu warta była wiencej niż ich praca.

to nisko ludzi cenisz ,gorzej jak prywaciarz 

51 minut temu, sabuliga napisał:

o widze ze rogaliq czytałeś mój temat czy warto studiowac ekonomie?

czy czytałem? ja tam również kiedyś pisałem . ale siostra sie załapała i połowe więcej ma niż niała u prywaciarza w biurze rachunkowym

Przed chwilą, donweter1989 napisał:

On o 22 świniom daje

to rosną jemu jak na drożdzach ?

Przed chwilą, Strongman napisał:

.Żałuje i teraz może kiedyś jeszcze do Częstochowy pojadę

warto , pamiętam swój pobyt na jasnej górze podczas pielgrzymki maturzystów jakby to było wczoraj , całe dotychczasowe życie staneło przed oczami i rzewnymi łzami płakałem jak wokół matki boskiej na kolanach szedłem

Opublikowano
10 godzin temu, bergman31 napisał:

Chodziłem do technikum mechanicznego. W szkole więcej nauczycielek niż uczennic.

miałem tak samo, klasy mechaniczne, elektryczne, itp typowo męskie, i wcisnęli liceum profilowane, 10 dziewczyn na całą szkołę

10 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

To i tak nie jest źle mamy takiego co o północy krowy oprzata 

znam takich co krowy zaczynają doić rano o 10-11, a drugi udój ok. 1-2 w nocy

9 godzin temu, pedro2 napisał:

U mnie tak wyszło, że dwie kobitki na studniówkę miałem 😶 w grudniu się rozstałem z dziewczyną, w święta zacząłem się spotykać z inną i zaprosiłem ją. Kilka dni przed była dzwoni i pyta kiedy ta studniówka i kiedy próby tańca 🙄 dziewczyna już dawno sukienkę kupiła, umówiony fryzjer itd. a mnie w ziemię wbiło. Niby żadna moja wina, ale nigdy się tak głupio nie czułem jak pojechałem przeprosić.

I kiedy się uczyć życia jak nie za młodu... 🙂

miałem tak samo, z byłą byłem na studniówce...

8 godzin temu, FarMaster napisał:

Nie masz czego żałować,nic fajnego w tej czestochowie nie ma  ;)

T.Love śpiewał że tam King nawet był

Opublikowano
14 godzin temu, bergman31 napisał:

Młody jesteś, to jeszcze masz czas. Dużo kobiet z wykształceniem wyższym szuka facetów dobrze wykształconych. Nie martw się, jak po studiach zostaniesz w dużym mieście i znajdziesz dobrą pracę, to w kobietach będziesz mógł wybierać. A jak jesteś nieśmiały, to one cię ośmielą.

raczej mysle zostac na wsi i poszukac pracy w miastach oddalonych o 25 km zapewne z najnizsza krajowa. bo w duzym miescie siebie nie widze za 2000 pracowac i mieszkanie kupić za pół miliona. Na wsi to chociaż dom bede miał

Opublikowano
2 godziny temu, sabuliga napisał:

raczej mysle zostac na wsi i poszukac pracy w miastach oddalonych o 25 km zapewne z najnizsza krajowa. bo w duzym miescie siebie nie widze za 2000 pracowac i mieszkanie kupić za pół miliona. Na wsi to chociaż dom bede miał

Gdzie tak mało płacą w dużych miastach? 2000 zł i więcej to można zarobić w małym mieście. W dużych miastach masz większy rynek pracy. Jak Ci się niepodoba w jednej firmie, to idziesz do drugiej. Studiujesz po to, by w markecie na kasie siedzieć? Nie zrób głupoty, bo za kilka lat będziesz żałował. Wiem po sobie. Mogłem zostać w wojsku i już od 16 lat mieszkałbym sobie w Inowrocławiu z rodziną. A tak siedzę sam na zadupiu i zarabiam niewiele.

Opublikowano
4 godziny temu, bergman31 napisał:

Gdzie tak mało płacą w dużych miastach? 2000 zł i więcej to można zarobić w małym mieście. W dużych miastach masz większy rynek pracy. Jak Ci się niepodoba w jednej firmie, to idziesz do drugiej. Studiujesz po to, by w markecie na kasie siedzieć? Nie zrób głupoty, bo za kilka lat będziesz żałował. Wiem po sobie. Mogłem zostać w wojsku i już od 16 lat mieszkałbym sobie w Inowrocławiu z rodziną. A tak siedzę sam na zadupiu i zarabiam niewiele.

moje rodzenstwo 10 lat po studiach nie zarabiaja wicej niz 2500 zł miasto 180tys mieszkancow. jedyne na co ich stac to kredyt na 30 lat. w małym mozna robic w urzedzie albo w biurze rachunkowym. albo zrobic podyplomowe rolnicze i zarabiac jako przedstawiciel w agroloku.

Opublikowano

u nas to na 18 tylko chyba 7 poszło reszta odpuściła choc z poczatku to niby wszyscy pójdą ale cóż jako jedyny byłem na nie od poczatku

mało cosik elektryków jakoś w obiegu daje się zauważyć, wykończeniówka w bydownictwie, hydraulicy, wentylacja itp

Opublikowano
21 minut temu, Rolnik7343 napisał:

10 lat ? to ile miałeś lat jak sie żeniłeś ?

A no to licz, podstawy matematyki chyba znasz

1 minutę temu, Roman4321 napisał:

mało cosik elektryków jakoś w obiegu daje się zauważyć, wykończeniówka w bydownictwie, hydraulicy, wentylacja itp

Znajomek co ma firmę elektryczną dawał ostatnio ogłoszenie, zarobki naprawdę niezłe z dobrze płaci, przez miesiąc nikt nie zadzwonił nawet zapytać. Mi to za każdym razem co się widzimy to pyta czy nie chce firmy zmienić...

Opublikowano
23 minuty temu, sabuliga napisał:

moje rodzenstwo 10 lat po studiach nie zarabiaja wicej niz 2500 zł miasto 180tys mieszkancow. jedyne na co ich stac to kredyt na 30 lat. w małym mozna robic w urzedzie albo w biurze rachunkowym. albo zrobic podyplomowe rolnicze i zarabiac jako przedstawiciel w agroloku.

To ja z wykształceniem średnim w mieście z 20tyś. mieszkańców zarabiałem na produkcji od 2000 do 2200zł na rękę miesięcznie. Jak chcesz zarabiać dobre pieniądze, to szukaj pracy w miastach wojełódzkich.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v