Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5 godzin temu, bergman31 napisał:

Tacy, to chyba jeszcze do podstawówki chodzą?

Do Rolnika to ja proponuję Andrzeja z Plutyczc i Emilię z Laszek.

oj zdziwilbys sie ja znam takich co maja 20 lat i wogole nie rozmawiaja z dziewczynami

1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Ooooj . Wiesz jaka może być odpowiedź ? :ph34r:

chyba wiem. 

Opublikowano
4 minuty temu, sabuliga napisał:

oj zdziwilbys sie ja znam takich co maja 20 lat i wogole nie rozmawiaja z dziewczynami

Będą mieli 40 i też może być problem.   :)

Opublikowano
5 minut temu, bergman31 napisał:

Jak miałem studniówkę prawie 20 lat temu, to paru chłopaków przyszło bez dziewczyn na imprezę. 

Przyszli z chłopakami?    O.o

Opublikowano
12 minut temu, donweter1989 napisał:

Nie bierze się drewna do lasu😂

Chodziłem do technikum mechanicznego. W szkole więcej nauczycielek niż uczennic.

11 minut temu, Sean napisał:

Przyszli z chłopakami?    O.o

Sami przyszli. "Ciepłych" w szkole raczej nie było. Jeden to typowy kujon i już o 22:00 pojechał do domu. Dlaczego drugi przyszedł sam, tego nie wiem. Na imprezie tańczył z dziewczynami.

Opublikowano

To ja podobny poszedłem na studniówkę sam pojechałem o 23 do domu nigdy z dziewczyna nie zatańczyłem  i też byłem kujon. ale przynajmniej 100 procent z maty na maturze było i na studiach też stypendium mam.

prawdopodobnie skończę jako stary kawaler

Ojce kiedys w podstawowce dostałem 5 bez nauki i sie w domu pochwaliłem to powiedzieli ze jak nie bede sie uczył to szlaban dostanę i tak już pozostało że stałem się kujonem. Mówili że jakbym poszedł z dziewczyna na studniówkę to bym ja zanudził.

Opublikowano

To może z chłopakiem sprobuj..... 😁😁😁😁😁😁

Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, sabuliga napisał:

o widze ze rogaliq czytałeś mój temat czy warto studiowac ekonomie? Chyba 60 km.

pedro2 chodziło mi że już miałeś kontakty z dziewczynami wiec jakies doświadczenia masz sam pisałeś ze moze miałes kontakty z niedoszla tesciowa a powinni brać zielonych w relacjach damsko-meskich. Ja to mam czas mam 21 lat. pmysle w okolicach 40

Miałeś kontakty z niedoszłą teściową 😆😆 no kuźwa miszcz 🤣 

To, że "miałem kontakty z dziewczynami" w żadnym stopniu nie koliduje z wzięciem udziału w programie. Jestem rolnikiem i szukam żony 😆 zrób swój program "zielony rolnik szuka żony" i się baw. 

A  potem usiądzie taki Sławek spróchniały kawaler i ani be ani me "Ładna pogoda". Kobita chce, a on się boi. Albo Waldemar 5 dych na karku co szuka młodej piczki. 

Ten program to jest show, kto ogarnięty rozumie. Kto naiwny myśli, że faktycznie komuś spoza uczestników zależy na czyimś "szczęściu". Bierz na dystans to co mówią inni, naucz się samemu dedukować o co chodzi. 

Edytowane przez pedro2
Opublikowano

ja to o 6,30 skonczylem impreze, poszedlem na 7 na msze a pozniej doilem  krowy-

cos slabi jestescie ,ja w waszym wieku to o 6 wracalem do domu a o 9 bylem w pracy w krakowie, 48 godzin "dniowki " to nic dziwnego nie bylo, w nocy sie kury lapalo a kurzak w dzien wywozilo.....

Opublikowano

Bez komentarza .

1 minutę temu, Rolnik7343 napisał:

Zresztą ... Stary też jeszcze krowy doi 

Opublikowano
Przed chwilą, donweter1989 napisał:

Przynajmniej

Tak prawidłowo . Bynajmniej to taka forma jakby zaprzeczenia .

Opublikowano
11 minut temu, sabuliga napisał:

To ja podobny poszedłem na studniówkę sam pojechałem o 23 do domu nigdy z dziewczyna nie zatańczyłem  i też byłem kujon. ale przynajmniej 100 procent z maty na maturze było i na studiach też stypendium mam.

prawdopodobnie skończę jako stary kawaler

Ojce kiedys w podstawowce dostałem 5 bez nauki i sie w domu pochwaliłem to powiedzieli ze jak nie bede sie uczył to szlaban dostanę i tak już pozostało że stałem się kujonem. Mówili że jakbym poszedł z dziewczyna na studniówkę to bym ja zanudził.

Młody jesteś, to jeszcze masz czas. Dużo kobiet z wykształceniem wyższym szuka facetów dobrze wykształconych. Nie martw się, jak po studiach zostaniesz w dużym mieście i znajdziesz dobrą pracę, to w kobietach będziesz mógł wybierać. A jak jesteś nieśmiały, to one cię ośmielą.

Opublikowano

Ale jakże delikatnie , pomimo tego że nóż w kieszeni się otwiera . :ph34r:

Opublikowano
4 minuty temu, donweter1989 napisał:

Przynajmniej bądź bynajmniej ( ch*j wie jak jest prawidłowo😂) fajerwerków nie prześpi w sylwestra.

Tyż racja 😂 ale kiedy byś nie jechał to zawsze obora rozświetlona w nocy 

Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Ale jakże delikatnie , pomimo tego że nóż w kieszeni się otwiera . :ph34r:

Tzn scyzoryk ???

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

Tyż racja 😂 ale kiedy byś nie jechał to zawsze obora rozświetlona w nocy 

Może ma robota do doju to się w nocy świeci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v