Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Paulina1985 a co do tego pracownika u tego co ma jd co kiedyś pisałaś to nie wiem co ci tam nie pasuje ? Że kazał mu kosiarkę oczyścić ? A on czego on tam jest ? Będzie stał i patrzył a "pracodawca" będzie robił ?

Jak ma takie prace to ma luksus podług tego co widzę w okolicy ...

Opublikowano

Bo jakoś tak zapadło mi w pamięci że to chyba tobie nie pasowało że ten w rolnikach z Podlasia kazał pracownikowi czyścić kosiarkę, czyli to nie ty pisałaś ? Będę musiał poszukać kto się o to czepiał 

Opublikowano

To kochany musisz przeczyścić styki...poszukaj i zacytuj najlepiej :)

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Bo jakoś tak zapadło mi w pamięci że to chyba tobie nie pasowało że ten w rolnikach z Podlasia kazał pracownikowi czyścić kosiarkę, czyli to nie ty pisałaś ? Będę musiał poszukać kto się o to czepiał 

no tak kurna, bo tylko ja tu się czepiam 🙄 @Thomas2135 pamietasz coś?

Cytaty chlopaki, cytaty 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Opublikowano
Dnia 25.11.2019 o 06:41, Bananek napisał:

wcale bym się nie zdziwił jakby te sprzęty u bambra nie były wstawione dla reklamy z contractusa. jakieś one co program to nowsze. A i belarka pożyczona, bo nawet nie wie jak siatkę puścić. coś mi ten cały mleczarz podejrzany. z pewnością wredny (może te, że ryży) i niezbyt miło traktujący ludzi: "Ty zrób to, Ty zrób tamto..." na oko wyglada, że uważa się za kogoś ważniejszego.

co to za tekst w ogóle: "oczyść kosiarke z torfu" już ja bym mu oczyscil. twój sprzęt, posadziles w blocie to se czysc. ech, i już nerw na ranku...

A to przepraszam @Paulina1985 to nie ty pisałaś ;)

Opublikowano

To @Bananek się przyczepił, że traktuje jak popychadło. W następnym odcinku jakaś kobieta doi mu krowy i też trochę jak prezes, ręce w kieszeniach. On do Piątnicy może oddaje?

Opublikowano

A teraz obaj na kolana i całować mi stopy 😎  bo inaczej wciagam na czarną listę 🤣

Opublikowano

od stop powyzej to mnie mąż całuje 😎 wiem wiem, ja znowu z tym mężem wyjeżdżam 🤣 sorry 🤐🙊

Opublikowano
8 minut temu, Paulina1985 napisał:

A teraz obaj na kolana i całować mi stopy 😎  bo inaczej wciagam na czarną listę 🤣

xD  Zaczną od stóp a skończą niżej pasa.    :P    xD

Opublikowano
33 minuty temu, Bananek napisał:

żeby było śmieszniej, nadal twierdzę, że ryży się rządzi. Ale w następnym odcinku chyba pracownica sprowadzi go do poziomu.

Jakby nie było to nie po to płaci aby pracownik stał... Zapraszam do budowlanki, szef za Ciebie napewno betonu nie wymiesza, a spróbuj posiedzieć. Przerwa obiadowa i tyle...

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, Paulina1985 napisał:

🤣 nie żartuj 🤦‍♀️

taka prawda , znajomemu którego juz miało sie skazywać na starokawalerstwo dopiero po 50ce odbiło i wdówke se sprowadził do domu kiedy to mineła żałoba po ojcu i trzeba było sie obłożnie chorą matką opiekowac , także tego ...

Opublikowano
Przed chwilą, Paulina1985 napisał:

wiem wiem, ja znowu z tym mężem wyjeżdżam 🤣 sorry 🤐

to nawet lepiej że od razu tych co niektórych napalonych "gasisz"

Przed chwilą, Bananek napisał:

żeby było śmieszniej, nadal twierdzę, że ryży się rządzi. Ale w następnym odcinku chyba pracownica sprowadzi go do poziomu.

e tam myslałem że on bardziej pracowity ale tak patrze że jeśli na codzień pracują ludzie niesookrewnieni z gospodarzem to to już jak firma a nie "gospodarstwo rodzinne"

od stop powyzej to mnie mąż całuje

powyżej ud a poniżej pępka oraz powyżej linii żeber do obojczyków 

A teraz obaj na kolana i całować mi stopy 😎

zaczną każdy od innej stopy  i skończą u ich zbiegu a później  to bedą się całowac a ty bedziesz 

Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

U niego to pracownik ma luksus, byś zobaczył co się w okolicy dzieje u takich co mają sporo ha to by ci się oczy otworzyły

znajomy pracownik śpi na tapczanie dostawionym w kotłowni 2x4 ale z doskoku pracuje jak pod sklepem nie siedzi 

A teraz obaj na kolana i całować mi stopy

mężczyźni tez wolą by to osoba płci przeciwnej przed nimi klęczała

Opublikowano
Paulina1985 napisał:

Taka caluśna jesteś 😀😉? jak się ślubny dowie że karzesz się obcym chłopom całować 😆 i to publicznie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
  • Dodaj nową pozycję...
v