Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 godzin temu, rogaliq napisał:

to wasz szef nie jest ambitny?

Chodzilo mi o ambicję w hodowli i genetyce. A nie ambicję w ilości mleka i ekonomii 🤔

Opublikowano
Dnia 4.12.2019 o 21:14, rogaliq napisał:

jedyny w tygodniu dzień wolny od pracy to dla mnie już święto 

a o rolnicy-podlasie gdzie będziecie pisać ? @danielhakerda sie to jakoś łogarnąć?

Jak komuś zależy, to może założyć nowy temat dot. tego programu ;)

Opublikowano

bardziej chyba chodzi o to by nie zamykać tego , sporo wątków z rolnicy podlasie poruszono tu a jutro znowu widowisko 

nejlepiej zostawić ten cyrk czynny do nastepnej edycji robiąc czasem czystki chyba że rolnicy podlasie skończy sie wcześniej 

Opublikowano

No to siedzimy na starych śmieciach 😂🥳🥳🥳🥳🥳🥳jupi 😁

Dzisiaj 19.00 i  20.00 Fokus tv 😁 "Tomek boryka się ze spadkiem mleczności swoich krów..." 😱

Opublikowano

dwa odcinki są, chyba logiczne, że o 19.00 i 20.00 nie leci ten sam odcinek 😁

Opublikowano
2 godziny temu, Paulina1985 napisał:

dwa odcinki są, chyba logiczne, że o 19.00 i 20.00 nie leci ten sam odcinek 😁

o 19 leci powtórka odcinka, który leciał tydzień temu o 20

Opublikowano

o matko...no macie mnie za gamonia 😂😂😂😂😂 idę sobie 😂

Opublikowano
Dnia 7.12.2019 o 08:02, radekz200 napisał:

A sanatorium miłości tez będziemy tu komentować? 😂

tez sie wybieram do sanatorium-czekam na termin bo jeden juz mialem ale czas i miejsce mi nie odpowiadalo, wiec moze kiedys opisze jak to wyglada  w realu. choc na takie karesy jak tam,to jestem za mlody i do tego chwilowo zaobraczkowanyB|

Opublikowano

Kilkanaście lat temu największy gospodarz w wiosce pojechał do sanatorium, i zapoznał tam jakąś panią, gdy w domu czekała na niego żona. Wrócił, wyszło wszystko na jaw, i synowie go wygnali dosłownie tak jak stał, zostawił wszystko. A żeby było ciekawiej po pewnym czasie tamta pani kopnęła go w tyłek, i teraz chłop cieciuje za marne grosze i jeździ rowerem...

Opublikowano

Wujek tam poznał mową partnerkę 

Trzyma się jego jak cygan zasiłku

Nawet ślub cywilny wziął z nią a żonę porzucił po 40latach wspólnego życia ... tak to jest jak myśli sie portkami , młodsza sb wziął goralke szwarna 

Opublikowano

To już wiem dlaczego moj wujaszek co rok do sanatorium jezdzi 😬

Opublikowano

I co roku masz nową ciocię ? Wszystko zależy co kto ma w głowie . Jedni jadą się leczyć , a inni zabalować .

Opublikowano

Nie mam tyle lat, ale jak ludzie rzucają cały dobytek z żoną i dziećmi nie raz wart kilka baniek bo powiedzmy dom w wawie i przenoszą się do nowej baby.Ja tego nie rozumiem.Pod każdym względem ale pewnie za młody jestem.

Opublikowano

ja to jade sie leczyc-po operacji jestem, ale gdyby cus sie trafilo☺️, malzenstwo w niczym nie przeszkadza😏,zreszta obraczki to nie nosze ze 22 lata- zaraz po slubie sciaglem,  prozaiczna sprawa-palec puchnie,mam sygnet od matki i tez nie nosze..dom i gospodarstwo wylacznie moje wiec nie ma problemu😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v