Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Paulina1985 napisał:

tam jest sysko 🙊 nie wiem po co ich pokazali. No ale trzea sobie zdawać sprawę z tego, ze tacy własciciele (nie, to nie hodowcy) tez istnieją.

przecież widać, że to patusy. w programie pokazali się dla €€€, a że ludzie wolą oglądać takie zakały niż ludzi, którym się wiedzie to pokazują co trzeba

• Like 2
Opublikowano
18 minut temu, radekz200 napisał:

Sławomir co on odwala? 😛 ale Adrian bardzo ładnie a nie zapowiadało się 😅

Sławek wysoki jak brzoza a głupi jak koza. Nie zależy mu na dziewczynie, to niech on spada. W Bydgoszczy i okolicach kawalerów nie brakuje. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Do Lidla za daleko 😢 

1 minutę temu, bergman31 napisał:

Sławek wysoki jak brzoza a głupi jak koza. Nie zależy mu na dziewczynie, to niech on spada. W Bydgoszczy i okolicach kawalerów nie brakuje. 

Szkoda że nie młodsza to ja bym się zakręcił 😁

Edytowane przez Rolnik7343
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

Rolnik, weź liczydła żebyś się nie pomylił.

Edytowane przez karol6130
Opublikowano (edytowane)

33 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

warsztat zimny i zawalony,

ale jest dedra i problemu nie ma 

40 minut temu, Bananek napisał:

a że ludzie wolą oglądać takie zakały niż ludzi, którym się wiedzie to pokazują co trzeba

to poniękąd nasza wina , sami nakręcamy temu oglądalność m.in,takimi dyskusjami ,z resztą ilu z tego forum można uznać za tych którym się wiedzie i że tylko z rolnictwa z rodzinami potrafią żyć i się utrzymać na godnym poziomie, z resztą nawet nasz szeryf z tego nie żyje 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Na całe szczęście w przyszłym odcinku zamiast tej patologii bedzie chyba Emilka, ktora znowu zaadoptuje kózki 🥰  A do tamtych po emisji odcinka może TOZ zapuka 😅 Kobita jak zapytała lekarza " a czy mogę zapytać co tam pan cielaczkowi robi" (mierzył temp.) to myślałam, ze zdechnę...ale mąż mnie uświadomił, ze to "miastowa" 🙄 Tacy ludzie też są, też mają zwierzęta, mnie dziwi że to ciągną, bo zbyt wiele raczej nie ugrają kasy chociażby dla tych dzieci, mając takie warunki i nie mając pojecia o bydle🤷‍♀️🤷‍♀️ Wydaje się, że od Gienia mogą się sporo nauczyć 🙄🤓

Opublikowano

Niby głupią udaje czy jest, ale kojec czy kurnik dezynfekowała. Na tekst o tym, że cielak może polizać i nic mu nie będzie to brzuch mnie zabolał.

1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał:

Adrian puścił bąka 😄😄😄

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

To samo moja Pani przed chwilą powiedziała

1 godzinę temu, rogaliq napisał:

zj*bał sie a nie puścił bąka

Nie znacie się. Pamiętacie Karola-alkohola i Justynę chyba? Jej babka mówiła, że jak ludzie puszczają przy sobie bąki to  nie mają nic do ukrycia, kochają się. On tym bąkiem wyznał jej miłość. 😍😂

Opublikowano
3 minuty temu, Paulina1985 napisał:

mnie dziwi że to ciągną, bo zbyt wiele raczej nie ugrają kasy chociażby dla tych dzieci,

a tam jakieś ich dzieci u nich były pokazywane ? z resztą jest 500+ a tacy to i inny social dostaną pewnie z racji "sytuacji" i dochodów z resztą jak dach nad głowa jest,odziane i nie głodne to cóż więcej do szczęścia potrzeba?

8 minut temu, Paulina1985 napisał:

zamiast

czy oprócz

2 minuty temu, Thomas2135 napisał:

Na tekst o tym, że cielak może polizać i nic mu nie będzie to brzuch mnie zabolał.

a co to wogóle było ?

Opublikowano

Gienek, Emilka i ci nowi i ci z poprzedniego odcinka od rzepaku to z jednej gminy? Wet ten sam u patusów i rzepakowców.

Opublikowano

😅 chyba ominęłam kilka chwil, bo corke kladłam spać...🤔 zobaczylam jak gosc sprawdzał ufajdoloną ręką w roboczej rekawicy czy cielak (mala Mi) chce ssać...🤦‍♀️ Ja nie pozwalam tak robić u nas mojej "cielaczkowej", ktora co chwile rece myje albo rekawiczki gumowe naklada 😅 Ja bym ich tam nauczyła 😅

Opublikowano
18 minut temu, rogaliq napisał:

ale jest dedra i problemu nie ma 

to poniękąd nasza wina , sami nakręcamy temu oglądalność m.in,takimi dyskusjami ,z resztą ilu z tego forum można uznać za tych którym się wiedzie i że tylko z rolnictwa z rodzinami potrafią żyć i się utrzymać na godnym poziomie, z resztą nawet nasz szeryf z tego nie żyje 

No jest ale to by trzeba było iść jeszcze garaż posprzątać

Opublikowano
5 minut temu, Thomas2135 napisał:

Gienek, Emilka i ci nowi i ci z poprzedniego odcinka od rzepaku to z jednej gminy? Wet ten sam u patusów i rzepakowców.

nie muszą byc z jednej gminy, u nas lekarze jeżdżą do 60km we wszystkie strony, a czasem i dalej...🤷‍♀️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v