Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

to by trzeba było iść jeszcze garaż posprzątać

kopnij pod bok jak jeszcze masz miejsce albo jak u jarka wywal na dwór 

47 minut temu, Paulina1985 napisał:

Ja nie pozwalam tak robić u nas mojej "cielaczkowej",

kto to ?

48 minut temu, Thomas2135 napisał:

Gienek, Emilka i ci nowi i ci z poprzedniego odcinka od rzepaku to z jednej gminy? Wet ten sam u patusów i rzepakowców.

a co za problem wklepywać nazwy w mape google? gienek i emily to naście km od siebie ,ode mnie z 50 co najmniej ale inne podlasiaki z AF mają bliżej 

54 minuty temu, Thomas2135 napisał:

Nie znacie się.... jak ludzie puszczają przy sobie bąki to  nie mają nic do ukrycia, kochają się. On tym bąkiem wyznał jej miłość. 😍😂

Pierwsza klasa podstawówki. Jasio podczas lekcji zgłasza się i mówi do pani:

- Proszę pani ten kolega obok zj***ł się i strasznie śmierdzi.

Pani na to:

- No tak brzydko się nie mówi, można powiedzieć że puścił bąka, zapamiętaj to sobie .

Po 15 minutach Jasio znowu się zgłasza:

- Co znowu chcesz Jasiu?- pyta się pani

A Jasio na to:

- Bo ten kolega co przedtem puścił bąka, znowu się zj***ł

Edytowane przez Gość
Opublikowano

no to mam ten + że jak coś zawala miejsce to zawsze moge deske którąś z kilkunastu podnieść i sru do kanału ,xD z fazie planów są "ultranowoczesne" regały z szufladami z duzych baniek po fuszu co by miały pomóc "porządek" wprowadzić ale co i kiedy bedzie to nie wiem bo nawet w domu pizdzi i tylko 14 stopni jak w robocie zimą 

Opublikowano
rogaliq napisał:

to poniękąd nasza wina , sami nakręcamy temu oglądalność m.in,takimi dyskusjami ,z resztą ilu z tego forum można uznać za tych którym się wiedzie i że tylko z rolnictwa z rodzinami potrafią żyć i się utrzymać na godnym poziomie, z resztą nawet nasz szeryf z tego nie żyje

wcale bym się nie zdziwił jakby te sprzęty u bambra nie były wstawione dla reklamy z contractusa. jakieś one co program to nowsze. A i belarka pożyczona, bo nawet nie wie jak siatkę puścić. coś mi ten cały mleczarz podejrzany. z pewnością wredny (może te, że ryży) i niezbyt miło traktujący ludzi: "Ty zrób to, Ty zrób tamto..." na oko wyglada, że uważa się za kogoś ważniejszego.

co to za tekst w ogóle: "oczyść kosiarke z torfu" już ja bym mu oczyscil. twój sprzęt, posadziles w blocie to se czysc. ech, i już nerw na ranku...

• Like 1
Opublikowano

więc nie tylko ja to zauważyłem.

wam mówię, że contractus wstawił mu swoje maszyny dla reklamy. jest ktoś z tamtych okolic co by potwierdził jakie sprzęty tak na prawdę ma ten typ?

Opublikowano
8 godzin temu, bergman31 napisał:

Sławek wysoki jak brzoza a głupi jak koza. Nie zależy mu na dziewczynie, to niech on spada. W Bydgoszczy i okolicach kawalerów nie brakuje. 

No chyba nie? Ta Marta w ogóle nie zainteresowana, zero inicjatywy ze swojej strony, otwarcie mówi że do anglii spierdziela, a chłop ma sie jeszcze starać dla takiej mimozy? Przecież ona nawet przytulić mu sie nie da, a chciał to zrobić nie raz. 

Widzę że co niektórzy zobaczą mocno średnią kobiete a już by na nią gospodarstwo przepisywali i wychwalali pod niebiosa :D 

• Confused 1
Opublikowano

UP ale Ty dziwny jesteś... 

Ona nie wykazuje inicjatywy? 

Gdyby ona tematu jakiegokolwiek innego niż pogoda nie zaczęła to dalej analizowali by szkwaly, huragany i możliwość wystąpienia burz na jamajce 😁

Otwarcie chłopu daje do zrozumienia, że chce ale nie widzi inicjatywy a ten się paczy jak piz*a w gnat.. 

"ja nie chcę, żeby ona wyjezdzala do Anglii, ale nie mogę jej zatrzymać, żeby później ktoś mi wypominal, że szanse stracił czy coś" 

Sama musiała się do niego na gospodarstwo wprosic bo ten ciul nigdy by tego nie zaproponował.. To on ma mieszkać u niej czy ona u niego? Żeby sprawdzić czy jej odpowiada takie życie!?

I kontakt pewnie by się urwał po wczorajszym  odcinku

Tak samo gadka, która wyglądała jako typowe zniechecanie kobity do życia na wsi..., że roboty dużo i wogole przesrane... Ma gość 5 Uli i 3 krowy i tyle roboty z nimi? 

Jakby tyle roboty mial to nawet o etacie jako strażak  by nie pomyślał. 

Jak dla mnie to Slawus nie wie czego chce albo zajebisxie się boi.  

• Like 3
  • Confused 1
Opublikowano

@zycietoniejebajka1 Ale Ty dziwny jesteś. Ona wykazuje inicjatywe? To my chyba inne programy oglądaliśmy. W ogóle mu się nawet dotknąć nie dała, w poprzednich odcinkach też zdystansowana. 

Chłop stracił na nią ochote bo widać że nic z tego nie będzie i kobita woli jechać na zmywak do anglii.

Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

przecież w zapowiedzi kolejnego odcinka ta chuda mówiła że skoro mu z żadną z trzech nie wyszło to nie w dziewczynach jest wina, tylko w nim

Nie wiem czy ta chuda nie komentowała czasem postaci Seweryna, wiesz tak dla zmylki żeby widownię nakręcić 😊

Opublikowano
Przed chwilą, matek89121 napisał:

ta chuda co się szczotki do włosów boi ?

ta, ten patyczak

Przed chwilą, zycietoniejebajka1 napisał:

Nie wiem czy ta chuda nie komentowała czasem postaci Seweryna, wiesz tak dla zmylki żeby widownię nakręcić 😊

a może, zobaczymy za tydzień

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

ta, ten patyczak

a może, zobaczymy za tydzień

Kolejny odcinek to chyba odcinek świąteczny ;)

3 minuty temu, Sean napisał:

Raczej chodziło o Sławka.

Nie będę się sprzeczal ale w poprzedniej edycji zrobili podobnie 😊

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

patyczak

😁😁😁

Opublikowano
Przed chwilą, zycietoniejebajka1 napisał:

Kolejny odcinek to chyba odcinek świąteczny

jeszcze za tydzień powinno być taki finałowy, co będą się wszyscy grupowo spotykać i konfrontacje będą, komu wyszło a komu nie

• Thanks 1
Opublikowano
37 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Ja w ploty nie wierzę, jednak internety niosą wiesc, że Slawus z była się zszedł, więc jeśli to prawda to.... No i co? 

Tak tak, juz pisalam wczesniej. Slawek podobno z byłą się zszedł po nagraniach jak dziewczyny wyjechaly z jego domu. To tlumaczy jego głupkowatość teraz...chyba nie muszę przypominać jego zdjęcia z CV...niewiele od tej pacynki się rozni....trocina w głowie...mogł jej wprost powiedziec, ze nic z tego nie bedzie a pierniczy farmazony o przyjazni i poznawaniu siebie...osioł .

20191104_083354.jpg

Baj baj i znak pokoju dla niego 🙄🙄🙄🙄

Opublikowano
10 godzin temu, Paulina1985 napisał:

Na całe szczęście w przyszłym odcinku zamiast tej patologii bedzie chyba Emilka, ktora znowu zaadoptuje kózki 🥰  A do tamtych po emisji odcinka może TOZ zapuka 😅 Kobita jak zapytała lekarza " a czy mogę zapytać co tam pan cielaczkowi robi" (mierzył temp.) to myślałam, ze zdechnę...ale mąż mnie uświadomił, ze to "miastowa" 🙄 Tacy ludzie też są, też mają zwierzęta, mnie dziwi że to ciągną, bo zbyt wiele raczej nie ugrają kasy chociażby dla tych dzieci, mając takie warunki i nie mając pojecia o bydle🤷‍♀️🤷‍♀️ Wydaje się, że od Gienia mogą się sporo nauczyć 🙄🤓

Czy ja wiem czy nauczyć .... no może prócz tego jak łapać ryby rękami bo Andrzej też kawaler a braki w uzębieniu spore a marzenia ma też nie tuzinkowe talerzówka Tur i belarka 😛

Opublikowano
9 minut temu, Paulina1985 napisał:

Tak tak, juz pisalam wczesniej. Slawek podobno z byłą się zszedł po nagraniach jak dziewczyny wyjechaly z jego domu. To tlumaczy jego głupkowatość teraz...chyba nie muszę przypominać jego zdjęcia z CV...niewiele od tej pacynki się rozni....trocina w głowie...mogł jej wprost powiedziec, ze nic z tego nie bedzie a pierniczy farmazony o przyjazni i poznawaniu siebie...osioł .

20191104_083354.jpg

Baj baj i znak pokoju dla niego 🙄🙄🙄🙄

Może i winny jest Sławomir ale i ta Marta ma jakieś głupie odzywki w jego stronę nic nie wnoszące do rozmowy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v